MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

1. Moby Dick, του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Christmas Theater

Η λογοτεχνία, η μουσική, το θέατρο ο χορός και η πιο σύγχρονη τεχνολογία των «ολογραμμάτων» κάνουν εφικτή τη σκηνική αναπαράσταση του πέμπτου, πιο πολυδιαβασμένου βιβλίου στην ιστορία της ανθρωπότητας: o Moby Dick – το μιούζικαλ, του Δημήτρη Παπαδημητρίου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Χέρμαν Μέλβιλ επιστρέφει για να μας συναρπάσει. Το Onassis Culture μεταμόρφωσε το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας σ’ ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα που σήμερα 15 Φεβρουαρίου σηκώνει αυλαία στο Christmas Theater.
Τρίτη 15/2, 20:00
13-68€
Christmas Theater, Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι

2. Λάσπη, του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη στον Πολυχώρο “Πόλις”

Ο Πολυχώρος “Πόλις” και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” μάς προσκαλούν σε ένα Θέατρο της Τρίτης, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις. Ο Γιάννης Βερβενιώτης, η Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και η Αντιγόνη Σταυροπούλου, μάς καλούν σε μια δραματοποιημένη αφήγηση, της Λάσπης του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος της συνάντησης, υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα διατίθεται η βιντεοσκοπημένη ανάγνωση, ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.
Τρίτη 15/2, 21:00
10€ * Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6970156070
Πολυχώρος “Πόλις”, Μαρίνου Αντύπα 62-66 και Φιλοθέης 69Β, Νέο Ηράκλειο 

3. Frida κι άλλο στο Alhambra Art Theatre

Οι Fly Theatre επιστρέφουν στην Αθήνα στο Alhambra Art Theatre, με τη παράσταση «Frida κι άλλο», που είναι βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo. Η πολυμεσική παράσταση, σε κείμενο Κατερίνας Δαμβόγλου, πραγματεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς της και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύμπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος, ενώ και οι αρχές των Fly Theatre αξιοποιούνται ολοκληρωτικά, δηλαδή η προσήλωση στο χώρο, τον ρυθμό, το σώμα καθώς και στο θεατρικό παιχνίδι, δημιουργώντας έτσι ένα απροσδόκητα πρωτότυπο σκηνικό θέαμα.
Τρίτη 15/2, 21:00
12-15€
Alhambra Art Theatre, Στουρναρη 53, Αθήνα 

4. Αρτζεντίνα, του Σταύρου Δάλκου στο “Ψιλικατζίδικο”

Ο Παντελής, ιδιοκτήτης του μπαρ “Αρτζεντίνα”, ετοιμάζεται να κλείσει το μαγαζί, όταν δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη ενός παλιού του φίλου, του Αποστόλη. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Παντελή να τον διώξει, ο νυχτερινός αυτός επισκέπτης δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο Αποστόλης ζητάει από τον Παντελή μία χάρη…
Τρίτη 15/2, 21:00
10€
“Ψιλικατζίδικο”, Κορίνθου και Μακεδονίας 17-19, Κορυδαλλός

5. Andreas Polyzogopoulos Trio στο Half Note Jazz Club

Μία post – Valentine βραδιά απόψε, που o τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, κάνουν ένα αφιέρωμα στον πιο ερωτικό θρύλο της τζαζ, τον μυθικό τρομπετίστα Chet Baker. Οι τρεις κορυφαίοι μουσική προσεγγίζουν τον ευαίσθητο και cool ήχο του Baker, παίζοντας ορισμένα από τα αγαπημένα του jazz standards και με το ιδιαίτερο φορμά χωρίς τύμπανα, όπως το προτιμούσε ο ίδιος ο Chet την τελευταία δεκαετία της ζωής του.
Τρίτη 15/2, 21:30
12€
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b