MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο για την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να δείτε σήμερα, Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Talk Show, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή στη θεατρική σκηνή «Αθηναΐς»

Ο Γιώργος Κουτλής και ο Βασίλης Μαγουλιώτης, συνεχίζοντας με φόρα τη συνεργασία τους από τους «Παίχτες» του Ν. Β. Γκόγκολ, φέρνουν στη θεατρική σκηνή «Αθηναΐς», από σήμερα 1η Φεβρουαρίου – ο πρώτος ως σκηνοθέτης κι ο δεύτερος ως συγγραφέας (υπογράφοντας με το συγγραφικό ετερώνυμο Suyako) – μια καφκική κωμωδία τηλεοπτικής (υπο)κουλτούρας, το «Talk Show», με τους ηθοποιούς Στέλιο Ιακωβίδη, Άρη Μπαλή και Πανάγο Ιωακείμ.
Τρίτη 1/2, 21:00
12€
Θεατρική σκηνή «Αθηναίς», Καστοριάς 34-38 Αθήνα

Οργισμένα Νιάτα, του Josh Osborne στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα

Η παράσταση «Οργισμένα νιάτα» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά επιστρέφει για έναν δεύτερο κύκλο παραστάσεων, στο θέατρο Αγγέλων Βήμα. Οι βασικές τομές που το έργο, με αρχικό τίτλο Look Back in Anger, εισήγαγε ήταν ότι μετέφερε την θεατρική δράση από τα συνηθισμένα σαλόνια «στην κουζίνα», έφερε στο θεατρικό προσκήνιο εικοσάρηδες πρωταγωνιστές σε μνημειώδεις ρόλους και έβαλε τους θεατές μπροστά στα προβλήματα μιας ολόκληρης μεταπολεμικής γενιάς που η έλλειψη κάθε προοπτικής μετά από έναν παγκόσμιο πόλεμο την είχε φέρει σε σημείο κοινωνικής έκρηξης.
Τρίτη 1/2, 20:30
5-14€
Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια

The Show…Πόσο θ’ αντέξουν, σε σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη στο Μπάγκειον

Η τελευταία παράσταση «The Show…Πόσο θ’ αντέξουν», μια προσέγγιση στο έργο Horace Mccoy «Σκοτώνουν τ’ άλογα όταν γεράσουν», ρίχνει αυλαία σήμερα στο Μπάγκειον σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη. Πώς θα σου φαινόταν να κερδίσεις 12.000 ευρώ, συμμετέχοντας σ’ ένα ξέφρενο πάρτι με το ταίρι σου; Το The Show σε καλεί να πάρεις μέρος στον κορυφαίο διαγωνισμό χορού του κόσμου, που μεταδίδεται ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο. Δεν χρειάζεται να χορεύεις καταπληκτικά, δεν χρειάζεται να είσαι ασυναγώνιστος στις φιγούρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξεις. Να είσαι εσύ αυτός που θα μείνει όρθιος στο τέλος. Ένας διαγωνισμός για τους δυνατούς, για τους σκληρούς μαχητές της ζωής…
Τρίτη 1/2, 18:00
5-14€
Μπάγκειον, Πλατεία Ομονοίας 18, Αθήνα

This is not Romeo & Juliet, του Αργύρη Πανταζάρα στο Θέατρο Πορεία

Η δημοφιλής παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα, «This is not Romeo & Juliet», βασισμένη στο Σαιξπηρικό αριστούργημα, ρίχνει αυλαία σήμερα στο Θέατρο Πορεία. Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση επί σκηνής, σε ένα αέναο παιχνίδι ρόλων που γοητεύει και θολώνει τα όρια μεταξύ καθημερινού βίου και μύθου.
Τρίτη 1/2, 21:00
12-20€
Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλατεία Βικτωρίας

Άνθρωποι Χωρίς Όνομα, από την ομάδα ΕρΜα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η θεατρική ομάδα ΈρΜα παρουσιάζει έως και τις 2 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την παράσταση «Άνθρωποι χωρίς όνομα» η οποία μέσα, από έξι διαφορετικές ιστορίες φροντιστών, επιχειρεί να θίξει το σημαντικό θέμα της έλλειψης ανακουφιστικής φροντίδας, ως παροχή του συστήματος υγείας της χώρας μας. Το κείμενο υπογράφουν οι Κάτια Παπαϊωάννου, Ερμιόνη Πολιτίδου, Μαρία Στεφανίδου και τη σκηνοθεσία η Ερμιόνη Πολιτίδου.
Τρίτη 1/2, 21:00
8-12€
Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας) Ταύρος

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b