MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τετάρτη 2 Μαρτίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022.

Monopoli Team

1. Λοιμός, του Βασίλη Βηλαρά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Ο «Λοιμός» του Βασίλη Βηλαρά, είναι μια μουσική παράσταση που διατρέχει τη μουσική ιστορία της Ελλάδας μέσα από προβληματικά τραγούδια και ανεβαίνει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων. Η πατριαρχία, ο σεξισμός, τα give aways, οι γυναικοκτονίες, η ομοφοβία, ο φασισμός, οι close friends, η αστυνομική βία, το victim blaming, ο παραλογισμός των dating apps γίνονται τραγούδια σε μια μουσική performance για το τσίρκο που λέγεται Ελλάδα. Ένα show που διατρέχει τη μουσική ιστορία της χώρας και ανακαλύπτει πόσα προβληματικά τραγούδια έχουμε τραγουδήσει εν αγνοία μας μεγαλώνοντας.
Τετάρτη 2/3, 21:00
5-10€
Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, Κυψέλη

2. Stand-Up Comedy Νight με τους Π. Ρούπο, Ά. Σπηλιόπουλο, Στ. Ανατολίτη & Χ. Νταρζάνο στο Ελιζέ

Το Ελιζέ θέλει να ξαναφέρει όχι απλά το χαμόγελο αλλά το δυνατό γέλιο στη ζωή σας, φιλοξενώντας στη σκηνή του κάθε Τετάρτη μερικούς από τους καλύτερους έλληνες stand-up κωμικούς, με διαφορετικό line-up κάθε βδομάδα. Η αρχή θα γίνει σήμερα με τους Στέλιο Ανατολίτη, Πάρι Ρούπο, Άγγελο Σπηλιόπουλο, Χάρη Νταρζάνο και guest την Κύνθια Βουκουβαλίδου.
Τετάρτη 2/3, 21:00
8-10€
Κινηματογράφος Ελιζέ, Νυμφαίου 12, Αθήνα

3. Cuba E Brazil: Big Band και Rosanna Mailan Sevila στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Μία μαγευτική latin βραδιά με jazz ατμόσφαιρα και εξωτική διάθεση παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων απόψε στις 20:30, στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας». Στη συναυλία, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Big Band Δήμου Αθηναίων συμπράττει με την εκρηκτική Rosanna Mailan Sevila, που ξεχωρίζει στη διεθνή μουσική σκηνή, καθώς κινείται με την ίδια άνεση ανάμεσα στα πιο απαιτητικά κομμάτια, τόσο του jazz, όσο και του latin ρεπερτορίου. Μία βραδιά γεμάτη ρυθμούς από τη σαγηνευτική Λατινική Αμερική, Afro-Cuban Son, Guajira, Bolero, Samba, Bossa και Latin Jazz.
Τετάρτη 2/3, 20:30
5-30€
Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, Ακαδημίας 59, Αθήνα

4. Η Ιουλία Καραπατάκη στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει. Με την καρδιά της. Για αυτήν το τραγούδι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα. Και μπορεί το ευρύ κοινό να τη γνώρισε τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, όμως ήδη από το 2005 τελειώνοντας το σχολείο πήρε την κιθάρα της και τραγουδούσε σε μαγαζιά στην Αθήνα και την επαρχία. Κυρίως έντεχνα, ρεμπέτικα αλλά και παλιά λαϊκά. Συμμετέχει επίσης στο μουσικό σχήμα Kompania όπου όπως η ίδια λέει, τραγουδάει αυστηρά ρεμπέτικα. Η Ιουλία Καραπατάκη θα εμφανιστεί απόψε στον Σταυρό του Νότου, μαζί με τους μουσικούς και φίλους της και μάς προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι.
Τετάρτη 2/3, 21:30
10€
Σταυρός του Νότου Club-Κεντρική Σκηνή, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

5. «Πορτοκάλι»: Παρουσίαση album από την Βιολέτα Ίκαρη και τον Νίκο Ξύδη στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Η Βιολέτα Ίκαρη στην δεύτερη προσωπική δισκογραφική της δουλειά συνεργάζεται με τον τραγουδοποιό Νίκο Ξύδη και μάς καλεί στην παρουσίαση του δίσκου τους απόψε στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Το «Πορτοκάλι» είναι ένας ολοκληρωμένος κύκλος τραγουδιών με αρχή, μέση και τέλος. Σαν μία ταινία με 11 σπονδυλωτές ιστορίες.
Τετάρτη 2/3, 20:00
Είσοδος ελεύθερη, υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ζωοδόχου Πηγής & Κιάφας 13, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b