MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χειμώνας στο ΚΠΙΣΝ: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για μικρούς και μεγάλους

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται το νέο έτος με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις στο οποίο περιλαμβάνονται συναυλίες, θεατρικά αναλόγια, εκθέσεις και άλλες δράσεις.

Χειμώνας στο ΚΠΙΣΝ: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για μικρούς και μεγάλους
Ergon Ensemble
Monopoli Team

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται το νέο έτος με διάθεση ανανέωσης. Τους επόμενους μήνες, καθώς προχωράμε προς την καρδιά του χειμώνα, ξετυλίγει ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα που απευθύνεται, όπως πάντα, σε όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα και πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ergon Ensemble και Christian Löffler σε ένα μοναδικό live

Η αυλαία των συναυλιών Cosmos ανοίγει με έναν από τους πιο δημιουργικούς και καινοτόμους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής, τον Γερμανό παραγωγό και συνθέτη Christian Löffler, ο οποίος συναντάει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος το κορυφαίο σύνολο σύγχρονης μουσικής στην Ελλάδα, το Ergon Ensemble, για ένα μοναδικό live (24/01) που θα ενώσει δύο φαινομενικά ετερόκλητους κόσμους.

Christian Löffler

Συνέχεια για τα Lighthouse Sessions με Νίκο Ξυδάκη και Ορφέα Περίδη

Αγαπημένες εκδηλώσεις επιστρέφουν με νέους κύκλους που εγκαινιάζονται αυτήν την περίοδο. Η επιτυχημένη σειρά μουσικών εκδηλώσεων Lighthouse Sessions συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Ο συνθέτης και ντράμερ Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης καλεί καλλιτέχνες από ένα ευρύ φάσμα της εγχώριας μουσικής σκηνής σε ένα μουσικό διάλογο ανοικτό στον αυτοσχεδιασμό και την πειραματική διάθεση. Πρώτοι καλεσμένοι του ο συνθέτης Νίκος Ξυδάκης (23/01) και ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης (13/02).

Παραβάσεις: 3 σκηνοθέτριες της νέας γενιάς παρουσιάζουν τρία εμβληματικά κείμενα

Οι Παραβάσεις, το Θεατρικό Αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ, επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά. Τρεις σκηνοθέτριες της νέας γενιάς καταπιάνονται με τρία θεατρικά κείμενα-σταθμούς που θέτουν στο επίκεντρο τη μητρότητα και τη συναισθηματική ανάπτυξη του ανθρώπου, όπως αυτή άρρηκτα συνδέεται με την πρωταρχική εμπειρία. Η πρεμιέρα θα γίνει τον Φεβρουάριο με το αριστούργημα του Ευγένιου Ο’ Νηλ, «Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη. Ακολουθούν ο «Πατέρας» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη και η «Άλκηστις» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου.

Παραβάσεις. Γεωργία Μαυραγάνη

Τα τυπογραφεία της Ελληνικής Επανάστασης: Έκθεση στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Έως τις 27/02, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ), σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ, παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Τα τυπογραφεία της Ελληνικής Επανάστασης», αναδεικνύοντας τον ρόλο της τυπογραφίας στα κρίσιμα χρόνια της Επανάστασης του 1821.

Φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου

Δράσεις για όλα τα γούστα, τις ηλικίες και τις διαθέσεις στο ΚΠΙΣΝ

Τέλος, οι επίδοξοι πατινέρ στροβιλίζονται στον πάγο στο Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ (έως τις 06/02), ενώ οι λέσχες ανάγνωσης (παιδιών, εφήβων και ενηλίκων), τα αθλητικά προγράμματα και τα εργαστήρια συνεχίζονται όλο τον χειμώνα και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα τυπογραφεία της Ελληνικής Επανάστασης: Έκθεση στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα snfcc.org/Winter2022 και στις σελίδες του ΚΠΙΣΝ στα social media @SNFCC.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b