MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο, χορό και συναυλίες για την Παρασκευή 3 Ιουνίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις, χορό και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

Monopoli Team

ΧΟΡΟΣ

1. Thirst, της Ερμίρα Γκόρο στην Πειραιώς 260

Η καταξιωμένη χορογράφος και παλιά γνώριμη του Φεστιβάλ, Ερμίρα Γκόρο, επιστρέφει με το νέο έργο της, μια παράσταση-εμπειρία πάνω στην πανάρχαια, πάντα πολύτιμη σύλληψη της τελετουργίας. Με όχημα μια ομάδα έξι χορευτών και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταύρου Γασπαράτου, το έργο εξερευνά το πώς η σύγχρονη τέχνη μπορεί να συμμετάσχει στην αναζήτηση ή καλύτερα, την ίδια την επινόηση “νέων” τελετών, αναγκαίων για την επιβίωσή μας.
Παρασκευή 3/6, 21:00
5-17€
Πειραιώς 260 (Χώρος Ε), Ταύρος

ΜΟΥΣΙΚΗ

2. Η Δήμητρα Γαλάνη στο Faliro Summer Theater

Η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει απόψε στο  Faliro Summer Theater ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει. Δουλεύοντας με τους σπουδαίους καλλιτέχνες-μουσικούς της νεότερης γενιάς που αποτελούν το γκρουπ με το οποίο η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία δώδεκα χρόνια μοιράζεται τη σκηνή, φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων. Αυτή η παρέα λοιπόν θα μας αιφνιδιάσει για άλλη μια φορά με απρόσμενες διασκευές κάνοντας μια νέα προσέγγιση στο παλαιότερο υλικό και φέρνοντας στο φως κάποια από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο. Μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος.
Παρασκευή 3/6, 21:30
12-22€
Faliro Summer Theater, Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

3. Η Νεφέλη Φασουλη στο Gazarte Roof Stage

Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ “Ο Κόσμος σου” από τη United We Fly, η Νεφέλη Φασουλη υποδέχεται τους φίλους της για δυο Παρασκευές, στις 3 και 10 Ιουνίου στην ταράτσα του Gazarte για να γιορτάσει την επέτειο της. Θα ακουστούν τα τραγούδια του δίσκου, το αθηναϊκό τσα-τσα “Βόλτα”, το “Θα σου πω εγώ”- ωδή στο λαϊκό τραγούδι του ’70, το πιο εσωτερικό ομότιτλο του album “Ο Κόσμος Σου” αλλά και τα άλλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί όπως το Casa Malaparte και η Αχερουσία, τραγούδια που περιγράφουν το σήμερα αλλά και για πρώτη φορά νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια από τις νέες δουλειές που έρχονται.
Παρασκευή 3/6, 21:00
8€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Γκάζι

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

4. Αστροναύτες World & Jazz Music Festival στο Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α

Στις 3, 4, & 5 Ιουνίου η ομάδα «Αστροναύτες» προσγειώνεται στο χώρο του Βιομηχανικού Πάρκου της ΠΛΥΦΑ για ένα τριήμερο φεστιβάλ world & jazz μουσικής, με όραμα να το καταστήσει θεσμό που θα αναδεικνύει όλες τις αξιόλογες μουσικές παραγωγές της world και jazz ελληνικής και διεθνούς σκηνής. Ακριβώς δέκα χρόνια μετά την επιτυχία των δύο πρώτων φεστιβάλ στο λόφο του Στρέφη και στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, όπου περισσότεροι από 200 νέοι ταλαντούχοι και παλαιότεροι καταξιωμένοι καλλιτέχνες δημιούργησαν με τη συμμετοχή τους μια μοναδική ατμόσφαιρα μουσικής ανταλλαγής και επικοινωνίας, οι «Αστροναύτες» επανέρχονται για ένα καλλιτεχνικό τριήμερο, σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Βιομηχανικού Πάρκου ΠΛΥΦΑ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 3/6:

-Δημήτρης Κωσταγιόλας (Έναρξη-Μουσική performance) | Street Stage | 19:30
-Borago Trio | Main Stage | 20:00
-Nikos Paraoulakis “En Route” project | Main Stage | 21:20
-Les Espoirs d Athenes collective | Street Stage | 22:20
Αφρικανικά Κρουστά
-Afrodyssey Orchestra | Main Stage | 22:40
-DJ set και Party jam | Jam Stage | 23:40

10-12€ *Προσφορά τριημέρου: 25€
Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α, Κορυτσάς 39, Βοτανικός

ΘΕΑΤΡΟ

5. Είμαι Βίγκαν, με τον Μιχάλη Σεβαστέρη στο Λοσάντζελε

O Μιχάλης Σεβαστέρης έρχεται στο Λοσάντζελε από τον Ιούνιο με τη vegan friendly stand up comedy «Είμαι Βίγκαν» και μάς υπόσχεται γέλιο άφθονο και λυτρωτικό. Στην πρώτη του αυτή ολοκληρωμένη σόλο παράσταση, ο Μιχάλης διακωμωδεί τις τραγικές καταστάσεις που πέρασε σαν παιδί, έφηβος, ενήλικας, και που ακολουθώντας την μαθηματική ακολουθία θα περάσει και σαν γέρος. Γεγονότα που τον σημάδεψαν και τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα: Ένας ξεχωριστός, γεμάτος χιούμορ νέος άνθρωπος, ένας πολλά υποσχόμενος κωμικός. Και βίγκαν.
Παρασκευή 3/6, 21:00
10€
Λοσάντζελε Comedy Club, Κορυζή 4, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b