MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Φάντασμα της Εθνικής Οδού: Tο νέο music video του Παύλου Παυλίδη σε σκηνοθεσία του Χρήστου Σαρρή

Δείτε το νέο music video για το “Φάντασμα της Εθνικής Οδού” από το νέο album του Παύλου Παυλίδη “Το Μαύρο Κουτί”.

Monopoli Team

Κυκλοφόρησε το νέο music video για το τραγούδι “Φάντασμα της Εθνικής Οδού” από το νέο album του Παύλου Παυλίδη, “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφορεί απο τη United We Fly από τις 10 Δεκεμβρίου 2021.

Το βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σαρρή, είναι βασισμένο σε μία ιδέα του Παύλου Παυλίδη με τον σκηνοθέτη.

Το “Φάντασμα της Εθνικής Οδού”,  σε μουσική και στίχους Παύλου Παυλίδη, είναι ακόμη ένα τραγούδι του άλμπουμ που οπτικοποιείται, με την αρχή να έχει γίνει ήδη από τον Μάιο με το visual poem του Βασίλη Κεκάτου για τα κομμάτια «Άνοιξη» και το «Στο μάτι του κυκλώνα».

Όσο για το “Φάντασμα της Εθνικής Οδού”, ο Παύλος Παυλίδης διηγείται πώς προέκυψε το τραγούδι που εμπεριέχεται στο νέο album του: “Το “Φάντασμα” ξεκίνησε από μια σειρά ακόρντων που έπαιζα πάντα ασυναίσθητα στα soundcheck των συναυλιών απλά για να δοκιμάσω τον ήχο της κιθάρας. Χωρίς να το καταλάβω και πολύ, κατέληξε να γίνει τραγούδι. Ταξιδεύοντας τα τελευταία 30 χρόνια στην Εθνική Οδό και έχοντας καμιά φορά την αίσθηση ότι είμαι περισσότερο συνάδελφος με τους επαγγελματίες οδηγούς παρά με τους καλλιτέχνες, προέκυψαν οι στίχοι. Οδηγώντας λοιπόν, έχω δει ελαιώνες να μεγαλώνουν, αμυγδαλεώνες να εμφανίζονται και να αλλάζουν το τοπίο, κτίρια να καταρρέουν μέσα στο χρόνο. Έχω πει στον εαυτό μου κάποιες φορές “άραγε σε ποιόν ανήκει εκείνη η τεράστια άγρια Λεύκα” και η φωνή μέσα μου απαντούσε “Σε όποιον την αγαπάει, σε όποιον απολαμβάνει την ομορφιά της έτσι όπως αλλάζει μέσα στις εποχές”. Και κάποιες βραδιές ταξιδεύοντας επί ώρες μόνος, μου φάνηκε πως είδα τον εαυτό μου να περπατάει στην άκρη του δρόμου και αισθάνθηκα πως ήμουν εγώ το φάντασμα της Εθνικής Οδού κι άλλοτε ότι είναι κάποιος φίλος που έχει φύγει.”

Δείτε το νέο music video και ακούστε ξανά το “Φάντασμα της Εθνικής Οδού” από το νέο album του Παύλου Παυλίδη “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφορεί από τη United We Fly.

Βρείτε το album σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και προμηθευτείτε τις φυσικές εκδόσεις της κυκλοφορίας:
εδώ ή εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ21 ελληνικά και ξένα albums που θα θυμόμαστε από το 202112.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b