ΣΥΝΤΑΓΗ
Τηγανίτες από την food blogger @faganoula.gr
Τι καλύτερο από μερικές λαχταριστές τηγανίτες για ένα χορταστικό πρωινό, που θα βοηθήσει να ξεκινήσει η μέρα μας με χαρά;

Monopoli Team
19.02.2022
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 260 γρ. φαρίνα κοσκινισμένη
- 1/2 κ.γλ. ξηρή μαγιά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
- 360 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου

- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την φαρίνα, τη ζάχαρη και την μαγιά.
- Προσθέτουμε το αλάτι και το νερό και ανακατεύουμε με το σύρμα. Αφήνουμε για 30-45’.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέτουμε 1 1/2 κουταλιά της σούπας για κάθε τηγανίτα.
- Ψήνουμε και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε με ό,τι τραβάει η όρεξή μας!
Εμείς τις συνοδεύσαμε με πραλίνα και σάλτσα φράουλας – βατόμουρου. Εσείς μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε (βούτυρο με μέλι, βούτυρο αμυγδάλου, ξηρούς καρπούς, φρούτα ή ακόμα και αλμυρά, με αλλαντικό και αυγό τηγανητό).
Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Μαρίνας Ζαφείρη στη σελίδα της faganoula.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
«Τσιγαμάκι»: Κυκλοφόρησε η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Παύλου Μεθενίτη
O Juergen Teller σε προσκαλεί να κοιτάξεις, να νιώσεις, να ονειρευτείς
Free City: Τι θα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην πόλη
Home Cinema: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Δευτέρα 20 Οκτωβρίου
Σε πρώτο πρόσωπο: Μαριλού Κατσαφάδου, ηθοποιός
Λούβρο: Ληστές άρπαξαν βασιλικά κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας
Λεμφικό μασάζ: Να το δοκιμάσουμε ή δεν αξίζει;
Στην πρόβα: «Dracula» στο θέατρο Πόρτα – Το κάλεσμα του Κόμη
Μαρία Κουτσουρλή: Έμαθα να μη μικραίνω για να χωρέσω στα πρότυπα