MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για το Σάββατο 12 Μαρτίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Σάββατο 12 Μαρτίου 2022.

Monopoli Team

1. Καραϊσκάκης: Ο παρεξηγημένος ήρωας, στο Θέατρο Αυλαία – Πολυχώρος Τεχνών

Το ιστορικό δράμα «Καραϊσκάκης: Ο παρεξηγημένος ήρωας» του Γιάννη Κωσταρά, μία παραγωγή της Creatists σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου, έρχεται στο Θέατρο Αυλαία – Πολυχώρος Τεχνών, από σήμερα και για 6 μοναδικές παραστάσεις. Η παράσταση αφορά τη ζωή και το έργο του Γεώργιου Καραϊσκάκη, πρωτεργάτη της Ελληνικής Επανάστασης, του οποίου η προσέγγιση γίνεται με βάση κοινωνιολογικά και ψυχολογικά στοιχεία, ένα αποτέλεσμα έρευνας μηνών στο πρόσωπό του, που έδωσε την ευκαιρία στο έργο να περιλαμβάνει σκηνές που ζωντανεύουν αληθινά γεγονότα με την πρωτοτυπία των διαλόγων γραμμένων στην καθομιλουμένη γλώσσα της Επανάστασης, ισορροπώντας μεταξύ συμβολισμού και ρεαλισμού.
Σάββατο 12/3, 20:00
10-12€
θέατρο Αυλαία – Πολυχώρος Τεχνών, 2ας Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182, Πειραιάς

2. Ζήτω το Πένθος-3η Δόση: Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης στον Σταυρό του Νότου Plus

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Plus και παρουσιάζει τον προεκλογικό μονόλογο «Ζήτω το Πένθος -3η δόση», «μια αναμνηστική δόση σάτιρας, με αδιευκρίνιστα χρηματικά ποσά στην τσέπη από ρεμούλες, μοιράζει δόσεις αισιοδοξίας και καταπληκτικής ποιότητας ζωής, σε όσους ζήσουν» όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση. Από σήμερα και για 4 Σάββατα, ο punk φουστανελάς, με μάσκα στα μουστάκια και νάιλον γαντάκια, έρχεται στον Σταυρό του Νότου για ένα σατιρικό ξεμπρόστιασμα, καυτηριάζοντας και σαρκάζοντας την πολιτική επικαιρότητα πολύ…σχολαστικά.
Σάββατο 12/3, 22:00
15€
Σταυρός του Νότου Plus, Θαρυπου 37, Νέος Κόσμος

3. Εκτός Ελέγχου: Η κωμωδία του Αρκά ανεβαίνει στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στην αίθουσα «Ιφιγένεια» στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για λίγες συλλεκτικές παραστάσεις, το ξεκαρδιστικό έργο «Εκτός Ελέγχου» του Αρκά. Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής, έτοιμοι να χαρίσουν άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια: Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς και τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης.
Σάββατο 12/3, 18:00, 21:00
10-18€
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος

4. Harakiri For The Sky live στο Temple

Πέρασαν ήδη 3 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη των Harakiri For The Sky στην Ελλάδα – ίσως τα πιο περίεργα χρόνια στη σύγχρονη μουσική ιστορία. Η θερμή σχέση μεταξύ ελληνικού κοινού και των Αυστριακών post black metallers έχει όμως παγιωθεί από εκείνο το sold out 2μερο πίσω στο 2019 όταν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Έτσι, οι HFΤS επιστρέφουν στη χώρα μας για να μάς παρουσιάσουν το πρόσφατο album τους «Mӕre», που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.
Σάββατο 12/3, 20:30
22€
Temple, Ιάκχου 17, Αθήνα

5. Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska στο Gagarin 205

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο Gagarin 205, ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στο ιστορικό live stage για ένα εκρηκτικό live απόψε. Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Το Μαύρο Κουτί» από τη United We Fly, ο Παύλος ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του αγαπημένου συναυλιακού χώρου με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska. Τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια του, αναμειγνύονται σε ένα πρόγραμμα που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του, σε μια συναυλία που περιμέναμε καιρό.
Σάββατο 12/3, 21:00
15€
Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b