MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 3 συναυλίες για την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Τετάρτη
Χειμερινοί Κολυμβητές
Monopoli Team

1. Τέσσερα πιάνα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
συναυλία

Γιάννης Βακαρέλης, Κυπριανός Κατσαρής, Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης, Αχιλλέας Γουάστωρ

Μια βραδιά δεξιοτεχνίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ένα σπάνιο ρεσιτάλ για τέσσερα πιάνα συνεχίζονται, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου. Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΜΜΑ Γιάννης Βακαρέλης υποδέχεται στη σκηνή της Αίθουσας Χρήστος Λαμπράκης τρεις αγαπημένους σολίστ, τον Κυπριανό Κατσαρή, τον Γιώργο-Εμμανουήλ Λαζαρίδη και τον Αχιλλέα Γουάστωρ. Οι καταξιωμένοι βιρτουόζοι θα παρουσιάσουν ένα πανόραμα διάσημων έργων του συμφωνικού και οπερατικού ρεπερτορίου σε ευφάνταστες μεταγραφές μεταξύ άλλων σπουδαίων έργων η Σουίτα μπαλέτου «Αλέξης Ζορμπάς» του Μίκη Θεοδωράκη (μεταγραφή: Αχιλλέας Γουάστωρ), που αποτελεί έναν μικρό φόρο τιμής στον πρόσφατα χαμένο μεγάλο συνθέτη.
Τετάρτη 6/10, 20:30
Εισιτήριο: Γενική είσοδος από 60 ευρώ έως 16 ευρώ, 11 ευρώ φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, 65+ και πολυτέκνων. Προπώληση: megaron.gr, καταστήματα Public, 210 72 82 333
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Βασ. Σοφίας, Αθήνα 115 21. Τηλέφωνο: 21 0728 2000

2. Ο «Κωστής Μαραβέγιας» στο Θέατρο Άλσος
συναυλία

Κωστής Μαραβέγιας

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει για άλλη μια βραδιά την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στο Θέατρο Άλσος. Θα παρουσιάσει το καινούριο του τραγούδι ‘’Ρίτα’’ όπως επίσης λατρεμένα τραγούδια από την δισκογραφία του και τις ιδιαίτερες διασκευές του. Μια μοναδική συναυλία με διάχυτη αντίσταση ενάντια στον αρνητισμό και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας μαζί με τους τους εξαίρετους μουσικούς του.
Τετάρτη 6/10, 20:30
Εισιτήριο: Α’ Ζώνη 30 ευρώ, Β’ Ζώνη 25 ευρώ, Γ’ Ζώνη 20 ευρώ, Δ’ Ζώνη 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Άλσος: Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74. Τηλέφωνο: 21 0822 7471

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσικό Φεστιβάλ Χίου: Επιστρέφει το φθινόπωρο με δωρεάν εκδηλώσεις σε ιστορικούς χώρους12.09.2018

3. Οι «Χειμερινοί Κολυμβητές» στο Faliro Summer Theater
συναυλία

Χειμερινοί Κολυμβρητές

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές έρχονται στο Faliro Summer Theater και θα εμφανιστούν μόνοι τους και σε πλήρη απαρτία για μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου που θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 40χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και διάφορες διασκευές. Κάθε τους εμφάνιση διακρίνεται για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία καθώς επίσης για την ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.
Τετάρτη 6/10, 21:00
Εισιτήριο: Τραπέζι 4 ατόμων 20 ευρώ Α’ Ζώνη 18 ευρώ, Β’ Ζώνη 13 έως 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Faliro Summer Theater: Παλαιό Φάληρο 175 61

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b