MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ένας Λύκος Αισθηματίας: Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει και μελοποιεί Αργύρη Χιόνη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει δύο χρόνια μετά τον πρώτο του δίσκο, με το πρώτο single, από το δεύτερο επερχόμενο album του και μας τραγουδά “Ένας Λύκος Αισθηματίας”, σε ποίηση Αργύρη Χιόνη.

Photo Credits: Babis Tsoukias
Photo Credits: Babis Tsoukias
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

O τραγουδοποιός και μουσικός, Στέλιος Τσουκιάς, επιστρέφει δύο χρόνια μετά τον πρώτο του δίσκο, με το πρώτο single, από το δεύτερο επερχόμενο album του και μας τραγουδά “Ένας Λύκος Αισθηματίας”.

Ένα εσωτερικό τραγούδι που μιλά για τη “δίψα” που έχουμε όλοι για αγάπη. Για αυτούς που τρέχουν άφοβα προς αυτή και για αυτούς που τρέχουν να κρυφτούν από αυτή.

Ο Στέλιος Τσουκιάς είναι ένας μαθηματικός που δουλεύει ως Data Analyst για να υποστηρίξει το πάθος του για τη μουσική. Ένας καλλιτέχνης με αναφορές τόσο στη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία όσο και στη διεθνή, ανοιχτός στις επιρροές και τη σύζευξη διαφορετικών στυλ. Ένας πολίτης του κόσμου που έφυγε από το Λονδίνο και επέστρεψε στα Εξάρχεια. Ο Στέλιος, ταξιδεύει με την κιθάρα του και τραγουδά σε μια παρέα στη Φολέγανδρο ή σε μια ανοιχτή αγορά στο Κάιρο. Μας δείχνει ποιος είναι μέσα από τα τραγούδια του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι όπως εκείνος το έχει φανταστεί.

“Φοβάμαι την αγάπη ή με φοβάται εκείνη; Δεν έχω απαντήσει και μάλλον δε θα μάθω μέχρι να αποχωρήσω από τον κόσμο αυτό. Φαντάζομαι είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης μου. Σίγουρα, θα ήθελα στο μέλλον να φοβάμαι λιγότερο. Αυτό αισθάνθηκα όταν μελοποίησα το ποίημα του Αργύρη Χιόνη, με αφορμή το σεμινάριο τραγουδοποιίας του Νίκου Ζούδιαρη που παρακολουθούσα τον χειμώνα του 2020. Η Παναγιώτα Βιτετζάκη, που μου σύστησε το ποίημα αυτό, ανέλαβε μαζί με τον Παναγιώτη Ανδριανό να οπτικοποιήσουν τον σύγχρονο ήχο με τον οποίο έντυσε το τραγούδι ο στενός μου συνεργάτης και φίλος Κώστας Γεωργιάδης. Έτσι, ένιωσα πως το παζλ ολοκληρώθηκε. Εύχομαι να έχουμε την αγκαλιά μας ανοιχτή και να περιορίσουμε το αρπακτικό, τον λύκο που όλοι κρύβουμε μέσα μας” αναφέρει για το τραγούδι, ο Στέλιος Τσουκιάς.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Credits:
Μουσική: Στέλιος Τσουκιάς
Ποίηση: Αργύρης Χιόνης
Ηλ.κιθάρα – πλήκτρα – programming: Κώστας Γεωργιάδης
Ενορχήστρωση – μίξη – παραγωγή: Κώστας Γεωργιάδης
Επιμέλεια φωνής: Νίκος Ζούδιαρης

Music Video – Συντελεστές:
Ηθοποιός: Παναγιώτα Βιτετζάκη
Σύλληψη ιδέας: Παναγιώτα Βιτετζάκη
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ανδριανός & Παναγιώτα Βιτετζάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας & κάμερα: Μιχάλης Ανδριανός & Παναγιώτης Ανδριανός
Make up artist: Βασιλική Γιολάντα Κήτα
Φροντιστής: Ρωμανός Παπαζώτος
Παραγωγή: Στέλιος Τσουκιάς / Δημήτρης Κρανιώτης (Ark4Art)

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο ταξιδεύει στην Αρχαία Μεσσήνη με το «Ορφέας και Ευρυδίκη» του Εκτόρ Μπερλιόζ
Μουσικά Νέα
3ο Φεστιβάλ Κρουστών: Τριήμερο γεμάτο συναυλίες, εργαστήρια και masterclass στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
Μουσικά Νέα
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Νέος δίσκος φόρος τιμής στο λαϊκό τραγούδι – Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια
Μουσικά Νέα
SNF Nostos 2026: Η κορυφαία παραγωγός και DJ HAAi στη θέση της The Blessed Madonna στο Up Late Party
Μουσικά Νέα
Μανώλης Μητσιάς: Ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι σε μουσική του γιου του, Μίλτου
Μουσικά Νέα
Μάριος Φραγκούλης και Παρασκευάς Καρασούλος συναντιούνται ξανά σε δύο νέα τραγούδια
Μουσικά Νέα
KOA: Το Γκαλά Όπερας μεταφέρεται στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικά Νέα
8ο Φεστιβάλ Δελφών: “Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο” – Συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Λαμίας
Μουσικά Νέα
Η Λίνα Νικολακοπούλου ξανά στον Πόρο για μια δωρεάν συναυλία
Μουσικά Νέα
Οι Villagers Of Ioannina City ανακοίνωσαν νέο δίσκο – Ακούστε το πρώτο single
Μουσικά Νέα
Jean Michel Jarre: Το επίκαιρο κάλεσμα του «Τελευταίου Ραντεβού»
Εκδηλώσεις
Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο