ΝΕΑ
Ακυρώνεται η εμφάνιση του Henry Rollins στην Αθήνα
Λόγω της τρέχουσας έξαρσης της πανδημίας του COVID-19, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εμφάνισή του στην Αθήνα.

Monopoli Team
05.01.2022
A
A
Ο πολυτάλαντος περφόρμερ Henry Rollins είχε εντάξει την Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τίτλο “Henry Rollins: Good To See You 2022” και αναμένονταν στις 17 Ιανουαρίου 2022 στον Βοτανικό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου 2022.
Για όσους αγόρασαν τα εισιτήριά τους με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή θα γίνει αυτόματα.
Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους με μετρητά από κάποιο από τα φυσικά σημεία προπώλησης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρεία στο τηλ. 2109636489 ή στο email στο [email protected] εως και την 21η Ιανουάριου 2022.
Πληφορορίες: http://www.detoxevents.gr , τηλ. 2109636489.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Faces and Bodies: Η έκθεση του Μάνου Ιωαννίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Σινεμά κόντρα σε κάθε εμπόδιο – Τι θα κρατήσω από το φετινό Φεστιβάλ Δράμας
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης
Η παράσταση «Γιοι και κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού επιστρέφει ανανεωμένη στο Αμφι-Θέατρο
Ευρώπη: Ζημιές €43 δισ. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού
Muriel Pénicaud: Η Γαλλίδα πολιτικός και φωτογράφος στην Αθήνα – “για να επινοήσουμε το κοινό μας μέλλον”
Ράφτης Κυριών, του Ζορζ Φεντώ στο Θέατρο Γκλόρια