MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 3 συναυλίες για την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου

Μετά το νέο κύμα κρουσμάτων, επιλέγουμε να διασκεδάζουμε με ασφάλεια και σας προτείνουμε συναυλίες για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Στέφανος Χυτήρης, Ingrid Laubrock, Elias Stemeseder στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | Φωτογραφία: Peter Gannushkin
Monopoli Team

Στέφανος Χυτήρης, Ingrid Laubrock, Elias Stemeseder στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στέφανος Χυτήρης (ντραμς), η Ίνγκριντ Λάουμπροκ (σαξόφωνο) και ο Ελίας Στεμεζέντερ (πιάνο) παρουσιάζουν την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στο Μέγαρο μια μουσική περφόρμανς, με free jazz αυτοσχεδιασμούς, εξερευνώντας τα όρια ανάμεσα στις μουσικές συνθέσεις και στη δημιουργία πολυδιάστατων ηχητικών τοπίων.  Οι τρεις μουσικοί γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη, όπου και εμφανίστηκαν σε διάφορους χώρους. Η περφόρμανς που θα παρουσιάσουν στο Μέγαρο αποτελεί την πρώτη εμφάνιση του τρίο στην Ευρώπη και σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας παραγωγικής πορείας.
Πέμπτη 13/1, 20:30
Εισιτήριο: €8.00 Φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+ & πολύτεκνοι / €12.00 / €18.00. Κλείστε θέση εδώ
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr

Opera Gala Amore: Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων στο θέατρο Ολύμπια

Φωτογραφία: Nikolas Kominis – Studio Kominis

Με μία λαμπερή συναυλία, ένα συναρπαστικό οπερατικό γκαλά αφιερωμένο στον έρωτα και την αγάπη, με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους συντελεστές, η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων καλωσορίζει το νέο έτος την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 20:30 στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας». Διάσημες άριες και ντουέτα από τον Don Giovanni, τους Γάμους του Φίγκαρο, την Τραβιάτα, την Τόσκα και πολλές άλλες μουσικές στιγμές από εμβληματικές όπερες του κλασικού ρεπερτορίου, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό σε όλο τον κόσμο, θα δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια νέα χρονιά γεμάτη μουσική.
Πέμπτη 13/1, 20:30
Εισιτήρια: 5€-45€ | Προπώληση: ticketservices.gr.
Ολύμπια, , Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» Ακαδημίας 59, Αθήνα | Τηλ; 210 3642540.

Μούσα Ποιητική – Η Νοσταλγός, Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: Συναυλία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Το κορυφαίο αφήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Η νοσταλγός», συνδυασμένο με Βυζαντινούς ύμνους, αλλά και ύμνους γραμμένους από τον ίδιο παρουσιάζεται σε μια κατανυκτική συναυλία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη. Οι φωνές των ιεροψαλτών διαλέγονται με την ευαισθησία, την τρυφερότητα, τη μοναξιά, τον ερωτικό καημό, την νοσταλγία της Λαλιώς, της Νοσταλγού, προβάλλοντας τον αισθησιασμό και την αγιότητα του συγγραφέα. Ιουλίτα Ηλιοπούλου αφήγηση, Δάφνη Πανουργιά τραγούδι. Ψάλλει το Βυζαντινό σύνολο «Πολύτροπον», υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Ανδριόπουλου.
Πέμπτη 13/1, 20:30
Εισιτήρια: 20, 15, 10 ευρώ | Προπώληση εδώ.
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα. Τηλ: 210 3611206. Ε: [email protected] | https://thf.gr/el/

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b