MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Πρωταγωνιστής στην νέα ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Δύο χρόνια μετά τη σαρωτική του νίκη στα Όσκαρ, ο Μπονγκ Τζουν-χο επιστρέφει με νέα ταινία και ψάχνει τον επόμενο πρωταγωνιστή του.

Monopoli Team

Μπορεί να του πήρε δύο χρόνια να ανακαλύψει την επόμενη ταινία του μετά την σαρωτική νίκη στα βραβεία Όσκαρ του 2020, όλα δείχνουν όμως ότι ο Μπονγκ Τζουν-χο βρήκε ποιο θα είναι το επόμενο κινηματογραφικό του βήμα, αλλά και ποιος θα είναι ο μεγάλος του πρωταγωνιστής.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο σκηνοθέτης σκέφτεται να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα άτιτλο ακόμα φιλμ, βασισμένο στο επερχόμενο μυθιστόρημα του Έντουαρντ Άστον, με τίτλο Mickey7. Πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας λέγεται ότι θα είναι ο νέος Batman, ο Ρόμπερτ Πάτινσον δηλαδή.

Μετά την επιτυχία του Parasite, ο Μπονγκ Τζουν-χο πήρε τον χρόνο του μέχρι να βρει την επόμενη ιστορία που θα τον εμπνεύσει. Λέγεται ότι στα τέλη του 2021, του παρουσιάστηκε ένα πρώτο δείγμα από το βιβλίο που αμέσως του τράβηξε την προσοχή. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα συνάντησε πολλούς διάσημους ηθοποιούς που θέλησαν να πάρουν τον ρόλο. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον όμως ήταν εκείνος που εντυπωσίασε περισσότερο τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη, ο οποίος τον βλέπει τέλειο για τον ρόλο, κάνοντας του μία πρώτη προσφορά.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2022. Η ταινία θα εμπνευστεί από το μυθιστόρημα, σύμφωνα με πηγές όμως η εκδοχή του Μπονγκ θα είναι μάλλον διαφορετική από εκείνη του μυθιστορήματος -κάτι που έχει κάνει και σε παλιότερες μεταφορές έργων.

Η πλοκή του βιβλίου ακολουθεί τον Mickey7, έναν Αναλώσιμο, έναν απλό εργαζόμενο που έχει αποσταλεί σε μία ανθρώπινη εκστρατεία για τον αποικισμό του παγωμένου κόσμου Niflheim. Όταν μία αποστολή είναι πολύ επικίνδυνη, το πλήρωμα στρέφεται στον Mickey. Όταν κάποια εκδοχή του πεθαίνει, ένα νέο σώμα παράγεται με τις περισσότερες αναμνήσεις του άθικτες. Μετά από έξι θανάτους όμως, ο Mickey7 καταλαβαίνει τους όρους της συμφωνίας και γιατί ήταν η μόνη άδεια θέση όταν την πήρε.

Αν ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεχτεί την πρόταση του Μπονγκ Τζουν-χο, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη ταινία του μετά τον Batman, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου 2022.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Με Οσκαρική Bob Dylan διάθεση – Tι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Νέα μέτρα για οδηγούς στην Ευρώπη: Ψηφιακό δίπλωμα, νέα όρια ηλικίας και ενιαίες ποινές
Cine News
Το Καταφύγιο στην Ομόνοια: Το ντοκιμαντέρ της Φένιας Παπαδόδημα στον Κινηματογράφο Δαναό
Art & Culture
Panathēnea 2026: Σινεμά, μουσική, AI και άρωμα Όσκαρ στην Αθήνα
Cine News
Το φινάλε του “The Bear” πλησιάζει: Πότε κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος
Cine News
Το Onassis Culture στο 79ο Φεστιβάλ των Καννών με δύο συμπαραγωγές
Cine News
Η COSMOTE TV προβάλλει το μοναδικό αφιέρωμα του BBC Earth για τα 100 χρόνια του Sir David Attenborough
Cine News
«Ιερά Οδός, 21 χλμ.»: Ανακάλυψε τα πολλά πρόσωπα της Ιερά Οδού μέσα από ξεναγήσεις, δράσεις, προβολές
Cine News
Νέο επικό trailer για την “Οδύσσεια” του Κρίστοφερ Νόλαν (video)
Cine News
Lord of the Flies: Η νέα survival σειρά που θα σε καθηλώσει – Τι φέρνει η TV την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου
Cine News
Binge mode on: Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στη μικρή οθόνη
Cine News
Η τέλεια αστυνομική σειρά για binge-watching αυτό το τριήμερο - και όσα άλλα θα δεις στην TV