MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για το Σάββατο 5 Μαρτίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Σάββατο 5 Μαρτίου 2022.

Monopoli Team

Συναυλίες

1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

O Νίκος Πορτοκάλογλου «ανάβει» ξανά το φως στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μετά την αναγκαστική παύση των παραστάσεων τον Δεκέμβριο. Η παράσταση «Ένα φως αναμμένο» με τη συμμετοχή της Βίκυς Καρατζόγλου, του Βύρωνα Τσουράπη και των Ευγενών Αλητών, επιστρέφει για τρεις παραστάσεις, από σήμερα και για δύο ακόμη Σάββατα (12 και 19 Μαρτίου) στη σκηνή του Γυάλινου. Μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική εκπομπή του, το “Μουσικό Κουτί”.
Σάββατο 5/3, 22:30
10€
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

2. Ηρώ και Ελένη Πέτα στον Σταυρό του Νότου

Η Ηρώ και η Ελένη Πέτα ολοκληρώνουν και αυτόν τον κύκλο εμφανίσεών τους με το ανανεωμένο πρόγραμμα, «Μαζί ξανά» στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus. 20 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, οι δύο ερμηνεύτριες βρίσκονται «μαζί ξανά» επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές τους επιτυχίες, στην ευρεία γκάμα της ελληνικής μουσικής, αλλά και σε κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, δημιουργώντας μια «διάθεση» που ενισχύει τη συνύπαρξη και την ανταλλαγή συναισθημάτων.
Σάββατο 5/3, 21:30
15€
Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 37 & Φραντζή, Νέος Κόσμος

3. Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Ακτή Πειραιώς

Ο Σωκράτης Μάλαμας συνεχίζει και τα Σάββατα του Μαρτίου στην Ακτή Πειραιώς μετά από τις μέχρι τώρα sold out εμφανίσεις του. Στην παρέα του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και ο Αποστόλης Γιάγκος στα πλήκτρα.
Σάββατο 5/3, 21:00
13€
Ακτή Πειραιώς, Πειραιώς 178 και Λαμίας, Αθήνα

4. Εποχή του Θερισμού: Η Νατάσα Μποφίλιου live στο Vox

Δύο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε live σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, συνεχίζουν τα Σάββατα μαζί με την εξαιρετική μπάντα της στη σκηνή του ανανεωμένου VOX και μάς παρουσιάζουν επιτέλους την ιδανική εκδοχή της αγαπημένης πλέον «Εποχής του Θερισμού».

Θέατρο

5. Ο Χορός του Θανάτου, του Αυγούστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο Τέχνης «Εκάτη»

Το Θέατρο Τέχνης «Εκάτη» παρουσιάζει το έργο του Αυγούστου Στρίντμπεργκ «Ο Χορός του Θανάτου» σε σκηνοθεσία της Βαλεντίνης Λουρμπά. Ο Έντγκαρ και η Άλις θέλουν να γιορτάσουν την επέτειο των γάμων τους, αλλά ο πληγωμένος εγωισμός τους δεν τους το επιτρέπει, και ο ένας καταδιώκει τον άλλον. Η ήττα τους, τους οδηγεί σε ψυχικά γρονθοκοπήματα. Ο χορός του θανάτου είναι ένα χρονικό ψυχικής λεηλασίας που ο ένας υπονομεύει τον άλλον τον συρρικνώνει, με σκοπό να τον εξαφανίσει, κατηγορούμενοι οι ίδιοι και συγχρόνως δικαστές, πρόσωπα ενός σκοτεινού και ταραγμένου υποσυνείδητου, ακροβάτες και πρωταθλητές υπαρξιακού κενού, υποτάσσονται ρυθμικά στο τέλος που ελαύνει.
Σάββατο 5/3, 21:00
8-12€
Θέατρο Τέχνης «Εκάτη», Εκάτης 11, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b