MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου.

A Boy Called Christmas
Monopoli Team

Σειρές

Σάββατο 27/11, 20:00 Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1
Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9 Σεζόν 2: O Ευθύμης έχει φτάσει στα όριά του στο νηπιαγωγείο όπου εργάζεται. Το υπόστεγο στο προαύλιο του σχολείου είναι ετοιμόρροπο και τα παιδιά κινδυνεύουν. Τα προβλήματα όλο και αυξάνονται. Ο διευθυντής, όμως, δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Στο μυαλό του Ευθύμη μπαίνουν… διάφορες ιδέες. Άραγε, τι να κάνει εκείνος ο φίλος του ο Στράτος, που έφυγε για Βραζιλία για να βρει μια καλύτερη τύχη; Μήπως ανοίξει και η δική του η τύχη στο εξωτερικό; Το σκέφτεται σοβαρά. Όχι όμως και η Αριστέα, που δεν μπορεί να διανοηθεί τη ζωή της μακριά από τον γιόκα της. Πόσο μάλλον… σε άλλο ημισφαίριο! Αρχίζει να καταστρώνει σχέδια στα κρυφά με τη Φούλη και τη Δέσποινα για το πώς θα σαμποτάρουν τη… μεγάλη έξοδο του Ευθύμη και θα τον κρατήσουν εδώ! Θα τα καταφέρουν;

Σάββατο 27/11, 22:00 Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1
Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1

Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 1 Σεζόν 1: Απρίλιος του 1940. Ο πόλεμος στην Αλβανία πηγαίνει προς το τέλος. Τα σύννεφα, όμως, παρά τις νίκες των Ελλήνων, δεν διαλύονται. Ο καθηγητής Δημήτρης Καλλιγέρης και η γυναίκα του η Ντόρα, εύποροι αστοί, που ζούνε μια μοναχική ζωή, θα αντιμετωπίσουν έρθουν αντιμέτωποι με μια κατάσταση, που θα τους οδηγήσει σε μια κρίση και αναθεώρηση της μέχρι τώρα ζωή τους.. .

Η Μαρία Ζορμπά χήρεψε νωρίς. Δούλεψε σκληρά για να μεγαλώσει τα τρία αγόρια της. Ο δεύτερος της γιος, ο Ηλίας, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο, πολεμάει στην Αλβανία. Και ενώ τον περιμένει να έρθει με άδεια, όπως έγραψε από το μέτωπο, μαθαίνει από το Μανώλη, έναν συμπολεμιστή του, ότι σκοτώθηκε. Το γεγονός θα συνταράξει και το Δημήτρη, γιατί ο Ηλίας ήταν από τους αγαπημένους μαθητές του.

Όπως όλοι περιμένανε, οι Γερμανοί εισβάλουν στην Αθήνα. Η ζωή όλων θα αλλάξει. Ο Μήτσος, ο άλλος γιος της Μαρίας, επηρεασμένος από την Έλλη, που μαζί με το Μανώλη και τον Ηλία, ήταν σε μια οργάνωση εναντίον του Μεταξά, θα πάρει τη θέση του αδελφού του στην οργάνωση, που τώρα αρχίζει την αντίσταση εναντίον των Γερμανών κατακτητών. Αλλά και η οπτική του Δημήτρη αρχίζει να αλλάζει. Προβληματίζεται για όλα, αλλά κυρίως για τον τρόπο, που αντιμετώπισε το γάμο του με τη Ντόρα.

Σάββατο 27/11, 23:00 Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9 Σεζόν 1: Κατά τη διάρκεια της ανασκαφής, ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) βρίσκεται μπροστά στην ανακάλυψη ενός ιδιαίτερου ευρήματος που, αν και δεν ανήκει στην αρχαιότητα, του κεντρίζει έντονα το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τα απομεινάρια ενός δερματόδετου βιβλίου με γαλλικά ποιήματα. Κοντά στο εύρημα, σύντομα ανασύρονται ανθρώπινα οστά, που ανήκουν σε Γερμανό στρατιώτη. Μια ηλικιωμένη κάτοικος του κοντινού χωριού, η Ευαγγελία (Αιμιλία Υψηλάντη), δείχνει να κρατά για χρόνια φυλαγμένο ένα μυστικό που συνδέει το παρόν με το παρελθόν. 1944. Λίγο πριν τη λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Η δεκαοκτάχρονη Ευαγγελία (Νεφέλη Οικονόμου) δουλεύει στο καφενείο του πατέρα της (Αλμπέρτο Εσκενάζυ), αναγκασμένη να εξυπηρετεί τους τελευταίους λιγοστούς Γερμανούς στρατιώτες που έχουν απομείνει στην περιοχή. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Φραντς (Corvin Hummer), φοιτητής Γαλλικής Φιλολογίας, πολύ διαφορετικός από τους συστρατιώτες του. Οι δυο τους, μαζί, ξεχνούν για μια στιγμή τον πόλεμο και μαγεύονται από τη δύναμη της ποίησης. Μα ο πόλεμος θα τους επαναφέρει στην πραγματικότητα, και μάλιστα με τον σκληρότερο τρόπο.

