MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
10
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Iron Maiden: Στην Αθήνα το καλοκαίρι 2022 για μια μεγαλειώδη συναυλία

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στο πλαίσιο της «Legacy of the Beast World Tour 2022», οι Iron Maiden θα κάνουν μια εμφάνιση στην Ελλάδα, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 16 Ιουλίου 2022.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Οι Iron Maiden ανακοινώνουν 6 ακόμη Ευρωπαϊκά shows της «Legacy of the Beast World Tour 2022», συμπεριλαμβάνοντας μία εμφάνιση στην Ελλάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 16 Ιουλίου 2022.

Το show που απέσπασε τις πιο διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως έρχεται στην Ελλάδα με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα.

H προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ. Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€

Όπως πάντα, θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

Ένα εκρηκτικό show!

Το show αυτό έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες. Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden – το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

Όπως αναφέρει ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Rod Smallwood,

«Το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε την τεράστια ευρωπαϊκή περιοδεία Legacy of the Beast σε στάδια, η οποία είχε αρχικά οριστεί για το 2020 και από τότε άλλαξε ημερομηνία δύο φορές! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουμε συναυλίες σε μερικές από τις σπουδαιότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, όπου δεν έχουμε εμφανιστεί ποτέ. Θα κάνουμε μερικές αλλαγές στην παραγωγή και στο setlist για να προσθέσουμε μερικά τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Senjutsu» και σχεδιάζουμε να γίνει η Legacy of the Beast tour περισσότερο θεαματική από το αρχικό show, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβουμε όλα τα στοιχεία της αρχικής περιοδείας και τα αγαπημένα μας Maiden τραγούδια. Θα απολαύσουμε επί σκηνής το Spitfire αεροπλάνο, τον Icarus κι ένα φαντασμαγορικό κι εντυπωσιακό show με φωτιές και πυροτεχνήματα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να σας ταρακουνήσουμε λίγο, μιας και πλέον ο αγαπημένος μας Trooper Eddie θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό σε έναν νέο “Senjutsu κόσμο” τον οποίο θα προσθέσουμε στα σκηνικά.

Ο τραγουδιστής των Maiden, Bruce Dickinson προσθέτει:

«Ανυπονούμε για τη συναυλιακή μας επιστροφή στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά κι είναι υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε να προσθέσουμε την Αθήνα, αλλά και τα υπόλοιπα shows σε πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης που υπάρχουν χιλιάδες Maiden fans. Είμαι πραγματικά ενθουσιαμένος σχετικά με τις νέες προσθήκες της περιοδείας όπου και θα παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, για αυτόν τον λόγο ανυπομονούμε να δουν όλοι όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτούς. Όλοι μας στο συγκρότημα απολαύσαμε την Legacy περιοδεία για αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα βγούμε και πάλι στον δρόμο και θα διασκεδάσουμε με όλους τους fans μας που έχουμε τόσο καιρό να δούμε!»

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Ο ΛΕΞ ξεκινά τη μεγαλύτερη περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο
Μουσικά Νέα
«Τζούρα Ελευθερίας»: Το πιο ανέμελο τραγούδι αυτού του καλοκαιριού από Καραπατάκη-Ντάντο
Αφιέρωμα
Αυτές είναι οι 30 μεγάλες συναυλίες που δεν θα χάσεις το καλοκαίρι στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Ορφέας και Ευρυδίκη: Μέγαρο και Καμεράτα στην Αρχαία Μεσσήνη με Γκλουκ – Μπερλιόζ
Μουσικά Νέα
Ο French Fry κυκλοφόρησε το πρώτο του album “Quit Your Job!”
Μουσικά Νέα
Έλλη Πασπαλά και David Lynch special guests των Raining Pleasure στο αφιέρωμα για τον Χατζιδάκι στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Sold out τα εισιτήρια για τη συναυλία του John Legend στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Το Μέγαρο Μουσικής “ανεβαίνει” στον Λόφο της Πνύκας για τη Γιορτή της Μουσικής
Μουσικά Νέα
Live from the Park: To STEGI.RADIO επιστρέφει στο Πεδίον του Άρεως με ένα 16ήμερο, δωρεάν μουσικό φεστιβάλ
Μουσικά Νέα
Einsturzende Neubauten: Επιπλέον εισιτήρια διαθέσιμα για τη συναυλία στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Λουκάς Καρυτινός: Ανανεώνεται η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Η πρώτη εμφάνιση των Limp Bizkit στην Αθήνα προβλέπεται ιστορική – και δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό