MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TOP 10

Τι θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο; Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα

Νέες σειρές, πολυαναμενόμενες “επιστροφές” και ταινίες έρχονται αυτόν τον μήνα στο Netflix.

author-image Αγγελική Κατσίκα

Το νέο έτος ξεκινάει δυναμικά με τις πιο συναρπαστικές σειρές και ταινίες για να απολαύσετε! Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Ιανουάριο, το Netflix ανανεώνει τη λίστα του με ολοκαίνουριες σειρές, νέες σεζόν αγαπημένων μας σειρών και νέες ταινίες, για μικρούς και μεγάλους.

1. Έρωτας βάσει Σχεδίου, 3ος κύκλος

Η λατρεμένη σειρά επέστρεψε με νέα σεζόν την 1η Ιανουαρίου στο Netflix. Στους προηγούμενους κύκλους είδαμε την παριζιάνα Έλσα να είναι κολλημένη με τον πρώην της και τις φίλες της να προσλαμβάνουν έναν συνοδό για την κάνουν να τον ξεπεράσει. Ωστόσο, ο νέος κύκλος επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις: Με τη φιλία τους να δοκιμάζεται από ένα κρυφό ειδύλλιο, η Έλσα, η Σαρλότ κι η Μιλού αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις ζωής.

2. Snowpiercer, 3ος κύκλος

Η πολυαναμένομενη 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς Snowpiercer έρχεται στις 25 Ιανουαρίου στο Netflix. Με νέα επεισόδια κάθε βδομάδα, η σειρά θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Οι συνέπειες της επανάστασης αναγκάζουν την μια πλευρά να βάλει τα δυνατά της για να προστατευτεί και την άλλη πλευρά να γίνεται ολοένα και πιο βίαιη, επαναλαμβάνοντας ξανά το ίδιος λάθος.

3. Πάρ ‘το αλλιώς (Afterlife), 3ος κύκλος

Η αυθάδικη και χιουμοριστική σειρά του Netflix ανανεώνει το ραντεβού της στις 14 Ιανουαρίου με νέα σεζόν. Ο πρωταγωνιστής Τόνι, παρόλο που δεν γκρινιάζει πια για όσα του συμβαίνουν, εξακολουθεί να μην μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε η αποθανούσα γυναίκα του.

4. Ozark, 4ος κύκλος, Μέρος 1ο

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν της σειρά Ozark κυκλοφορεί στις 21 Ιανουαρίου στο Netflix. Για άλλη μια φορά, η οικογένεια Μπερντ προσπαθεί να αποφύγει τις κακοτοπιές που έρχονται χωρίς να το περιμένει. Η απαλλαγή από το καρτέλ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Μπερντ ίσως τους ξεκάνουν οριστικά.

5. Η Γυναίκα στο Σπίτι από το απέναντι Παράθυρο, 1ος κύκλος

Η σειρά με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Μπελ κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Ιανουαρίου. Η πληγωμένη Άννα κάθεται στο παράθυρο της πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Όταν βλέπει τον νέο και όμορφο γείτονα της πιστεύει ότι η μοίρα της θα αλλάξει μέχρι που γίνεται μάρτυρας ενός βάναυσου φόνου…ή μήπως όχι;

6. Mother / Android

Η δυστοπική ταινία Mother/Android κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Ιανουαρίου. Σε έναν μετα- αποκαλυπτικό κόσμο στον οποίο ξεσπάει εξέγερση των ανδροειδών, μια νεαρή έγκυος και ο φίλος της ψάχνουν απελπισμένα για ένα ασφαλές καταφύγιο. Θα τα καταφέρουν;

7. Άγονη Γη

Η ταινία τρόμου με τίτλο Άγονη Γη έρχεται στις οθόνες του Netflix στις 6 Ιανουαρίου. Η υπόθεση αφορά ένα μοχθηρό όν που τρέφεται από τον φόβο και επισκέπτεται μια απομονωμένη οικογένεια του 19ου αιώνα. Θα καταφέρει ο μικρός Ντιέγκο να σώσει τη μητέρα του από το τρομακτικό πλάσμα;

8.Μόναχο: Στα πρόθυρα του πολέμου

Μια δραματική ταινία και άπλετο σασπένς κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Ιανουαρίου. Η υπόθεση μας ταξιδεύει πίσω στο φθινόπωρο του 1938, όταν ένας Βρετανός δημόσιος υπάλληλος και ένας Γερμανός διπλωμάτης συνωμοτούν στο Μόναχο για να αποτρέψουν ένα πόλεμο. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρις.

9. Docteur Petiot

Μια δραματική ταινία η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου στο Netflix. Η ιστορία αφορά έναν αξιοσέβαστο γιατρό, ο οποίος ζει μια διπλή ζωή κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ενώ προσπαθεί να πείσει τους Εβραίους να αποδράσουν από τη Γερμανία για να πάνε στην κλινική του, υπόσχοντας τους ότι θα τους βοηθήσει, καταλήγει να τους δολοφονεί και να παίρνει την περιουσία τους.

10. Τραπέζι για Τέσσερις

Η αισθηματική κομεντί με τίτλο Τραπέζι για τέσσερις, κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου. Τέσσερις παράλληλες ιστορίες τεσσάρων φίλων, οι οποίοι κάνουν διάφορους συνδυασμούς σχέσεων αναζητώντας την αδελφή ψυχή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEmily in Paris: Αντιδράσεις από την Ουκρανία για την στερεοτυπική απεικόνιση χαρακτήρα στη νέα σεζόν12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b