MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Πρωταγωνιστής στην νέα ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο;

Δύο χρόνια μετά τη σαρωτική του νίκη στα Όσκαρ, ο Μπονγκ Τζουν-χο επιστρέφει με νέα ταινία και ψάχνει τον επόμενο πρωταγωνιστή του.

Monopoli Team

Μπορεί να του πήρε δύο χρόνια να ανακαλύψει την επόμενη ταινία του μετά την σαρωτική νίκη στα βραβεία Όσκαρ του 2020, όλα δείχνουν όμως ότι ο Μπονγκ Τζουν-χο βρήκε ποιο θα είναι το επόμενο κινηματογραφικό του βήμα, αλλά και ποιος θα είναι ο μεγάλος του πρωταγωνιστής.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο σκηνοθέτης σκέφτεται να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα άτιτλο ακόμα φιλμ, βασισμένο στο επερχόμενο μυθιστόρημα του Έντουαρντ Άστον, με τίτλο Mickey7. Πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας λέγεται ότι θα είναι ο νέος Batman, ο Ρόμπερτ Πάτινσον δηλαδή.

Μετά την επιτυχία του Parasite, ο Μπονγκ Τζουν-χο πήρε τον χρόνο του μέχρι να βρει την επόμενη ιστορία που θα τον εμπνεύσει. Λέγεται ότι στα τέλη του 2021, του παρουσιάστηκε ένα πρώτο δείγμα από το βιβλίο που αμέσως του τράβηξε την προσοχή. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα συνάντησε πολλούς διάσημους ηθοποιούς που θέλησαν να πάρουν τον ρόλο. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον όμως ήταν εκείνος που εντυπωσίασε περισσότερο τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη, ο οποίος τον βλέπει τέλειο για τον ρόλο, κάνοντας του μία πρώτη προσφορά.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2022. Η ταινία θα εμπνευστεί από το μυθιστόρημα, σύμφωνα με πηγές όμως η εκδοχή του Μπονγκ θα είναι μάλλον διαφορετική από εκείνη του μυθιστορήματος -κάτι που έχει κάνει και σε παλιότερες μεταφορές έργων.

Η πλοκή του βιβλίου ακολουθεί τον Mickey7, έναν Αναλώσιμο, έναν απλό εργαζόμενο που έχει αποσταλεί σε μία ανθρώπινη εκστρατεία για τον αποικισμό του παγωμένου κόσμου Niflheim. Όταν μία αποστολή είναι πολύ επικίνδυνη, το πλήρωμα στρέφεται στον Mickey. Όταν κάποια εκδοχή του πεθαίνει, ένα νέο σώμα παράγεται με τις περισσότερες αναμνήσεις του άθικτες. Μετά από έξι θανάτους όμως, ο Mickey7 καταλαβαίνει τους όρους της συμφωνίας και γιατί ήταν η μόνη άδεια θέση όταν την πήρε.

Αν ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεχτεί την πρόταση του Μπονγκ Τζουν-χο, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη ταινία του μετά τον Batman, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου 2022.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b