MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

ΚΠΙΣΝ: Χωρίς κοινό οι εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς

Σε συνέχεια των πρόσφατων κυβερνητικών ανακοινωθέντων μέτρων για την Covid-19 και με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις παρουσία κοινού την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Monopoli Team

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων, ακυρώνεται επίσης ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, το SNF RUN: 2022 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος.

Η αλλαγή της χρονιάς θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 αλλά και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα, το Facebook και το YouTube κανάλι του ΚΠΙΣΝ, με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων για τους τηλεθεατές του προγράμματος.

Οικοδέσποινα της ζωντανής αναμετάδοσης θα είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη ενώ από το πρόγραμμα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι εντυπωσιακές χορογραφίεςτων Σιντριβανιών στο Κανάλι αλλά και το φωτεινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Παράλληλα, η πρόσβαση στους υπόλοιπους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος που φιλοξενεί τις εορταστικές φωτεινές εγκαταστάσεις, θα παραμείνει ελεύθερη, ωστόσο δεν θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του show πυροτεχνημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα είναι ανοιχτό, μέχρι τις 2 το πρωί, ενώ το Παγοδρόμιο θα λειτουργήσει κανονικά με προκρατήσεις.

Επίσης, στο πρόγραμμα για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ2 και της διαδικτυακής αναμετάδοσης συμμετέχει και η Εθνική Λυρική Σκηνή με μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα από παραστάσεις όπερας και χορού. Η ΕΛΣ παρουσιάζει, από το πλούσιο αρχείο της GNO TV, άριες από τη Μαντάμα Μπαττερφλάι του Τζάκομο Πουτσίνι, τον Ντον Τζοβάννι και τους Γάμους του Φίγκαρο του Β. Α. Μότσαρτ, τον Αντρέα Σενιέ του Ουμπέρτο Τζορντάνο, την Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ, μια χορογραφία από τους Ελληνικούς χορούς του Νίκου Σκαλκώτα, αλλά και μια ιδιαίτερη χορογραφία πάνω στον Γ. Σ. Μπαχ. Συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές διεθνούς ακτινοβολίας, η Ορχήστρα, η Χορωδία, το Μπαλέτο και η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Μετά τη φαντασμαγορική αλλαγή του χρόνου η μετάδοση θα συνεχιστεί με τη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, υπό τη διεύθυνση του πολυβραβευμένου μαέστρου Γιώργου Πέτρου,που θα παρουσιάσει υπέροχες μουσικές της αυτοκρατορικής Βιέννης.

Το εορταστικό πρόγραμμα που θα αναμεταδοθεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ πραγματοποιείται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα
snfcc.org/Xmasκαιστιςσελίδεςμαςσταsocialmedia @SNFCC.

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
170 τετραγωνικά: Η μεγάλη επιτυχία του Γιωργή Τσουρή επιστρέφει για λίγες παραστάσεις
Θεατρικά Νέα
O Δημήτρης Καταλειφός ενσαρκώνει τον John Barrymore στο Θέατρο Άνεσις
Επίκαιρα
Ψυρρή: Εμπρηστική επίθεση σε γκαλερί που καταδίκαζε τη γενοκτονία – “Δεν θα με σιωπήσουν” λέει η ιδιοκτήτρια
Επίκαιρα
ΗΠΑ: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του Τραμπ που απεικονίζει εαυτόν ως… Ιησού
Εκδηλώσεις
Στο Θέατρο: Η νέα παράσταση της Όλιας Λαζαρίδου στο Fougaro Artcenter, στο Ναύπλιο
Μουσικά Νέα
Η Naïka έρχεται αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Οι Uriah Heep επιστρέφουν για μία τελευταία συναυλία στην Ελλάδα
Cine News
Νέα σεζόν Beef, κλασικές ταινίες, πολυσυζητημένες σειρές – Τι βλέπουμε στην TV μετά το Πάσχα;
Cine News
Οκτώ σειρές για το απόλυτο binge, αυτό το πασχαλινό τριήμερο
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Το Artemis II έφτασε στη Σελήνη κι εμείς στη Γη τραγουδάμε Six Seven
Cine News
Η νέα σεζόν του Euphoria είναι εδώ – και όσα φέρνει αυτό το πασχαλινό τηλεοπτικό ΣΚ
Δράσεις
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Τρεις εκδηλώσεις στην Πάρο με δωρεάν είσοδο για την τοπική κοινωνία