Κυριακή 28/11, 21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 86 Σεζόν 1: Η Μαρία εμφανίζεται στη Μάνη, όπου περνά ανέμελες στιγμές. Για κακή της τύχη, όμως, πέφτει πάνω στον Λυκούργο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν τις συστάσεις, παρουσιάζοντάς τη με ψεύτικο όνομα, ωστόσο ο Λυκούργος πιστεύει πως κάπου την έχει ξαναδεί… Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Στάθης παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία, ενώ πλησιάζει η επέμβαση της Αρετής. Ο Ιάκωβος, από την άλλη, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο. Η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό, ενώ η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει. Ο Ιάκωβος σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης, επικοινωνεί με γραφολόγο και τη δίνει ξανά για συσχετισμό. Η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της…

Κυριακή 28/11, 22:30 Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA
Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Επεισόδιο 9 Σεζόν 1: Με τον Ντόντο ασφαλή στο αρχηγείο τους, τα Κομάντα προσπαθούν να αναδιοργανωθούν, αλλά διαφωνούν για το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια. Ο «λοχαγός» Σήφης αποχωρεί, ανακοινώνοντας ότι διαλύει τα Κομάντα. Ο Βασίλης προσπαθεί να ελέγξει την έκρυθμη κατάσταση στο χωριό, αλλά οι χωριανοί δεν έχουν διάθεση να συνεργαστούν. Ζητά ενισχύσεις από τα κεντρικά και του στέλνουν δύο άπειρους νεαρούς αστυνομικούς. Οι χωριανοί έχουν χωριστεί σε παρατάξεις με αρχηγούς τον Μανώλη και τον Παρασκευά και ετοιμάζονται για επίθεση. Μετά από ένα επεισοδιακό δείπνο, ο Παπακαζής και ο Μπάμπα Μπομπ καταλήγουν στη σπηλιά. Η συνεχής επαφή Γιώργου και Ντόντου προκαλεί νέα επίθεση της αόρατης δύναμης, αυτή τη φορά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Ναυσικάς. Τα παιδιά, χωρίς τον Σήφη, αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από την Ίριδα και φυγαδεύουν τον Ντόντο στο Άσραμ. Ο Αναστασάκης εξιχνιάζει την απαγωγή και ανακαλύπτει τη σύνδεση της οικογένειας της Καλογρίδη με τους Δράκους. Ο Δρακο-Στρατής βρίσκεται στα ίχνη του Ντόντου και των Κομάντων.

Ταινίες

Σάββατο 27/11, 21:00 Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ (Ralph Breaks The Internet) στο STAR
Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ (Ralph Breaks The Internet)

Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ (Ralph Breaks The Internet)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Ριτς Μουρ, Φιλ Τζόνστον

Υπόθεση: Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανελόπι, θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το βιντεοπαιχνίδι της Βανελόπι και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους πειρασμούς της νέας τεχνολογίας. Ο Ραλφ και η Βανέλοπι έχουν μόνο λίγες ημέρες για να ταξιδέψουν στο διαδίκτυο και να επιστρέψουν, προτού βγουν οριστικά από την πρίζα!

Σάββατο 27/11, 23:15 Η Μούμια (The Mummy) στο STAR
Η Μούμια (The Mummy)

Η Μούμια (The Mummy)

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (1999). Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόμερς

