MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Alpha: Κινηματογραφικό τριήμερο για μικρούς και μεγάλους

Ένα ακόμη τριήμερο χαλάρωσης και διασκέδασης έρχεται στον Alpha, με ελληνικές και ξένες αγαπημένες ταινίες, κωμωδίες και περιπέτειες που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.

Monopoli Team

«Καρχαριομάχος»

Παρασκευή 4/2, 21:00

Ο μικρόσωμος και καυχησιάρης Όσκαρ έρχεται να μας ξετρελάνει με τις περιπέτειές του.

Ο θαλάσσιος υπόκοσμος αναστατώνεται όταν ο γιος του αφεντικού της μαφίας των καρχαριών Ντον Λίνο βρίσκεται νεκρός και ένα νεαρό ψάρι με το όνομα Όσκαρ βρίσκεται στη σκηνή. O Όσκαρ εκμεταλλεύεται την κατάσταση και κάνει τον εαυτό του να μοιάζει σαν να σκότωσε ο ίδιος τον μαφιόζο με τα πτερύγια. Πολύ σύντομα, όμως, συνειδητοποιεί ότι ο ισχυρισμός του μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ «Καλύτερης κινούμενης ταινίας».

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2004
Σκηνοθεσία: Μπίμπο Μπεργκερον, Βίκι Τζένσον, Ρομπ Λέττερμαν
Σενάριο: Μάικλ Γουίλσον, ρομπ Λέττερμαν, Σκοτ Άκερμαν
Ηθοποιοί: Γούιλ Σμιθ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ρενέ Ζελβέγκερ, Αντζελίνα Τζολί, Μάρτιν Σκορτσέζε, Τζακ Μπλακ (Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Χρήστος Πλαΐνης, Σοφία Καψαμπέλη, Σταύρος Μαυρίδης, Υρώ Λούπη, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Βασίλης Καΐλας)

«Ραντεβού στον αέρα»

Σάββατο 5/2, 21:00

Αγαπημένος, παλιός, ελληνικός κινηματογράφος και… «όσο έχουμε τα νιάτα μένουμε πάντα παιδιά»! Στο Παρίσι γίνεται διαγωνισμός για την ανάδειξη της «Μις Ευρώπη» και η Τζένη συνοδεύει την αδελφή της, Μαίρη , η οποία λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό. Όταν χάνει τον τίτλο, η Τζένη γίνεται έξαλλη και επιστρέφουν στην Αθήνα. Εκεί, αρχίζει ένα ερωτικό γαϊτανάκι. Την Τζένη – η οποία είναι σωσίας της Ρένας Βλαχοπούλου – την ερωτεύεται ένας αξιωματικός της Αεροπορίας, ο οποίος νομίζει ότι πρόκειται για τη μεγάλη σταρ.

Μιούζικαλ ελληνικής παραγωγής 1965
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Μουσική: Μίμης Πλέσσας
Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέα Ντούζος, Χλόη Λιάσκου, Αννίτα Δαλέζιου, Ελένη Προκοπίου
και ο Γιάννης Βογιατζής

«Η Ρόζα της Σμύρνης»

Σάββατο 5/2, 23:10

Μία ταινία γυρισμένη σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και μικρασιατικά παράλια, με παράλληλη πλοκή στην Ελλάδα και την Τουρκία του 1987 και στη Σμύρνη του 1922 που χαρίζει έναν νοσταλγικό αέρα. Η ταινία είναι βασισμένη στο λογοτεχνικό μπεστ σέλερ «Ισμαήλ και Ρόζα» του Γιάννη Γιαννέλη Θεοδοσιάδη.

Στην Αθήνα του 1987, ο Δημήτρης ζει με τη σύντροφό του Ρίτα και είναι Έλληνας της Τουρκίας που εκδιώχθηκε. Έχει αναλάβει μία έκθεση με θέμα τους Έλληνες της Σμύρνης. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, βρίσκει ένα ματωμένο νυφικό, το οποίο ανήκει στη Ρόζα, μια ηλικιωμένη κυρία που ζει με την εγγονή της και δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν το παρελθόν της.

Δράμα ελληνικής παραγωγής 2016
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Σενάριο: Χριστίνα Λαζαρίδη
Ηθοποιοί: Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας, Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιουλίκα Σκαφιδά, Πέτρος Λαγούτης, Κώστας Καζανάς, Γιλμάζ Γκρουντά, Τζεμ Ακσακάλ

«Sherlock Holmes»

Κυριακή 6/2, 21:30

Μία μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που ήταν υποψήφια για δύο βραβεία Όσκαρ. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βραβεύτηκε με «Χρυσή Σφαίρα» το 2010 για την ερμηνεία του ως Σέρλοκ Χολμς.

Ο θρυλικός και δαιμόνιος Σέρλοκ Χολμς, έχει μόλις καταφέρει να κατατροπώσει τον σκοτεινό «μάγο» και κατά συρροή δολοφόνο Λόρδο Μπλάκγουντ και να τον στείλει εκεί από όπου δεν υπάρχει επιστροφή. Δε θα προλάβει, όμως, να απολαύσει τη νίκη του αλλά ούτε και… τον φόβο που εμπνέει πια σε κάθε επίδοξο εγκληματία, αφού ο Λόρδος Μπλάκγουντ επιστρέφει μυστηριωδώς στη ζωή και οργανώνει άμεσα τη σπείρα του. Ο Σέρλοκ Χολμς αναγκάζεται να ανασκουμπωθεί και να ριχτεί στη μάχη για άλλη μια φορά. Στο πλευρό του πάντα ο πιστός του φίλος και βοηθός, Dr. Watson, που έχει κάθε λόγο να δει τον Λόρδο Μπλάκγουντ να καταστρέφεται. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει, όμως, είναι ο μυστηριώδης ρόλος της απόλυτα σαγηνευτικής, αλλά και απρόβλεπτης Ιρίν Άντλερ…

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2009
Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Σενάριο: Μάικλ Ρόμπερτ Τζόνσον, Άντονι Πέκχαμ
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαρκ Στρονγκ

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b