MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Ατάρι 2”: Το “Ατάρι” του Δημήτρη Σαμόλη απέκτησε ένα φρέσκο -και νοσταλγικό ταυτόχρονα- remix

Πέντε χρόνια μετά το πρώτο “Ατάρι”, ο Δημήτρης Σαμόλης παρουσιάζει το νέο, άκρως νοσταλγικό και 80s ρεμίξ του πρώτου ελληνόφωνου τραγουδιού του.

Monopoli Team

Το 2016 ένα τραγούδι με τίτλο “Ατάρι” έγινε η αφορμή για να γνωρίσουμε τον Δημήτρη Σαμόλη, έναν από τους πιο ιδιαίτερους μουσικούς της γενιάς του, που θα συνέχιζε να μας κερδίζει με εξίσου ξεχωριστά τραγούδια, στους δύο προσωπικούς του δίσκους “Ένα Σύμπαν στα Μέτρα σου”(2017) και “Πινόκιο” (2020).

Σχεδόν έξι χρόνια αργότερα, ο ήχος του “Ατάρι” συνεχίζει να παίζει στο μυαλό μας κι εμείς τραγουδάμε ακόμα “Με κοίταζες λες κι ήμουν ατάρι / που βρήκες έπειτα από χρόνια στο πατάρι”. Για όλους εμάς, λοιπόν, που έχουμε δώσει στο “Ατάρι” μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, ο Δημήτρης Σαμόλης, μαζί με τον καταξιωμένο Ελληνοϊταλό παραγωγό και συνθέτη Coti K., κυκλοφόρησε ένα εντελώς φρέσκο και παράλληλα νοσταλγικό remix, με 80s αισθητική -που φυσικά ταιριάζει απόλυτα στο πολυαγαπημένο μας “Ατάρι”.

Για το remix του τραγουδιού, ο Δημήτρης Σαμόλης δήλωσε: “Το ατάρι ήταν το πρώτο μου παιχνίδι που θυμάμαι να παθιάζομαι, μερικά χρόνια μετά έγινε και το πρώτο τραγούδι που έγραψα σε ελληνικό στίχο. Παρόλο που αρχικά φοβόμουν να κυκλοφορήσω ένα τραγούδι με τίτλο ατάρι, στην πορεία αγαπήθηκε στο ραδιόφωνο και τα live. Τώρα λοιπόν ένιωσα την ανάγκη να ακουστούν οι ίδιοι στίχοι κι η ίδια μελωδία σε ένα νέο ηχητικό περιβάλλον δια χειρός Coti K. Λίγη ηλεκτρονική νοσταλγία των ‘80s”.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Δημήτρης Σαμόλης, οι Άγριες Μέλισσες, ο Πινόκιο και τα… παραμύθια του12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b