MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Καννών: Ο Όστιν Μπάτλερ θριάμβευσε ως Elvis – Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πρεμιέρα

Ο “Elvis” του Μπαζ Λούρμαν έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, κερδίζοντας το εκρηκτικό χειροκρότημα και την τρομερή ανταπόκριση του κοινού.

Monopoli Team

Ο “Elvis” του Μπαζ Λούρμαν έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, κερδίζοντας το εκρηκτικό χειροκρότημα και την τρομερή ανταπόκριση του κοινού.

Ο Austin Butler, ο Tom Hanks, η Olivia DeJonge και φυσικά η Priscilla Presley (την οποία υποδύεται η DeJonge στην ταινία) παρευρέθηκαν φυσικά στην πρεμιέρα, κάνοντας την εμφάνισή τους υπό τους ήχους της μουσικής του “βασιλιά”, από το “Hound Dog” μέχρι το “Jailhouse Rock”.

Με το που τελείωσε η ταινία, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και άρχισε να χειροκροτά ενθουσιασμένο επί 10 λεπτά -σπάζοντας το ρεκόρ του φετινού Φεστιβάλ των Καννών μέχρι τώρα.

Όσο το κοινό φώναζε “Μπράβο!”, ο Λούρμαν συγκινημένος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν οι Κάννες για εκείνον. “Πριν από 30 χρόνια είχα μία επιφοίτηση, όταν εγώ και η σύζυγός μου είχαμε κάνει μία μικρή ταινία με τίτλο Strictly Ballroom”. Τότε, είχε λάβει αρκετές κακές κριτικές, με έναν κριτικό να του λέει ότι “είναι η χειρότερη ταινία που είχε δει”. Απελπισμένος, ο Λούρμαν είχε ξυρίσει το κεφάλι του και νόμιζε ότι όλα έχουν χαθεί. Τότε ήταν που ένας εκπρόσωπος του Φεστιβάλ των Καννών του τηλεφώνησε για μία προβολή στο φεστιβάλ και η ζωή του “άλλαξε για πάντα”.

Με το κοινό να χειροκροτά ακόμη, ο Λούρμαν ευχαρίστησε τους ηθοποιούς του “Elvis”, που κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα, παρά την πανδημία του κορονοϊού, κάνοντας μία ειδική αναφορά στην “γενναιότητα του Τομ Χανκς”, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό στις αρχές της πανδημίας.

Ο “Elvis” εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Elvis Presley (Austin Butler) μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό ατζέντη του, “Συνταγματάρχη” Tom Parker (Tom Hanks). Η ιστορία εμβαθύνει στην περίπλοκη δυναμική ανάμεσα στους δύο άνδρες, που διήρκησε πάνω από 20 χρόνια. Όλα εξελίσσονται με φόντο το πολιτισμικό και κοινωνικό τοπίο της Αμερικής, ενώ σημαντική θέση στην ταινία έχει και η κάποτε σύζυγός του “βασιλιά”, Priscilla Presley, η οποία τον επηρέασε όσο κανείς.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου.

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας:

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Masterclass με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη
Cine News
Νύχτες Πρεμιέρας: «Late Night Specials» προβολές με Σκορσέζε και Κιούμπρικ
Cine News
Dune 3: Teaser και posters αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό καστ
Cine News
Η Χάνα Μοντάνα επιστρέφει… 20 χρόνια μετά στο Disney+
Cine News
Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου κλείνει τα 25 του χρόνια
Cine News
28ο ΦΝΘ: Αυλαία με την απονομή των βραβείων – Τα ντοκιμαντέρ που διακρίθηκαν
Cine News
Όσκαρ για τον Sean Penn χωρίς τον Sean Penn – Γιατί απουσίαζε από την τελετή;
Cine News
Κασσάνδρα Κουλουκουντής: Η Ελληνίδα που κέρδισε το πρώτο Όσκαρ Κάστινγκ στην ιστορία του θεσμού
Cine News
Oscars 2026: H συγκινητική ερμηνεία της Μπάρμπρα Στράιζαντ για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Cine News
Ο Χαβιέ Μπαρδέμ είπε “όχι στον πόλεμο” από τη σκηνή των Όσκαρ
Cine News
Oscars 2026: Σάρωσε το «Μια μάχη μετά την άλλη» – Όλοι οι νικητές
Cine News
Δύο ολοκαίνουριες σειρές και συναρπαστικές ταινίες – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV