MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
09
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κρίστεν Στιούαρτ: Σε αναζήτηση πρωταγωνίστριας για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο «The Chronology of Water»

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η ηθοποιός διασκευάζει για τον κινηματογράφο τα απομνημονεύματα της Λίντια Γιουκνάβιτς «The Chronology of Water», ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αναγνώσματα των τελευταίων ετών.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει ξεκινήσει το casting για τη διανομή όσον αφορά στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο, μια προσαρμογή των απομνημονευμάτων της Λίντια Γιουκνάβιτς, «The Chronology of Water». Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή της αμερικανίδας συγγραφέως από την ταραγμένη παιδική της ηλικία, μέχρι το «κυνήγι» της ομορφιάς και της έκφρασης του εαυτού της ως συγγραφέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρίστεν Στιούαρτ: Τι είναι αυτό που μετανιώνει σε σχέση με τον ρόλο της ως Diana στην ταινία «Spencer»;12.09.2018

Αυτήν την περίοδο η Στιούαρτ είναι σε αναζήτηση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λίντια Γιουκνάβιτς. «Σκεφτόμαστε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε η ίδια στο Variety. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν για να γίνει. Κάποια από αυτά χρειάστηκε μια δεκαετία για να υλοποιηθούν. Προτρέχω πάντα στη ζωή μου και αρχίζω να μιλάω για πράγματα πριν να είναι πραγματικά σχετικά, αλλά τώρα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Τώρα κάνουμε το καστινγκ για την ταινία. Ψάχνουμε τη Λίντια Γιουκνάβιτς μας».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι πρόσφατα προσπαθούσε να βρει το budget για την ταινία, που είναι η πρώτη της απόπειρα από την καρέκλα του σκηνοθέτη. «Δεν χρειαζόμαστε πολλά. Είναι μια πραγματικά μικρή ταινία. Είναι κάτι στο οποίο θα ήθελα να παίξω από όταν ήμουν νεότερη».

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για το όνομα της Στιούαρτ, ειδικά για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στην πολυαναμενόμενη ταινία «Spencer», μια ερμηνεία που οδήγησε σε εικασίες σχετικά με μια πιθανή υποψηφιότητα της ηθοποιού για το πρώτο της Όσκαρ. Αλλά μην περιμένετε να εμφανιστεί στο «The Chronology of Water»: «Δεν υπάρχει κανένας ρόλος για μένα», αποκάλυψε. «Υποθέτω ότι ανάλογα με το ποια θα υποδυθεί τη Λίντια , θα μπορούσα να ενσαρκώσω τη μεγαλύτερη αδερφή της, αλλά μάλλον όχι. Συνεχίζω να προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να ενσωματωθώ σε όλο αυτό, αλλά δεν το πιστεύω».

Υπενθυμίζεται βέβαια πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Στιούαρτ βρίσκεται πίσω από την κάμερα, καθώς έχει στο ενεργητικό της δύο μουσικά βίντεο, ένα επεισόδιο στο «Homemade» και μία μικρού μήκους ταινία, το «Come Swim», που έλαβε διθυραμβικές κριτικές στο φεστιβάλ του Σάντανς όπου προβλήθηκε το 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Η Νταϊάνα θύμιζε χαρακτήρα από αρχαία ελληνική τραγωδία”: Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του Spencer για την Lady D12.09.2018

Το «Chronology of Water» βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο προ-παραγωγής και δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: dazeddigital.com

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Queer Con 3: Η μεγάλη γιορτή της queer τέχνης και ορατότητας έρχεται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Cine News
IMDb: Αντικατέστησε τη λέξη «Ισραήλ» με τον όρο «Παλαιστινιακά Εδάφη»
Cine News
A Genderfluid World: Στο Φεστιβάλ Τιράνων το ντοκιμαντέρ για τη μόδα πέρα από τα έμφυλα στερεότυπα
Cine News
Το Σόι σου: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον Alpha
Cine News
Ριφιφί: Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια στην τηλεόραση
Cine News
The Deer Film Club: Όσα θα δούμε στο film club του Kino Athens τον Σεπτέμβριο
Cine News
Μπαμπά, σ’ αγαπώ – β’ κύκλος: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον Alpha
Cine News
Κανακάρα: Η νέα σειρά εποχής του MEGA μάς ταξιδεύει στα Δωδεκάνησα της δεκαετίας του ’50
Cine News
Η «Σπασμένη Φλέβα» η επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας για το βραβείο Όσκαρ
Cine News
«Κάμπινγκ»: Στον «αέρα» το πρώτο μεγάλο trailer της κωμικής σειράς
Cine News
Σπιλιάδες: Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 απέκτησε νέο trailer
Cine News
The Paper: Η σειρά που έγινε «το νέο Office» επιστρέφει και ξέρουμε γιατί θα τη δεις