Παίζουν: Μπρένταν Φρέιζερ, Ρέιτσελ Γουάις, Άρνολντ Βόσλοου, Τζον Χάνα

Υπόθεση: 3.000 π.Χ., Αίγυπτος. Ο ανώτατος ιερέας Ιμχοτέπ διαπράττει το μοιραίο σφάλμα: ερωτεύεται την Ανκ Σου Νάμουν, επίσημη ερωμένη του φαραώ Σέτι. Τυφλωμένος από τη ζήλια και τον παράφορο έρωτα, ο Ιμχοτέπ δεν διστάζει να δολοφονήσει τον Σέτι. Το αίμα όμως πρέπει να ξεπλυθεί και ο εγκληματίας να πληρώσει. Ο Ιμχοτέπ καταδικάζεται να μουμιοποιηθεί και να θαφτεί ζωντανός! Και ίσως αυτή η «φυλακή» να έμενε σφραγισμένη για πάντα εάν, αρκετούς αιώνες αργότερα, δεν την παραβίαζαν άθελά τους ο αμερικανός τυχοδιώκτης Ρικ Ο’ Κόνελ και η αρχαιολόγος Έβελιν Κάρναχαν. Το σατανικό πνεύμα του Ιμχοτέπ απελευθερώνεται και μαζί η οργή του και ο πόθος του για εκδίκηση.

Κυριακή 28/11, 21:45 Τζέισον Μπορν (Jason Bourne) στον ΑΝΤ1
Τζέισον Μπορν (Jason Bourne)

Τζέισον Μπορν (Jason Bourne)

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία: Πολ Γκρίνγκρας

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βικάντερ, Τζούλια Στάιλς

Υπόθεση: Η Νίκι Πάρσονς εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του Τζέισον Μπορν, έχοντας στα χέρια της ένα στικάκι με πληροφορίες σχετικά με σκοτεινές επιχειρήσεις της CIA. Η συνάντησή τους στη φλεγόμενη από αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις Αθήνα θα πάρει απροσδόκητη τροπή, με τον πρώην πράκτορα να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Λονδίνο και, τέλος, στην πατρίδα του για να αναμετρηθεί με το παρελθόν αλλά και να σταματήσει το μυστικό πρόγραμμα της CIA που θέλει να ελέγξει τον κυβερνοχώρο.

Κυριακή 28/11, 23:30 Σε 60 Δευτερόλεπτα (Gone In Sixty Seconds) στον ALPHA
Σε 60 Δευτερόλεπτα (Gone In Sixty Seconds)

Σε 60 Δευτερόλεπτα (Gone In Sixty Seconds)

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής παραγωγής (2000). Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Σένα

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Αντζελίνα Τζολί, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Ντελρόι Λίντο, Τζιοβάνι Ρίμπισι, Σκοτ Κάαν, Τίμοθι Όλιφαντ

Υπόθεση: Ο Ράνταλ Ρέινς, γνωστός στον χώρο του υποκόσμου και ως Μέμφις, αποφασίζει να αποσυρθεί από τα παράνομα κυκλώματα που ήταν μπλεγμένος ως τώρα. Σύντομα όμως αναγκάζεται να επιστρέψει στα πράγματα, για να βοηθήσει αυτή τη φορά τον αδελφό του, που βρίσκεται όμηρος στα χέρια μιας συμμορίας. Αν δεν προλάβει να κλέψει 50 συλλεκτικά αυτοκίνητα μέσα σε μια νύχτα για τη σπείρα διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων που τον κρατά όμηρο, κινδυνεύει να μη δει τον αδελφό του ζωντανό ποτέ ξανά.

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 27/11, 20:15 Η Τελευταία Μάχη των 300 στο COSMOTE HISTORY HD
Η Τελευταία Μάχη των 300

Η Τελευταία Μάχη των 300

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Πάντρας

Υπόθεση: Θερμοπύλες, 480 π.Χ. 7.000 Έλληνες αναμετρώνται με τη μεγαλύτερη πολεμική δύναμη της εποχής, τους Πέρσες. Στην πρώτη γραμμή, 300 Σπαρτιάτες. Η μάχη που καθόρισε την πορεία του δυτικού πολιτισμού, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Σάββατο 27/11, 23:10 Και ο Ορφέας Tραγουδά στο COSMOTE HISTORY HD
Και ο Ορφέας Tραγουδά

Και ο Ορφέας Tραγουδά

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1966). Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ για την αρχαία τραγωδία και την απήχησή της στο σύγχρονο άνθρωπο. Περιέχει σπάνια αποσπάσματα από τον ‘Ιππόλυτο’ του Δ. Ροντήρη, τους ‘Πέρσες’ του Κ. Κουν, την ‘Όρχηση’ της Κ. Πρατσίκα κι άλλες παραστάσεις.

Κυριακή 28/11, 16:00 Μια Κληρονομιά Εκδίκησης στο COSMOTE HISTORY HD
Μια Κληρονομιά Εκδίκησης

Μια Κληρονομιά Εκδίκησης

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Κριστιάν Αρζεντινό

Υπόθεση: Σε αρκετές περιοχές της Μεσογείου, οι βεντέτες μέχρι πρότινος ρύθμιζαν την κοινωνική ζωή. Μπορεί μια προσεκτική ματιά στην πολιτική ιστορία, τους κώδικες τιμής και τη θέση της γυναίκας να εξηγήσει αυτή την ‘αιματηρή’ κληρονομιά;

Κυριακή 28/11, 23:00 Άρης: Ο αρχαίος Θεός του Πολέμου στο COSMOTE HISTORY HD
Άρης: Ο αρχαίος Θεός του Πολέμου

Άρης: Ο αρχαίος Θεός του Πολέμου

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Νικ Γκίλαμ-Σμιθ

Υπόθεση: Η ιστορικός Μπέτανι Χιουζ ‘ακολουθεί’ τα ίχνη του θεού Άρη, σε μια διαδρομή από την αρχαία Ρώμη ως το σήμερα, και διερευνά τη σχέση πολέμου και λατρείας, καθώς και το πώς ο πόλεμος χρησιμοποιείται ως μέσο κοινωνικής συνοχής.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 27/11, 16:40 Λεόν (Leon) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Λεόν (Leon)

Λεόν (Leon)

Αστυνομικό θρίλερ γαλλικής παραγωγής (1994). Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν

Παίζουν: Ζαν Ρενό, Γκάρι Όλντμαν, Νάταλι Πόρτμαν

Υπόθεση: Ο Λεόν, ένας μοναχικός εκτελεστής, αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία του τη δωδεκάχρονη Ματίλντα μετά τη δολοφονία των δικών της από διεφθαρμένους αστυνομικούς. Μόνο που το έφηβο κορίτσι δεν θέλει προστασία… θέλει εκδίκηση.

Σάββατο 27/11, 21:00 Rango στο COSMOTE CINEMA 1HD
Rango

Rango

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Άλφρεντ Μολίνα, Άιλα Φίσερ

Υπόθεση: Ένας συνηθισμένος χαμαιλέοντας καταλήγει άθελά του σε μια αφιλόξενη πόλη καταμεσής της ερήμου, όπου παριστάνει τον πιστολέρο και, με το ερμηνευτικό του ταλέντο, καταφέρνει να χριστεί σερίφης… Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Κυριακή 28/11, 21:00 Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell)

Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell)

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής, ιαπωνικής και νεοζηλανδικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Σάντερς

Παίζουν: Σκάρλετ Γιοχάνσον, Τακέσι Κιτάνο, Ζιλιέτ Μπινός

Υπόθεση: Η Ταγματάρχης είναι το πρώτο σάιμποργκ του είδους της: ένα υβρίδιο ανθρώπου και τέλειας μηχανής, επιστρατευμένο να πολεμά επικίνδυνους εγκληματίες. Μια νέα αποστολή, όμως, θα την φέρει αντιμέτωπη με μια συνταρακτική ανακάλυψη…

Κυριακή 28/11, 22:00 Άθικτοι (The Intouchables) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Άθικτοι (The Intouchables)

Άθικτοι (The Intouchables)

Δραματική κομεντί γαλλικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Νακάς, Ερίκ Τολεντανό

Παίζουν: Φρανσουά Κλουζέ, Ομάρ Σι, Αν Λε Νι

Υπόθεση: Ένας πλούσιος αριστοκράτης, που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, προσλαμβάνει ως αποκλειστικό νοσοκόμο έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, που του αλλάζει τη ζωή με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

A Boy Called Christmas (Το Αγόρι Που Το Είπαν.. Χριστούγεννα)
A Boy Called Christmas (Το Αγόρι Που Το Είπαν.. Χριστούγεννα)

A Boy Called Christmas (Το Αγόρι Που Το Είπαν.. Χριστούγεννα)

Χριστουγεννιάτικη ταινία παραγωγής Netflix (2021). Σκηνοθεσία: Γκιλ Κίναν

Παίζουν: Χένρι Λόφουλ, Τόμπι Τζόουνς, Σάλι Χόκινς

Υπόθεση: Ο τολμηρός μικρός Βασίλης συναντά το πεπρωμένο του σε έναν μαγικό τόπο που κατοικούν ξωτικά, προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του και να φέρει σπίτι το δώρο της ελπίδας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b