MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Τζάστιν Μπίμπερ: Θα δώσει την πρώτη συναυλία του στο Metaverse -ως ψηφιακό άβαταρ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα εμφανιστεί στην πλατφόρμα εικονικής ψυχαγωγίας Wave για μία συναυλία, ελέγχοντας το ψηφιακό του άβαταρ μέσω μίας ειδικής στολής που θα καταγράφει τις κινήσεις του.

Το άβαταρ του Τζάστιν Μπίμπερ
Το άβαταρ του Τζάστιν Μπίμπερ
Monopoli Team

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με το τεράστιο fanbase, Τζάστιν Μπίμπερ, θα τραγουδήσει αρκετά τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ, Justice, κατά τη διάρκεια μιας επερχόμενης ζωντανής συναυλίας στην πλατφόρμα εικονικής ψυχαγωγίας Wave στις 18 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον βραβευμένο με Grammy καλλιτέχνη στο Metaverse, ο οποίος θα ερμηνεύει ελέγχοντας το ψηφιακό του άβαταρ με μία στολή καταγραφής κινήσεων.

«Πιστεύω πολύ στο Wave και λατρεύω την πλατφόρμα ως έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους θαυμαστές μου», δήλωσε ο Μπίμπερ, ο οποίος επενδύει στην πλατφόρμα Wave. «Είμαι ενθουσιασμένος που χρησιμοποιώ αυτήν την τεχνολογία για να φέρω ανθρώπους κοντά και να συνδεθώ με θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Ανυπομονώ να παρακολουθήσουν αυτή τη διαδραστική συναυλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈιμι Γουάινχαουζ: Το φόρεμα από την τελευταία συναυλία της πωλήθηκε 243.000 δολάρια12.09.2018

Προηγουμένως, η Wave έχει φιλοξενήσει συναυλίες για τους The Weeknd, ο οποίος επίσης επενδύει στην πλατφόρμα, καθώς και για τους John Legend, Tinashe και Galantis.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εικονική συναυλία αλλά και να αλληλεπιδράσουν με τον Τζάστιν Μπίμπερ, μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα δωρεάν. Ωστόσο, η συναυλία θα μεταδοθεί και ζωντανά από το κανάλι του τραγουδιστή στο YouTube.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη για αναμετάδοση μόνο στην Αμερική και τον Καναδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGuggenheim Άμπου Ντάμπι: Εντυπωσιακές εικόνες από το αριστούργημα του Φρανκ Γκέρι που ανοίγει για το κοινό το 202512.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b