MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φτηνά τσιγάρα: Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το μιούζικαλ στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Είκοσι δύο χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, η ταινία «Φτηνά τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη που σημάδεψε τη δεκαετία του ’90, μετατρέπεται σε μιούζικαλ από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. – Δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Φωτογραφία: Λάμπρος Ρουμελιωτάκης
Monopoli Team

Μια «ρομαντική οπερέτα» σε 34 σκηνές και 19 τραγούδια για ανεκπλήρωτους έρωτες, συλλέκτες στιγμών και φιλιά που δεν βρήκαν τον δρόμο τους.

Το μιούζικαλ «Φτηνά τσιγάρα» σε μουσική Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και λιμπρέτο Πέτρου Βουνισέα έρχεται μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 16 Φεβρουαρίου 2022 και για 22 παραστάσεις έως και τις 13 Μαρτίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Φτηνά Τσιγάρα που δεν λένε να σβήσουν: Ένα έργο, δυο ζωές12.09.2018

Ο συνθέτης Παναγιώτης Καλαντζόπουλος προσθέτει 16 νέα τραγούδια στην αρχική παρτιτούρα της ταινίας ενώ η ατμοσφαιρική σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου αποδίδει τον αισθησιακό πυρήνα αυτής της sui generis ταινίας περιπλάνησης με στοιχεία φιλμ νουάρ μέσω μιας δεξιοτεχνικής χρήσης του χώρου, που συμπυκνώνει τις τοποθεσίες του πρωτότυπου σεναρίου γύρω από ένα πολυμορφικό, παραισθησιογόνο lounge. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν οι Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Πέτρος Βουνισέας, Μιχάλης Γκανάς και Ελένη Ζιώγα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση:

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦτηνά τσιγάρα: Η ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη γίνεται μιούζικαλ από την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ12.09.2018

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b