MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Macallan: Λανσάρει ένα limited edition single malt ουίσκι αφιερωμένο στη Νέα Υόρκη

Η Macallan μόλις κυκλοφόρησε ένα limited edition single malt ουίσκι εμπνευσμένο από τη γαστρονομική σκηνή της Νέας Υόρκης. Περιορισμένο σε μόλις 1.000 φιάλες, το Distil Your World New York ξεκινά από 4.200 δολάρια για το μπουκάλι των 700 ml.

Monopoli Team

Το σκωτσέζικο αποστακτήριο Macallan μόλις αποκάλυψε ένα περιορισμένης έκδοσης single malt ουίσκι, εμπνευσμένο από τη Νέα Υόρκη. Παρασκευασμένο σε συνεργασία με τους αδερφούς Roca, το Distil Your World New York στοχεύει να συλλάβει την ουσία της πόλης αποτίοντας φόρο τιμής στην εκλεκτική γαστρονομική σκηνή και τη μοναδική αρχιτεκτονική της αμερικανικής μητρόπολης.

Το νέο single malt βασίζεται στις λεπτές νότες μήλου που είναι ήδη χαρακτηριστικές στα αποστάγματα της Macallan. Έχοντας φιλοξενηθεί σε έξι ευρωπαϊκά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια, προσφέρει τη γλύκα της κλασικής αμερικανικής καραμέλας με νότες σοκολάτας και ξηρών καρπών που σίγουρα θα ξυπνήσουν μνήμες από τα καρότσια «Nuts 4 Nuts» που πουλούν καραμελωμένους ξηρούς καρπούς σε όλους τους δρόμους του Μανχάταν. Η αναζωογονητική γεύση εσπεριδοειδών, εν τω μεταξύ, αντιπροσωπεύει τους πανύψηλους ουρανοξύστες της πόλης.

«Εξετάσαμε πραγματικά τις βασικές γεύσεις της Νέας Υόρκης -γλυκά, βάφλες, φιστίκια, σοκολάτα και πεκάν», δήλωσε η παραγωγός ουίσκι της Macallan, Polly Logan. «Η ακμάζουσα street food σκηνή της πόλης ήταν μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης».

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b