MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο για την Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Πέντε προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να δείτε σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Θέατρο

This is not Romeo & Juliet, του Αργύρη Πανταζάρα στο Θέατρο Πορεία

Η δημοφιλής παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα, This is not Romeo & Juliet, βασισμένη στο Σαιξπηρικό αριστούργημα, συνεχίζει τις παραστάσεις της για 2η σεζόν στο Θέατρο Πορεία, έως τις 25 Ιανουαρίου 2022. Επί σκηνής ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, σε ένα αέναο παιχνίδι ρόλων που γοητεύει και θολώνει τα όρια μεταξύ καθημερινού βίου και μύθου. Μια τραγική κωμωδία που δεν είναι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα…
Τρίτη 18/1, 21:00
12-20€
Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 και Γ’ Σεπτεμβρίου 69, Αθήνα

Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν Πιστό, στο θέατρο Άλφα – Ληναίος-Φωτίου

Tο αριστούργημα του Λούις Σεπούλβεδα, Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν πιστό, συνεχίζει τις παραστάσεις του ως το τέλος Φεβρουαρίου. Ο Κώστας Γάκης και η ομάδα του ζωντανεύουν το ελπιδοφόρο αυτό κείμενο, μεταφέροντας με το δικό τους τρόπο στο κοινό την κραυγή των ιθαγενών της Νότιας Χιλής για τον σεβασμό της σχέσης τους με τη γη τους και με τη ζωή που υπάρχει σε αυτήν. Ένα έργο τραγικά επίκαιρο μετά τις πρόσφατες τεράστιες φωτιές στον Αμαζόνιο, αλλά και με τον τρόπο που η κυβέρνηση της Βραζιλίας μεταχειρίζεται τους αυτόχθονες του Αμαζονίου.
Τρίτη 18/1, 21:00
Από 7€
Θέατρο Άλφα – Ληναίος-Φωτίου, 28ης Οκτωβρίου 37, Αθήνα

Homos, στην Ελλάδα όλοι, του Τζόρνταν Σίβεϊ στο Από Μηχανής θέατρο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται στο Από Μηχανής θέατρο το πολυβραβευμένο έργο του Τζόρνταν Σίβεϊ, Homos, στην Ελλάδα όλοι, σε σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου κι έναν πολυπολιτισμικό θίασο ηθοποιών. Μια ερωτική κωμωδία που σπάει κόκκαλα, μια ανατομία της μανιασμένης ανάγκης των ανθρώπων να βρίσκονται ο ένας πλάι στον άλλον, αλλά και ταυτόχρονα να υψώνουν τεράστια εμπόδια και φράκτες στις σχέσεις τους.
Τρίτη 18/1, 21:00
Από 12€
Από Μηχανής θέατρο, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο

Η Πανούκλα, του Αλμπέρ Καμύ στο Θέατρο 104

H «Πανούκλα» από την ομάδα GAFF, το αριστουργηματικό αφήγημα του Αλμπέρ Καμύ, συνεχίζεται για λίγες ακόμη παραστάσεις στο Θέατρο 104. Ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης ,ο Κων/νος Πασσάς, και ο Δημήτρης Μαμιός επί σκηνής ζωντανεύουν το αλληγορικό τοπίο του έργου και αναρωτιούνται για το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης, αφού ακόμη και στις πιο σκοτεινές εποχές «υπάρχουν στον άνθρωπο περισσότερα πράγματα να θαυμάσεις απ’ όσα μπορείς να περιφρονήσεις».
Τρίτη 18/1, 21:15

5-12€
Θέατρο 104, Eυμολπιδών 41, Γκάζι

Το Μαύρο Κουτί, του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Θέατρο Αργώ

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έγραψε ένα έργο επίκαιρο αλλά και διαχρονικό, το οποίο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Ευθύμη Μπαλαγιάννη, στο Θέατρο Αργώ. Μια ιστορία για την βαθιά σχέση πατέρα και γιου, γεμάτη ανατροπές – το «Μαύρο Κουτί» είναι ένας καθρέφτης, όπου όλοι βλέπουμε τις διαδοχικές όψεις του εαυτού μας και της ίδιας μας της ζωής.
Τρίτη 18/1, 21:00
10-15€
Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b