MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Ως γυναίκα καλλιτέχνις περνάς πολύ χρόνο φωνάζοντας στο κενό”: Η Florence Welch στη βρετανική Vogue

Η frontwoman των Florence +The Machine, Florence Welch μίλησε στη βρετανική Vogue για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος “Dance Fever”, τις επιθυμίες της στη ζωή, τη μητρότητα, αλλά και τη νηφαλιότητα.

Η Florence Welch στη βρετανική Vogue, πηγή: Twitter/@florencemachine, photo credits: Autumn de Wilde/British Vogue
Η Florence Welch στη βρετανική Vogue, πηγή: Twitter/@florencemachine, photo credits: Autumn de Wilde/British Vogue
Monopoli Team

Η frontwoman των Florence +The Machine, Florence Welch φιλοξενήθηκε στη βρετανική Vogue και μίλησε για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος “Dance Fever”, τις επιθυμίες της στη ζωή, την ζωή της κατά την πανδημία, τη μητρότητα, αλλά και τη νηφαλιότητα.

Μιλώντας για την δημιουργική διαδικασία πίσω από τον νέο δίσκο , η Florence Welch ανέφερε: “Είχα αυτό το κίνητρο μέσα μου και ένιωθα ότι αν αυτά τα τραγούδια θέλουν να βγουν προς τα έξω, πρέπει να τα βγάλω έξω γρήγορα, γιατί έχω κι άλλες επιθυμίες”. Και πρόσθεσε: “Το πράγμα για το οποίο ήμουν πάντα σίγουρη ήταν η δουλειά μου, αλλά έχω αρχίσει να διαισθάνομαι μια αλλαγή στις προτεραιότητες, μία αίσθηση ότι ίσως… θέλω κάτι διαφορετικό”.

Μιλώντας για έναν φόβο που μοιράζονται πολλές γυναίκες, το να επιθυμεί καριέρα και μητρότητα, η Welch δήλωσε: “Νομίζω ότι φοβάμαι. Μοιάζει με το πιο γενναίο πράγμα στον κόσμο, το να κάνεις παιδιά. Είναι η απόλυτη μονάδα μέτρησης της πίστης του να αφήσεις τον έλεγχο”.

“Νιώθω ότι το να κάνεις ένα παιδί και να αφήσεις μέσα σου τόση αγάπη… Έχω περάσει όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να ξεφύγω από αυτά τα μεγάλα συναισθήματα. Νομίζω ότι είχα μέσα μου μία συναισθηματική ανωριμότητα, μόνο και μόνο λόγω του εθισμού και των διατροφικών διαταραχών που αντιμετώπιζα για χρόνια” κατέληξε.

Στην ίδια συνέντευξη, η Florence μίλησε επίσης για την αίσθηση ελευθερίας που ένιωσε όσο έγραφε το “Dance Fever”, γιατί είχε “κουραστεί να προσπαθεί να αποδείξει” τον εαυτό της “σε ανθρώπους που ποτέ δεν θα την καταλάβουν”.

“Ως γυναίκα καλλιτέχνις νιώθω ότι ξοδεύουμε πολύ χρόνο φωνάζοντας στο κενό για να μας πάρουν σοβαρά οι άνθρωποι, με έναν τρόπο που οι άνδρες καλλιτέχνες απλά δεν χρειάζεται να το κάνουν” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη συνέντευξη συνόδευσε μια φωτογράφιση δια χειρός της Autumn de Wilde, φωτογράφου και σκηνοθέτιδας του βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Free”, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Βρετανός ηθοποιός Bill Nighy.

Το “Free” είναι ένα από τα τέσσερα κομμάτια του νέου δίσκου που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, με τα singles “My Love”, “Heaven is Here” και “King” να μας έχουν δώσει μέχρι τώρα μία μικρή γεύση από τον πέμπτο δίσκο του συγκροτήματος, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαϊου.

Πρόκειται για την για την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Florence and the Machine, μετά το επιτυχημένο «High As Hope», που κυκλοφόρησε το 2018 και τους έφερε στην Ελλάδα το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFlorence and The Machine: Κυκλοφορούν νέο τραγούδι -ύμνο για τις γυναίκες12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Ρεβεγιόν, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις μουσικές σκηνές: Τα σχήματα των γιορτών
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Μουσικά Νέα
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA