MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Παρασκευή 25 Μαρτίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022.

Monopoli Team

1. Αιώνια Ανοσία, από τους Patari Project στο Skrow Theater

Με έμπνευση από το διήγημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε, «Η Μάσκα του Κόκκινου Θανάτου», οι Patari Project επιστρέφουν και παρουσιάζουν για 15 παραστάσεις στο Θέατρο Skrow, την «Αιώνια Ανοσία». Οι Patari Project, με τρεις ηθοποιούς και την τεχνική της πλατφόρμας σε πλήρη λειτουργία, ζωντανεύουν ένα κάστρο-πολυχώρο, όπου σε κάθε γωνία υπάρχει και μια έκπληξη, σε κάθε στροφή και μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Η ομάδα, που κλείνει φέτος 10 χρόνια από την ίδρυσή της, χρησιμοποιεί για πρώτη φορά θεατρική μάσκα και δοκιμάζει να συνδυάσει το γκροτέσκο με την ποίηση, το ασόβαρο με το δραματικό, το κλασσικό με το τρέχον, το σκοτάδι και το φως.
Παρασκευή 25/1, 21:00
5-12€
Θέατρο Skrow, Αρχελάου 5, Παγκράτι

2. 1821-2021, Διακόσια Χρόνια Συν Ένα Δανεικά, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Anodos Live Stage

Η παράσταση «1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά», του Χριστόφορου Ζαραλίκου, αποχαιρετά την Αθήνα με μια τελευταία εμφάνιση στο Anodos Live Stage. Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Στην απρόβλεπτη αυτή παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα.
Παρασκευή 25/1, 21:00
14€
Άνοδος Live Stage, Πειραιώς 183, Αθήνα

3. Η Κυρία Επιθεώρηση, του Μάκη Δελαπόρτα και του Στέλιου Παπαδόπουλου ξανά στο Θέατρο Βέμπο

Η μουσική παράσταση των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου επιστρέφει στο θέατρο Βέμπο. Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της ελληνικής επιθεώρησης, μέσα από κωμικά κείμενα, χορευτικά και τραγούδια, των σπουδαιότερων επιθεωρήσεων που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου. «Η Κυρία Επιθεώρηση», με αποσπάσματα και αναφορές σε παραστάσεις – σταθμούς, προσαρμοσμένα στο σήμερα, έρχεται να συστήσει στους νεότερους και να θυμίσει στους παλιότερους, τον μοναδικό “αλά ελληνικά” συνδυασμό της κοινωνικοπολιτικής σάτιρας με το glamorous θέαμα των Παρισινών καμπαρέ.
Παρασκευή 25/1, 21:00
Από 15€
Θέατρο Βέμπο, Καρόλου 18, Αθήνα

4. Ο Ίαν Στρατής στο Half Note

Μετά από δύο χρόνια και κάτι απουσίας και μετά τα Φτηνά Τσιγάρα του στην Εναλλακτική Λυρική Σκηνή, ο Ίαν Στρατής ξανανεβαίνει στη σκηνή του Half Note για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις. Για ένα pop – rock live party όπως γινόταν παλιά, στην προηγούμενη κανονικότητα, με την ξεχωριστή ματιά του Ίαν Στρατή και της μπάντας του, αλλά τηρώντας πάντα τους κανόνες.
Παρασκευή 25/1, 22:00
10-20€
Half Note, Τριβωνιανού 17, Αθήνα

5. Ο Βαγγέλης Δούβαλης στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Το νέο project του τραγουδοποιού Βαγγέλη Δούβαλη θα παρουσιαστεί απόψε στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Μια βραδιά εξελίσσοντας δημιουργικά υπέροχες μουσικές επιλογές, με ιδιαίτερη αισθητική, αλλά και τραγούδια από το μουσικό σύμπαν του Βαγγέλη Δούβαλη. Μαζί του οι μουσικοί Θανάσης Σοφράς (κοντραμπάσο), Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο) και Γιώργος Σχοινάς (ακορντεόν).
Παρασκευή 25/1, 22:00
10€
Σφίγγα, Ζωοδόχου Πηγής & Κιάφας 13, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b