MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Peter Stein σκηνοθετεί τον Μισάνθρωπο του Μολιέρου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Την επόμενη θεατρική σεζόν ο διεθνώς αναγνωρισμένος σκηνοθέτης έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σκηνοθετώντας ένα από τα σημαντικότερα έργα του Μολιέρου, με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση του θεατρικού συγγραφέα.

Monopoli Team

Ο Peter Stein θα υπογράψει τη σκηνοθεσία του “Μισάνθρωπου” ενώ τον ομώνυμο ρόλο θα ερμηνεύσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δ.Θ.Π., Λευτέρης Γιοβανίδης, μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ταξίδεψαν και επισκέφθηκαν τον σπουδαίο σκηνοθέτη στην φάρμα του, Località San Pancrazio, έξω από την Ρώμη. Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και ο σκηνογράφος της παράστασης, Ferdinand Wögerbauer.

Εκεί, συζητήθηκαν και μελετήθηκαν όλες οι τεχνικές προδιαγραφές της Κεντρικής Σκηνής του Δ.Θ.Π., για την πραγματοποίηση της παράστασης, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Απριλίου 2023. Ταυτόχρονα, ο κ. Γιοβανίδης, παρουσίασε και ενημέρωσε σχετικά με τις σκηνογραφικές δυνατότητες της Κεντρική Σκηνής, ενώ δεν παρέλειψε, να αναφερθεί στη σημασία του θεάτρου ως ιστορικό μνημείο του Πειραιά.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b