MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Ιδιαίτερες λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους που ανακαλύψαμε στα e-shops μουσείων και ιδρυμάτων τέχνης

Ψάξαμε στα ηλεκτρονικά πωλητήρια ελληνικών μουσείων, θεάτρων και ιδρυμάτων και ανακαλύψαμε τις πιο εμπνευσμένες λαμπάδες.

Monopoli Team

Φέτος επιλέγουμε τα ηλεκτρονικά πωλητήρια ελληνικών μουσείων, θεάτρων και ιδρυμάτων για τις πιο εμπνευσμένες λαμπάδες.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Λαμπάδα με κρεμαστό pendant ματάκι με σχοινάκι σε διάφορα χρώματα, € 20

Κεραμικά λουλούδια σε λαμπάδα σε διάφορα χρώματα | 15€, φωτογραφία: Πάρις Τατιβιάν

Κάθε χρόνο, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης αποτελεί αγαπημένος προορισμός για πασχαλινές δημιουργίες. Σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές, κεραμίστες και άλλοι καλλιτέχνες συνεργάζονται με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, εμπνέονται από τις συλλογές του και δημιουργούν για το Cycladic Shop μια σειρά από δώρα, ιδανικά για τις ημέρες του Πάσχα, και φυσικά πανέμορφες λαμπάδες! Ανακαλύψτε τα στο eshop του μουσείου.

Πωλητήριο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Πασχαλινή λαμπάδα διακοσμημένη με κεραμικά στοιχεία. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή από την Χριστίνα Μόραλη, 30 €

Εμπνευσμένη από το γλυπτό του Edgar Degas «Μικρή χορεύτρια δεκατεσσάρων ετών», π. 1878-1881

Το Πωλητήριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή διαθέτει ξεχωριστά αντικείμενα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Ίδρυμα. Μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τα σπάνια έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης της συλλογής του Ιδρύματος και φυσικά λαμπάδες με κεραμικά και plexiglass στοιχεία είναι διαθέσιμα στο e-shop και στο φυσικό κατάστημα του Πωλητηρίου. Εμείς ξεχωρίσαμε την παραπάνω λαμπάδα σε σχέδιο της Χρίστινας Μόραλη, καθώς και την λαμπάδα, που είναι εμπνευσμένη από το γλυπτό του Edgar Degas «Μικρή χορεύτρια δεκατεσσάρων ετών». Με μια ματιά στο eshop, όμως μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις προτάσεις του Ιδρύματος.

Εθνικό Θέατρο

Πασχαλινή λαμπάδα με χειροποίητο διάκοσμο υφασμάτινη φούντα και μουστάκι, από ανακυκλωμένα υλικά, σε δύο χρώματα. Δημιουργία των εργαστηρίων του Εθνικού Θεάτρου, 13 €

Πασχαλινή λαμπάδα με χειροποίητο διάκοσμο υφασμάτινο προβατάκι, από ανακυκλωμένα υλικά. Δημιουργία των εργαστηρίων του Εθνικού Θεάτρου, 13€

Το Βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου κατασκεύασε μοναδικές, χειροποίητες λαμπάδες με ξεχωριστές λεπτομέρειες και θεατρικό… αέρα. Κάντε τις δικές σας και χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας λίγη από τη μαγεία της Τέχνης! Στο e-shop του Εθνικού Θεάτρου θα βρείτε αντικείμενα τέχνης, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη γραφείου, T-shirts, χειροτεχνίες και φυσικά τις πιο ιδιαίτερες χειροποίητες λαμπάδες που δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια του θεάτρου και έρχονται σε πολλά σχέδια και χρώματα. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μουσείο Μπενάκη
Λαμπάδα - FOS, 22,00 €

Λαμπάδα – FOS, 22,00 €

Λαμπάδα - Origami 25,00 €

Λαμπάδα – Origami, 25,00 €

Το e-shop του Μουσείου Μπενάκη περιλαμβάνει μια σειρά από εμπνευσμένα πασχαλινά δώρα, μεταξύ αυτών και ξεχωριστές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους! Εμείς ξεχωρίσαμε την σιέλ λαμπάδα από τη σειρά FOS, μια πρωτότυπη λαμπάδα διπλής χρήσης σχεδιασμένη από τους Studiolav και την Κωστάντια Μάνθου. Στην πασχαλινή της εκδοχή διαθέτει προστατευτικό χωνί από κερί, ενώ μετά το Πάσχα, μετατρέπεται εύκολα σε διακοσμητικό κηροπήγιο. Ενώ για τους μικρούς μας φίλους η δημιουργία της Κατερίνας Χριστοφορίδη, διακοσμημένη με τεχνική Origami, είναι ιδανική επιλογή.

Artshop του Ιδρύματος Β&Μ Θεοχαράκη

Λαμπάδα με λουλούδι από πεπιεσμένο χαρτί, €35

Ζωγραφιστή λαμπάδα, €25

Στο Artshop του Ιδρύματος Β&Μ Θεοχαράκη θα βρείτε υπέροχα διακοσμητικά, όπως κεραμικά αυγά σε αμέτρητα σχέδια, αλλά και ιδιαίτερες λαμπάδες, που γίνονται το τέλειο δώρο για το Πάσχα. Εμείς ξεχωρίσαμε δύο υπέροχες δημιουργίες των Ευη Καραχλη/Νικολ Παπακου (ENartists).

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b