MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
09
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Πάνος Νάτσης, Γιώργος Σαββίδης, και Γιάννης Κουκουράκης στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του»

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 και αποφόιτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), Το έπος της Μαλάμως (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016).

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ριχάρδος Γ΄: Ο καταξιωμένος Andrew Visnevski θα σκηνοθετήσει τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο σκοτεινό σαιξπηρικό έργο
Θεατρικά Νέα
Locandiera: Η Μιραντολίνα γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας στο Θέατρο Τέχνης με προσφορά εισιτηρίων
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Πόσα τσιγάρα έχω καπνίσει από τότε που έφυγες»
Εκδηλώσεις
Ο άντρας μου: Η σκηνική εκδοχή των διηγημάτων της Rumena Bužarovska από τη Μαρία Μαγκανάρη στο WOW Athens 2026
Θεατρικά Νέα
Sidi Larbi Cherkaoui: Ο διάσημος χορογράφος που φέρνει στην Αθήνα το “Ihsane”
Βιβλία
Θέατρο του Νέου Κόσμου: 4 κορυφαία θεατρικά έργα της φετινής σεζόν από τη σκηνή στη βιβλιοθήκη μας
Θεατρικά Νέα
Αγγέλων Βήμα: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα τριήμερο θεάτρου και εικαστικών
Θεατρικά Νέα
210 καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους κατά του σχεδίου νόμου περί Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών
Εκδηλώσεις
Προθάλαμος Δ’: Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Εθνικό συζητά για τις όψεις της συμβολικής βίας
Δραστηριότητες
Από Μάρτη… Άνοιξη στη Βαμβακού: Ένας μήνας με δράσεις για όλους στην καρδιά του Πάρνωνα
Θεατρικά Νέα
Stages of Resistance: Ίδρυμα Θεοχαράκη και Θέατρο Μαβίλη φέρνουν στην Αθήνα τρεις διεθνείς παραγωγές
Θεατρικά Νέα
Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή