MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 3 συναυλίες για την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου.

Tango Nuevo: Αφιέρωμα στη μουσική του Astor Piazzolla στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Monopoli Team

1. Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Christmas Theater
Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Christmas Theater

Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Christmas Theater

H Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί. Ήταν θέμα χρόνου να συνυπάρξουν καλλιτεχνικά γιατί το συζητούσαν και το οραματίζονταν εδώ και πολλά χρόνια. Τον Οκτώβριο του 2021 θα τους απολαύσουμε στη σκηνή του Christmas Theater, σε μιά πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση με τραγούδια που αγάπησε η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Θα είναι μια σπάνια ευκαιρία να χειροκροτήσουμε τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί στην μεγαλύτερη καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς.
Δευτέρα 1/11, 20.30
Εισιτήρια: 18€ με 60 € (13 € το μειωμένο) – Προπώληση: viva.gr
Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, 2117701700

2. Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Gazarte
Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Gazarte

Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Gazarte

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου η αγαπημένη Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει με τη μπάντα της στην Ταράτσα του Gazarte και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα! Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφίας της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα και καινούρια τραγούδια και προσκαλεί επί σκηνής συναδέλφους της που εκτιμά και θαυμάζει. Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου μαζί της θα είναι η μοναδική Τάνια Τσανακλίδου, στην πρώτη τους κοινή μουσική συνάντηση!
Δευτέρα 1/11, 21:30
Είσοδος: 12€ έως 15€ – Προπώληση: viva.gr
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 11854, 2103460347

3. Tango Nuevo: Αφιέρωμα στη μουσική του Astor Piazzolla στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα και ο Μαέστρος Γιάννης Χατζηλοΐζου σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Αθηνών («ΦΑ») παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα σε πρότυπες εκτελέσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του θρυλικού Astor Piazzolla, τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οι συνθέσεις του έφεραν επανάσταση στο παραδοσιακό Αργεντίνικο Ταγκό, ενσωματώνοντας σε αυτό στοιχεία της Κλασσικής και Τζαζ Μουσικής, δημιουργόντας το Tango Nuevo (Νέο Ταγκό).
Δευτέρα 1/11, 20:00
Εισιτήριο: 20€ | Προπώληση: ticketservices.gr
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς. Τηλ: 21 0414 3310.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b