MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
14
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Being the Ricardos: Αγνώριστη η Νικόλ Κίντμαν ως Λουσίλ Μπολ στο τρέιλερ της νέας της ταινίας

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Νικόλ Κίντμαν και Χαβιέρ Μπαρδέμ ως Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ αντίστοιχα, στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Άαρον Σόρκιν, με τίτλο «Being the Ricardos», που μάς μεταφέρει στα παρασκήνια της κλασικής κωμικής σειράς «I Love Lucy».

Being the Ricardos
Amazon Studios
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Amazon Studios κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του «Being the Ricardos», μιας νέας ταινίας μεγάλου μήκους για τον γάμο του δημοφιλούς εντός και εκτός οθόνης ζευγαριού Λουσίλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ, πρωταγωνιστών της κλασικής κωμικής σειράς «I Love Lucy».

Στην ταινία, η οποία βρισκόταν στα σκαριά από το 2015, πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν και Χαβιέρ Μπαρδέμ, στον ρόλο της Μπολ και του Αρνάζ, αντίστοιχα. Με τον Άαρον Σόρκιν να αναλαμβάνει τη συγγραφή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία, στην τρίτη του σκηνοθετική απόπειρα μετά το «Παιχνίδι της Μόλλυ» και το υποψήφιο για Όσκαρ φιλμ «Η Δίκη των 7 του Σικάγου».

Η κόρη του ζευγαριού και οι αρχικοί δισταγμοί για την επιλογή της Κίντμαν

Αν και στην αρχή η επιλογή της Κίντμαν ως Λουσίλ Μπολ προκάλεσε αντιδράσεις, η κόρη του ζευγαριού Λούσι Αρνάζ υποστήριξε σθεναρά τη συγκεκριμένη απόφαση του Σόρκιν. Τώρα ως υπέρμαχος της ταινίας μετά από κάποιους αρχικούς δισταγμούς για τις δημιουργικές επιλογές, η Αρνάζ παρουσίασε το teaser σε ένα προσωπικό βίντεο, επαινώντας την καλλιτεχνική ομάδα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucie Arnaz Luckinbill (@luciearnazofficial)

Στο βίντεο η Λούσι Αρνάζ, αφότου είδε την ταινία, σχολιάζει:

«Ο Άαρον Σόρκιν κατάφερε να σκιαγραφήσει τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής τους τόσο καλά. Τη σχέση ανάμεσα στη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Και η Νικόλ Κίντμαν μεταμορφώθηκε στην ψυχή της μητέρας μου. Εμβάθυνε υπεραρκετά όσον αφορά τον ρόλο της. Πίστεψα όλα όσα είπε… Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, αν και δεν μοιάζει με τον πατέρα μου, έχει, ωστόσο, όλα όσα ο πατέρας μου είχε. Ευφυία, γοητεία, λακκάκια, μουσικότητα, δύναμη και πείσμα… ενώ, μόνο από την ερμηνεία του μπορείς να καταλάβεις ότι τον αγάπησε». 

Λίγα λόγια για την ταινία

Το «Being the Ricardos» διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας γυρισμάτων του «Ι Love Lucy», όταν η Λουσίλ Μπολ και ο Ντέζι Αρνάζ λαμβάνουν κάποια ανησυχητικά νέα που θα μπορούσαν να διακινδυνέψουν την καριέρα και τον γάμο τους. Μεγάλο μέρος της δράσεις λαμβάνει χώρα στις πρόβες, με λίγες σκηνές μόνο να εξελίσσονται στο σπίτι του ζευγαριού στο Chatsworth, της Καλιφόρνια. Η ταινία περιλαμβάνει και έναν περιορισμένο αριθμό flashback επίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAdele: Θα βρεθεί απέναντι από την Όπρα Γουίνφρεϊ σε μια συγκλονιστική συνέντευξη για τη ζωή της12.09.2018

Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν ο Τζ. Κ. Σίμονς ως ο ηθοποιός Γουίλιαμ Φρόλεϊ που υποδύθηκε τον σπιτονοικοκύρη της Lucy και του Ricky στη σειρά, και η Νίνα Αριάντα ως η ηθοποιός Βίβιαν Βανς, γνωστότερη ως η τηλεοπτική καλύτερη φίλη της πρωταγωνίστριας.

Πηγή: Indiewire

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Οι Άγριες Μέρες Μας ή Ρωμαίος και Ιουλιέτα; Όσα αξίζει να δεις στην TV αυτό το Σαββατοκύριακο
Cine News
ERTFLIX: Γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αφιέρωμα
Cine News
Το ντοκιμαντέρ του Uli M Schueppel για τους Einsturzende Neubauten στο σινεμά
Cine News
Furious: Η νέα δραματική σειρά κάνει πρεμιέρα στο Disney+
Cine News
The Shards: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ που θα συζητηθεί έρχεται στο Disney+
Cine News
Ο Χάρβεϊ Καϊτέλ στην Αθήνα – Επίσημη έναρξη του 16ου AOAFF με το “Βλέμμα του Οδυσσέα”
Cine News
ANIMASYROS 2026: Κορυφαίοι επαγγελματίες του animation δίνουν ραντεβού στη Σύρο
Cine News
The Bear»: Το Disney+ αποκαλύπτει το επίσημο τρέιλερ του τελευταίου κύκλου της σειράς του FX
Cine News
Γιώργος Λούκος: Στην Πειραιώς 260, το ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που άλλαξε το Φεστιβάλ Αθηνών
Cine News
Ραντεβού στα θερινά: Οι ταινίες που θα συζητάμε όλο το καλοκαίρι
Cine News
Athens Pride 2026: Trans φροντίδα, street party και David Bowie – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 8-14/6
Cine News
Το Interview With the Vampire επιστρέφει – Τι θα δούμε στην TV αυτή την εβδομάδα;