MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

30 χρόνια Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι: Η Στέλλα Μακάρτνεϊ ντύνει την Μίνι με «ανδρόγυνο» κοστούμι

Με ένα μπλε «ανδρόγυνο» κοστούμι, φόρο τιμής στον Μήνα Ιστορίας των Γυναικών, εμπνεύστηκε την αγαπημένη ηρωίδα της Ντίσνεϊ, Μίνι, η σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρτνεϊ, στο πλαίσιο της επετείου για τα τριάντα χρόνια της Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο.

Τριάντα χρόνια Ντίσνεϋλάντ στο Παρίσι: Η Στέλλα Μακάρτνεϊ ντύνει την Μίνι με «ανδρόγυνο» κοστούμι
Monopoli Team

«Ένιωθα ότι κάτι έπρεπε να φτιαχτεί, ένα είδος χώρου ψυχαγωγίας όπου οι γονείς και τα παιδιά θα μπορούσαν να μοιραστούν μαζί στιγμές διασκέδασης. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε η Ντίσνεϋλαντ, από έναν πατέρα με δύο κόρες ο οποίος αναρωτιόταν που θα μπορούσε να τις πάει ώστε να περάσουν ευχάριστα μαζί», με αυτά τα λόγια από τον Γουόλτ Ντίσνεϊ άρχισε η παρουσίαση για την επερχόμενη 30η επέτειο της Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2022.

Το νέο κοστούμι της Μίνι σύμβολο προόδου και ενδυνάμωσης

Η 6η Μαρτίου 2022 θα αποτελέσει ημερομηνία ορόσημο για την Παρισινή Ντίσνεϋλαντ, σηματοδοτώντας, σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοργανωτών, το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, στην οποία οι επισκέπτες καλούνται «να ονειρευτούν περισσότερο, να γελάσουν πιο δυνατά και να χαμογελάσουν ακόμη πιο πλατιά». Αντιπροσωπευτικότερο δείγμα αυτής της νέας σελίδας για το δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας αποτελεί το νέο κοστούμι της Μίνι, σχεδιασμένο ειδικά για την επέτειο από τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρτνεϊ.

Έτσι η Μίνι, η πρώτη fashionista ηρωίδα της Ντίσνεϊ, θα φορέσει, για πρώτη φορά στην ιστορία της Παρισινής Ντίσνεϋλαντ, γυναικείο κοστούμι με παντελόνι. Πιο συγκεκριμένα, ένα «ανδρόγυνο» κοστούμι σε μπλε απόχρωση το οποίο θα ενσωματώνει τις χαρακτηριστικές βούλες της αγαπημένης ηρωίδας και το οποίο δημιουργήθηκε με eco-friendly υλικά. Το εν λόγω σύνολο η Μίνι θα ξεκινήσει να το φοράει από τις 6 Μαρτίου 2022 προς τιμήν του Μήνα Ιστορίας των Γυναικών και θα αποτελεί ένα σύμβολο προόδου και ενδυνάμωσης.

Όπως δήλωσε η Βρετανίδα σχεδιάστρια σε βίντεο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: «Η Μίνι κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και αυτό που αγαπώ σε εκείνη είναι ότι αποτελεί την προσωποποίηση της ευτυχίας, της αυτοέκφρασης, της αυθεντικότητας εμπνέοντας τους ανθρώπους όλων των ηλικιών απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη. Συν ότι έχει ωραίο στυλ». 

Credits: Disneyland Paris

Ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη

Όταν η Ντίσνεϋλαντ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στο Παρίσι, στις 12 Απριλίου 1992, κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Ένας χώρος δημιουργικότητας, καινοτομίας και αφήγησης συναρπαστικών ιστοριών, ο οποίος επεκτείνεται συνεχώς, πυροδοτώντας τη φαντασία των επισκεπτών και παρασύροντας τους σε κόσμους γεμάτους μαγεία και περιπέτεια. Συντροφιά σε αυτό το αξέχαστο «ταξίδι» κλασσικοί (και όχι μόνο) αγαπημένοι ήρωες. Από τον Μίκι, τη Μίνι και τον Ντόναλντ έως τους χαρακτήρες της Pixar, του Πολέμου των Άστρων και της Marvel.

Credit: Disneyland Paris

Τριάντα χρόνια Ντίσνεϋλάντ στο Παρίσι: Οι εκδηλώσεις

Συνολικά από το 1992 μέχρι σήμερα το τμήμα ψυχαγωγίας της Ντίσνεϋλαντ, στο Παρίσι, έχει δημιουργήσει περισσότερα από διακόσια νέα shows, στην υλοποίηση και τον σχεδιασμό των οποίων συμμετείχαν μέλη από εκατό περίπου διαφορετικά επαγγέλματα: Σκηνοθέτες, τεχνικοί, χορευτές, τραγουδιστές κ.α. Έτσι, λοιπόν, οι εορτασμοί των τριάντα χρόνων θα αρχίσουν στις 6 Μάρτη με ένα ολοκαίνουριο show μπροστά από το εμβληματικό και πλήρως ανακαινισμένο κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, με τη συμμετοχή 33 χαρακτήρων και χορευτών, νέα ιριδίζοντα κοστούμια και κοσμήματα, καθώς και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Un monde qui s’illumine».

Τι άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν οι διοργανωτές για αυτή την επέτειο τριάντα χρόνων; Για αρχή, δίπλα από το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης έχουν δημιουργηθεί δέκα θεματικοί κήποι, «Οι Κήποι των Θαυμάτων», ένα ποιητικό περιβάλλον όπου η τέχνη συναντά τη φύση. Οι κήποι αυτοί θα περιλαμβάνουν 30 κινούμενα έργα τέχνης καθένα από τα οποία θα αντιπροσωπεύει και έναν ήρωα της Ντίσνεϊ. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το σπέσιαλ επετειακό μενού με νέα αλμυρά πιάτα, γλυκά, ροφήματα και ποτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSundance 2022: Οι 10 ταινίες που ξεχωρίζουν στο φετινό φεστιβάλ12.09.2018

Παράλληλα, το εμπορικό τμήμα μέσα σε δεκαοχτώ μήνες ετοίμασε μια ειδική κολεξιόν με περισσότερα από τριακόσια προϊόντα, αποκλειστικά για την Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι για όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες. Τέλος, ένα νέο καθημερινό pre-show, στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν, πρώτη φορά στην ιστορία των πάρκων της Ντίσνεϊ , διακόσια drones για προσομοίωση του νυχτερινού ουρανού, θα προηγείται από τις 6 Μαρτίου και έπειτα του δημοφιλούς show «Disney Illumination». Ενώ από το καλοκαίρι του 2022 οι αγαπημένοι μας υπερήρωες, «Εκδικητές» της Marvel, θα μας καλωσορίσουν στο νέο Avengers Park.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b