MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

BTS: Το διάσημο συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα κάνει διάλειμμα από τη μουσική

Είναι μια παύση, αλλά όχι το οριστικό τέλος, επισημαίνει η δισκογραφική εταιρία του επιτυχημένου συγκροτήματος της K-pop, BTS, τα μέλη του οποίου φαίνεται να χρειάζονται ένα διάλειμμα για να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους.

Οι BTS στα φετινά AMAs. Photo Credits: Twitter/AMAs
Οι BTS στα φετινά AMAs. Photo Credits: Twitter/AMAs
Monopoli Team

Το φαινόμενο της K-pop, οι BTS, θα απολαύσουν ένα ικανοποιητικό διάλειμμα από τις συναυλίες και τις ηχογραφήσεις, μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων επερχόμενων εμφανίσεών τους.

Οι Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook φαίνεται πως χρειάζονται ένα διάλειμμα για να εμπνευστούν ξανά και να καταφέρουν να δημιουργήσουν νέες επιτυχίες, αλλά και να ικανοποιήσουν τους θαυμαστές τους με τις live εμφανίσεις τους. Η παύση τους έχει στόχο την «άντληση δημιουργικής ενέργειας», όπως δηλώνει η δισκογραφική τους. Θα διαρκέσει κάποιους μήνες, αλλά δε θα είναι σε καμία περίπτωση μόνιμη.

Η περίοδος ανάπαυσης όμως δεν είναι άγνωστη στους φανς του συγκροτήματος, καθώς το 2019, οι BTS είχαν κάνει για πρώτη φορά ένα εποικοδομητικό διάλειμμα. Πράγματι, μετά την περίοδο αυτή, είχαν γυρίσει πιο δυναμικά και πρόσφεραν στο κοινό τους κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της K-pop μουσικής.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, η μεγάλη τους επιτυχία, Dynamite, αποτελεί το πρώτο τραγούδι των BTS που έγινε τρεις φορές πλατινένιο, ενώ το συγκρότημα είναι υποψήφιο για την Καλύτερη Ερμηνεία Ποπ Ντουέτου στα βραβεία φετινά Grammy. Οι BTS έχουν ακόμα καταφέρει να φτάσουν στην κορυφή των chart, κατακτώντας πέντε θέσεις Νο. 1 στο Billboard 200 και πέντε στο Hot 100, επιτυχία που δεν έχει σημειώσει κανένα άλλο K-pop τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Man and his Tools»: Νέο βίντεο κλιπ του Theodore, με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Σαράντη12.09.2018

Η δισκογραφική εταιρία των BTS, Big Hit, εξέδωσε μία δημόσια δήλωση, στην οποία ανέφερε τους λόγους της προσωρινής απόσυρσης του συγκροτήματος και εξηγούσε στο κοινό τους, πόσο κρίσιμο και σημαντικό είναι αυτό το διάλειμμα για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η ανακοίνωση της Big Hit Husic:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι BTS σχεδιάζουν μια δεύτερη επίσημη παρατεταμένη περίοδο ανάπαυσης, μετά από την πρώτη τους, το 2019, αφού ολοκληρώσουν τις επίσημες προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους για το BTS Permission To Dance On Stage- LA και την περιοδεία Jingle Ball 2021. Οι BTS παρέμειναν ενεργοί το 2020 και το 2021, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 και πέτυχαν εκθαμβωτικά αποτελέσματα για να εδραιωθούν ως κορυφαίοι παγκόσμιοι καλλιτέχνες».

«Αυτή η περίοδος ξεκούρασης, θα προσφέρει στα μέλη των BTS, που έχουν τους τελευταίους μήνες αφοσιωθεί ακούραστα στις δραστηριότητές τους, μια ευκαιρία να εμπνευστούν ξανά και να «φορτίσουν τις μπαταρίες τους» με δημιουργική ενέργεια. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά στα 8 χρόνια καριέρας τους, που θα μπορέσουν να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους. Σας ζητούμε ευγενικά, να σκεφτείτε για ακόμη μία φορά την ανάγκη των μελών να ζήσουν την καθημερινότητά τους ελεύθεροι, να επικεντρωθούν στους εαυτούς τους, έστω και για λίγο, κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάπαυσής τους» προσθέτει η ανακοίνωση.

Κλείνοντας, η δισκογραφική εταιρία ευχαριστεί τους φανς του K-pop συγκροτήματος για όλη την στήριξη και δίνει ραντεβού σε λίγους μήνες: «Οι BTS θα επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους για την μεγάλη τους συναυλία στην Σεούλ τον ερχόμενο Μάρτιο και στην κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, που θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός «νέου κεφαλαίου». Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους θαυμαστές, που συνεχίζουν να ζητωκραυγάζουν για τους BTS, οι οποίοι θα επιστρέψουν στον καλύτερο εαυτό τους μετά το διάλειμμα, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν όλη αυτή την αγάπη πίσω στους θαυμαστές. Σας ευχαριστούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑForbes: Ένα ελληνικό εστιατόριο ανάμεσα στα 10 πιο cool εστιατόρια του κόσμου για το 202212.09.2018

Πηγή

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b