MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

TV5MONDE: Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα μάς παρασύρει στην μαγεία των Χριστουγέννων

Ο γαλλόφωνος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός TV5Monde μάς παρασύρει στην μαγεία των Χριστουγέννων, αυτόν τον Δεκέμβριο, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κλασικές, αγαπημένες ταινίες και ντοκιμαντέρ για την υψηλή κοσμηματοποιία.

TV5MONDE: Όλη η μαγεία των γιορτών έρχεται στους δέκτες σας
Monopoli Team

Όλη η Μαγεία των γιορτών έρχεται στο TV5MONDE τον Δεκέμβριο. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η Κατρίν Ντενέβ, ο Ζαν-Λουί Τρεντινιάν, η Ναταλί Μπάι… Τι καλύτερο από το να μοιραστούμε τις γιορτές με τα μεγαλύτερα ινδάλματα του γαλλικού κινηματογράφου; Κι αν το λέει η καρδιά σας, ραντεβού στις Folies Berg?res για να μάθετε την παθιασμένη ιστορία δύο βεντετών του Music-Hall ! Ελάτε επίσης να απολαύσετε (ξανά) τις κινηματογραφικές μεταφορές των διάσημων περιπετειών του Κόμη Μοντε Κρίστο, λογοτεχνικό ήρωα του Αλέξανδρου Δουμά.

Τέλος, σας ανοίγουν τις πόρτες τους τα ατελιέ υψηλής κοσμηματοποιίας : εκεί όπου δημιουργείται το όνειρο και μεταδίδεται η τεχνογνωσία… Πολύτιμες συμβουλές εάν δεν έχετε ακόμα καταλήξει σε ιδέες για δωράκια (ή και όχι !).

Το καταλάβατε : το TV5MONDE σας κακομαθαίνει με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, μεταξύ μεγάλης οθόνης και πολυτέλειας , για να κλείσει η χρονιά με στυλ.

Θα ξαναβλέπατε ευχαρίστως κάτι κλασικό;

«Un Soir Au Music Hall» | Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 22:00 (Ώρα Ελλάδος)

Μια παθιασμένη ιστορία στις Folies Bergères. Ο Μπομπ, ένας Αμερικανός στρατιώτης σε άδεια στο Παρίσι, ερωτεύεται την Κλοντί, μία χορεύτρια του καμπαρέ Folies Bergère. Την παντρεύεται και ξεκινάει μία καριέρα τραγουδιστή. Η ζήλια δεν αργεί να παραβιάσει το ζευγάρι…

Με τον Eddie Constantine και την Zizi Jeanmaire. Με υπότιτλους.

 «Rive droite, rive gauche» | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 22:00 (Ώρα Ελλάδος)

Μία υπόθεση γύρω από τον κόσμο των οικονομικών και των διπλωματικών αναποδιών του. Ο Σενάνκ, δικηγόρος, γνωρίζει ένα βράδυ την Σάσα. Για χάρη της, θα προκαλέσει μέχρι και πολιτικό σκάνδαλο εναντίον ενός πελάτη του και θα θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο.

Με τον Gérard Depardieu και την Nathalie Baye. Με υπότιτλους.

«Le Bon Plaisir» | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 22:00 (Ώρα Ελλάδος) TV5MONDE: Όλη η μαγεία των γιορτών έρχεται στους δέκτες σας

Η ιστορία ενός κρατικού μυστικού. Κάποιος κλέβει την τσάντα μίας γυναίκας. Αυτό θα ήταν ένα ασήμαντο γεγονός εάν η τσάντα αυτή δεν περιείχε ένα γράμμα από τον πρώην ερωμένο της, ο οποίος είναι σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αρχίζει τότε μία κούρσα ενάντια στον χρόνο, για την αποφυγή του σκανδάλου…

Με την Catherine Deneuve και τον Jean-Louis Trintignant. Με υπότιτλους.

«Le Comte de Monte Cristo» | Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 22:00 (Ώρα Ελλάδος) TV5MONDE: Όλη η μαγεία των γιορτών έρχεται στους δέκτες σας

Πρώτο μέρος : Η προδοσία. Ο Εντμόν Νταντές, ένας νέος ναύτης που προάγεται σε αρχηγό πληρώματος, κατηγορείται για προδοσία από ζηλόφθονες συντρόφους του. Καταδικάζεται και φυλακίζεται για δεκαοχτώ χρόνια.

Διασκευή του επώνυμου μυθιστορήματος του Αλεξάνδρου Δουμά.

«Le Comte de Monte Cristo» | Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 22:00 (Ώρα Ελλάδος)

Δεύτερο μέρος : Η εκδίκηση. Μετά την απόδρασή του, ο Νταντές δεν σκέφτεται παρά ένα πράγμα : να εκδικηθεί εκείνους που τον οδήγησαν στην καταδίκη.

Διασκευή του επώνυμου μυθιστορήματος του Αλεξάνδρου Δουμά.

Ντοκιμαντέρ πολυτελείας

Κοσμήματα, κύρος, αριστεία : στα παρασκήνια των κοσμημάτων που εντυπωσιάζουν εδώ και αιώνες.

Fabergé, objets du désir | Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 13:30 (Ώρα Ελλάδος)

Ο Carl Gustav Fabergé, κοσμηματοποιός των τσάρων, είναι μία ιδιοφυία που έσπασε τους κανόνες της παραδοσιακής κοσμηματοποιίας και σχεδίασε μία άτυπη βιομηχανία περισσότερων από διακόσιες χιλιάδες κομματιών.

Με υπότιτλους.

 Bijoux : éclats de rêves | Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 13:30 (Ώρα Ελλάδος)

Τα μυστικά και η τεχνογνωσία της γαλλικής κοσμηματοποιίας. Ένα ταξίδι στο συναρπαστικό σύμπαν του κοσμήματος για να το ανακαλύψουμε ,μέσα από όλες του τις πλευρές.

Με υπότιτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAbba Mania: Το μιούζικαλ του West End αφιερωμένο στην μουσική των Abba επιστρέφει στο Christmas Theater12.09.2018

Για το TV5MONDE

TV5Monde: Από αγάπη για τον πολιτισμό (με υπότιτλους). Βραβευμένες ταινίες και κλασικός κινηματογράφους, πρωτότυπες σειρές, τέχνη του ευ ζην και της γαλλικής τεχνογνωσίας (γαστρονομία, μόδα, ταξίδι), ντοκιμαντέρ (ιστορία, πολιτισμός, ανακάλυψη), ψυχαγωγία (τηλεπαιχνίδια, τηλεοπτικά μαγκαζίνο, μουσική) και διεθνής ειδησεογραφία.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b