MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Suburbia: Tο επόμενο “secret party” θα γίνει σε αθηναϊκό Μουσείο

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ανάμεσα σε ιστορικά και σπάνια αντικείμενα, η μουσική κοινότητα του Suburbia θα αποκαλύψει για ακόμα μια φορά την πολυπολιτισμική της ταυτότητα.

Suburbia museum edition: μουσική και εκθέματα
Monopoli Team

Με σύνθημα «Ταξιδεύουμε στο παρελθόν, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» οι διοργανωτές του Suburbia edition: Museum, καλούν τους Αθηναίους την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 από τις 3.00 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα, να απολαύσουν ηλεκτρονική μουσική σε ένα εντυπωσιακό ημικυκλικό κτίριο, με εσωτερικό αίθριο και δωρικές κολόνες, 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν ποιο είναι το Μουσείο, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens 2022: Ο Iggy Pop και ο Liam Gallagher έρχονται στην Ελλάδα12.09.2018

Suburbia edition: Museum

Ένα μουσείο σε κάθε περίπτωση προκαλεί το σεβασμό με την αξία και την σπουδαιότητα των εκθεμάτων του, εξιτάρει τη φαντασία με τα μυστήρια που κρύβει και τα μυστικά που φυλά και προκαλεί τη φαντασία με τις περιπέτειες που επιφυλάσσει. Στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή ανάμεσα σε ιστορικά και σπάνια αντικείμενα, η μουσική κοινότητα του Suburbia θα αποκαλύψει για ακόμα μια φορά την πολυπολιτισμική της ταυτότητα.

Πώς μπορείτε να βρεθείτε σε ένα suburbia project

Mόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το project και οι οποίοι ενημερώνονται την ημέρα τέλεσης του event, με προσωπικό μήνυμα είτε με mail είτε μέσω των σελίδων του Suburbia στα Social Media. Μέχρι σήμερα το Suburbia έχει πραγματοποιήσει 6 events συνολικά, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων σε μαγευτικές Αθηναϊκές ταράτσες, σε κοντέινερ, ακόμα και σε αποθήκες!

Λίγα λόγια για τη μουσική κοινότητα Suburbia

To Suburbia δημιουργήθηκε με σκοπό την κινηματογράφηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε διαφορετικούς χώρους από τους συνηθισμένους, με σκοπό την προβολή αξιόλογων τοποθεσιών της Ελλάδας, αλλά και με ταυτόχρονη προώθηση της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας.

Το Suburbia είναι ανοιχτό σε κάθε είδους theme αλλά και επισκέπτη, προωθώντας τη διαφορετικότητα και φυσικά το inclusiveness. Το στοίχημα κερδίζεται όταν το κάθε μέλος συμπράττει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, στην ανάπτυξη και διεύρυνση της μουσικής σκηνής στην Αθήνα.

Γνωρίστε τη «Λέσχη της Κομψής Αλητείας»

Όλη η φιλοσοφία της ομάδας ξεκινά γύρω από το moto “Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας”. Το να βρεθείς ως guest σε ένα project του “Suburbia” είναι μία απόδειξη πως αγαπάς την custom made διασκέδαση στα μέτρα σου αλλά και τις τάσεις της εποχής. Φιλοδοξία της ομάδας είναι να συμβαδίζει με το πιο επίκαιρο παλμό της διασκέδασης, από τη μουσική ως τα σκηνικά και τα outfits, κάθε event είναι φτιαγμένο ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μουσική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς. Το στοίχημα είναι να γνωρίσεις ένα ολόκληρο project, να το απολαύσεις και να ανυπομονείς για το επόμενο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTectonics Athens 21: Ένας όρος της γεωλογίας- ένα φεστιβάλ της μουσικής12.09.2018

Μέτρα προστασίας από την πανδημία

Είναι δεδομένο πως η υγεία στις μέρες μας είναι το ύψιστο ζητούμενο, ακόμα και τις ώρες τις διασκέδασης μας. Έτσι, στα Suburbia events τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ για την είσοδο στο χώρο ισχύουν αυστηρά όσα, σε κάθε περίπτωση, ορίζει η Πολιτική Προστασία.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b