MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 4 παραστάσεις για την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε σιγά σιγά το 2021 είναι μόνο με θέατρο! Συγκεντρώσαμε τις πιο αξιόλογες παραστάσεις που παίζουν στην Αθήνα, σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Τρομεροί Γονείς, του Ζαν Κοκτώ στο θέατρο Radar
author-image Αγγελική Κατσίκα

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

1. O Γυάλινος Κόσμος, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, στο Θέατρο Αλκυονίς

O Γυάλινος Κόσμος του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, έρχεται στη σκηνή του Θεάτρου Αλκυονίς. Πρόκειται για έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου. Το έργο είναι μια ανάμνηση.
Πέμπτη 30/12 στις 21:00.
Εισιτήρια: 20ευρώ, Φοιτητές, Άνεργοι, Αμεα 15. Προπώληση: viva.gr.
Διεύθυνση: Ιουλιανού 42, Αθήνα, τηλ. 210 8828100
.

2. Τρομεροί Γονείς, του Ζαν Κοκτώ στο θέατρο Radar

Το έργο του Ζαν Κοκτώ «Τρομεροί Γονείς» ανεβάζει η Αναστασία Παπαστάθη στο θέατρο Radar σε μια καινούργια προσέγγιση όπου η δράση του έργου μεταφέρεται από το Παρίσι του 1938 (χρονιά που γράφτηκε το έργο) στην Αθήνα του σήμερα.  Το έργο αφ΄ ενός καταγράφει τις σχέσεις των μελών μιας οικογένειας, αφ’ εταίρου δίνει την δυνατότητα να ερευνηθούν πιο εξειδικευμένα θέματα όπως οι σχέσεις εξάρτησης που καλλιεργούνται μέσα στην οικογένεια, η ελεγκτική συμπεριφορά του γονέα, η ανάγκη αυτονόμησης του παιδιού, πως διαμορφώνονται οι ρόλοι μέσα στην οικογένεια, πως αλληλεπιδρούν τα μέλη μεταξύ τους, αλλά και πως επηρεάζει η ποιότητα σχέσης των γονέων την διαμόρφωση της προσωπικότητας ενός παιδιού.
Πέμπτη 30/12 στις 20:00.
Εισιτήρια: 15 ευρώ: Γενική είσοδος: 12 ευρώ: Φοιτητές / ΑμΕΑ / Άνεργοι/ Άνω των 65 5 ευρώ: Ατέλειες, Ειδικές τιμές σε ομαδικά εισιτήρια 10 ατόμων και άνω. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Radar, Πλατεία Αγίου Ιωάννη & Πυθέου 93, Νέος Κόσμος, Αθήνα (απέναντι από το Σταθμό Μετρό «Άγιος Ιωάννης»)
.

3. Ο Κουρέας της Σεβίλλης, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο Θέατρο Ακροπόλ

Η «Θέαμα Ακροπόλ» παρουσιάζει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» του Μπομαρσέ, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, στο Θέατρο Ακροπόλ. Ο περίφημος Φίγκαρο εμφανίζεται για πρώτη φορά στη θεατρική πινακοθήκη ως ένας μυθικός χαρακτήρας τυχοδιώκτη πονηρού καταφερτζή αλλά και ονειροπόλου ο οποίος ήταν προάγγελος μιας επανάστασης που έμελλε να αλλάξει τον κόσμο.
Πέμπτη 30/12 στις 21:00.
Εισιτήρια: 45, 35, 25, 20 ευρώ και φοιτητικό – ανέργων 15 ευρώ. Δεκτά εισιτήρια ΟΓΑ. Ειδικές τιμές για group. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα, τηλ. 2103648 303
.

4. Οι Μάγισσες του Σάλεμ, του Άρθουρ Μίλερ στο θέατρο Δημήτρης Χορν

Το θέατρο «Δημήτρης Χορν» παρουσιάζει την παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. «Η Δοκιμασία» ή «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» αποτελούν μια διαχρονική καταγγελία των δεισιδαιμονιών, των προκαταλήψεων και του φανατισμού. Ο Μίλερ μέσα από το έργο του κατακρίνει την καταπάτηση πολιτικών ελευθεριών και εισάγει τον όρο «κυνήγι μαγισσών» στον 20ο αιώνα.
Πέμπτη 30/12 στις 20:15.
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€ (λαϊκή απογευματινή). Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Δημήτρης Χορν, Αμερικής 10, Κολωνάκι | Τηλ: 2118005141
.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ θάνατος και η κόρη, του Ariel Dorfman στο θέατρο 10412.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Cine News
Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο
Εκδηλώσεις
Τι κάνουμε στην Αθήνα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου;
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: 10 εκδηλώσεις για δωρεάν διασκέδαση στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς: Με μουσική, κουκλοθέατρο και Stand Up συνεχίζουν οι Νύχτες Αλληλεγγύης
Εκδηλώσεις
ΝΟΗΣΙΣ after dark: Cosmic Vibes, μουσική, visuals, τέχνη και cocktails κάτω από τον θόλο του Πλανηταρίου
Εκδηλώσεις
Μέγαρο: Ο Jim Curtis στην Αθήνα με μια ξεχωριστή εμπειρία προσωπικής μεταμόρφωσης
Εκδηλώσεις
Ευριπίδου Γη: Το Libro Coro στη Σαλαμίνα με ένα μουσικό ταξίδι στο αρχαίο δράμα
Εκδηλώσεις
Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου: Το Εθνικό υποδέχεται τη σύγχρονη θεατρική σκηνή της Κύπρου
Εκδηλώσεις
Ξεναγήσεις, εκπαιδευτικές δράσεις, open studios και μια έκθεση: Τα παράλληλα προγράμματα του Platforms Project 2026
Εκδηλώσεις
Σεπτέμβριος στο Εθνικό: Αυλαία για τις περιοδείες, Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου και νέες δράσεις
Εκδηλώσεις
Τώρα πια φυσάει μονάχα μες στις λέξεις: Το Εθνικό στο Μουσείο Αργυροτεχνίας με μια παράσταση για τον σπουδαίο Νίκο Χουλιαρά
Art & Culture
Τι θα δούμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μέχρι το τέλος του 2026