MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κρυφά 2: Ανέκδοτες ζωντανές ηχογραφήσεις του Δημήτρη Μητροπάνου σε νέο δίσκο

Είκοσι δύο νέες ανέκδοτες ηχογραφήσεις από ζωντανές εμφανίσεις του Δημήτρη Μητροπάνου, τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι, κυκλοφορούν σε ένα ανεκτίμητο ντοκουμέντο, με τίτλο «Κρυφά 2».

Monopoli Team

Φέτος, στις 17 Απρίλη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την αιφνίδια απώλεια του Δημήτρη Μητροπάνου. Μια εξέχουσα καλλιτεχνική προσωπικότητα και μια σπάνια ανθρώπινη ύπαρξη. Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσία του ήταν συνεχής μέσα από τις ηχογραφήσεις του και τις μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις του και η ανταπόκριση του κοινού μοναδική.

Η MINOS EMI/UNIVERSAL, τιμώντας τη μνήμη του και με απόλυτο σεβασμό στο ρεπερτόριο του, κυκλοφορεί σε φυσική και ψηφιακή μορφή ένα διπλό cd με 22 τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Μίκης Θεοδωράκης, Απόστολος Καλδάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Λεοντής, Μάνος Λοϊζος και άλλοι.

Ηχογραφήσεις από ζωντανές του εμφανίσεις ανέκδοτες μέχρι σήμερα.

Το υλικό αυτό παραχωρήθηκε από τον στενό του συνεργάτη και ηχολήπτη του από το 1988 Δημήτρη Ευαγγελάτο, ο οποίος ανέλαβε και την επεξεργασία του ήχου.

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος ηχογραφούσε όλα αυτά τα χρόνια κάθε εμφάνιση του καλλιτέχνη και τις περισσότερες φορές χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, για αρχειακούς λόγους.

Έτσι το 2014 πολλές από αυτές τις ηχογραφήσεις εκδόθηκαν σε μία πενταπλή συλλεκτική κασετίνα από την MINOS EMI/UNIVERSAL με συνοδεία ένα βιβλίο αφιερωμένο στον «Δημήτρη» από τον Ευθύμη Φιλίππου και γενικό τίτλο ΚΡΥΦΑ.

Σήμερα, επιλέγοντας από αυτόν τον καταγεγραμμένο θησαυρό είκοσι δύο νέες ανέκδοτες ηχογραφήσεις, τραγούδια που αγαπούσε ιδιαίτερα ο ίδιος, κυκλοφορεί αυτό το ανεκτίμητο ντοκουμέντο «ΚΡΥΦΑ 2».

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b