MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλτον Τζον: Το all-star άλμπουμ που ηχογράφησε στην καραντίνα και το σημαντικό ρεκόρ που έσπασε

Ο Έλτον Τζον κατέχει πλέον το ρεκόρ του πρώτου solo καλλιτέχνη που καταφέρνει να έχει τραγούδι στο Top 10 των Βρετανικών charts, μέσα σε 6 συνεχόμενες διαφορετικές δεκαετίες.

Monopoli Team

Το #1 album αυτή τη στιγμή σε πωλήσεις στη Βρετανία, είναι το “The Lockdown Sessions”, ο δίσκος που ο Έλτον Τζον ηχογράφησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου.  Μέσα σε δέκα μέρες λοιπόν κατάφερε να σπάσει ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ, που αποδεικνύει το μεγαλείο του σπουδαίου βετεράνου της μουσικής.

Μέσα από το “The Lockdown Sessions”, ο Elton John μας αποκάλυψε την καλλιτεχνική του ζωή κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μια συλλογή με 16 τραγούδια, όλα συνεργασίες του Έλτον Τζον με μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες του κόσμου σήμερα, ηχογραφημένα κατά την περιόδου του lockdown.

Από τους Gorillaz, την Rina Sawayama, την Stevie Nicks, τον Stevie Wonder μέχρι και τον Charlie Puth, τον Lil Nas X, την Miley Cyrus, την Nicki Minaj, του Years & Years, αλλά και τον ράπερ Young Thug, ο all-star δίσκος του Έλτον Τζον ήταν γεμάτος απρόσμενες συνεργασίες.

Το άλμπουμ φυσικά περιλαμβάνει και το Νο.1 hit “Cold Heart (PNAU remix)” με την Dua Lipa, το “Finish Line” με τον Stevie Wonder σε παραγωγή του Andrew Watt, το “After All” με τον Charlie Puth κ.ά.

Έτσι, ο Elton John στα 74 του χρόνια κατάφερε για ακόμη μια φορά να φτάσει στην κορυφή των βρετανικών charts με τον νέο του δίσκο. Και τι σημαίνει αυτό για τον σπουδαίο καλλιτέχνη; Ότι πλέον κατέχει και επισήμως πλέον το ρεκόρ του πρώτου solo καλλιτέχνη που καταφέρνει να έχει τραγούδι στο Top 10 των Βρετανικών charts, μέσα σε 6 συνεχόμενες διαφορετικές δεκαετίες!

Το περιοδικό Metro έβαλε 4 αστέρια στον δίσκο, γράφοντας ότι ο 74χρονος μουσικός έκανε κάτι εντελώς διαφορετικό, ξεπερνώντας τα συνηθισμένα όρια.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν ο αγαπημένος μας Rocketman αποδεικνύει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να γράφει μουσική, και μάλιστα μουσική που παραμένει επίκαιρη στο σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑIt’s a Sin: 10 λόγοι για να μη χάσετε τη νέα σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b