MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 7 συναυλίες για την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα σε όλη την Ελλάδα, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.

συναυλίες
The Tiger Lillies στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη)
Monopoli Team

1. The Tiger Lillies στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη)

Οι Tiger Lillies, έρχονται στη Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια. Το διάσημο punk/street opera τρίο επιστρέφει με μία μοναδική παράσταση, με τίτλο «The Crack οf Doom and other quarantine tales», την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Οι καλλιτέχνες της εναλλακτικής όπερας δημιούργησαν ένα άλμπουμ σε δύο μέρη, που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Το Lp «Covid-19 II» κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Bandcamp και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, τα τραγούδια «Lockdown Blues», «Care Home», «Poor Man Killer» και «Don’t Drink Bleach».
Τρίτη 28/9, 21:00
Εισιτήρια: Από 13€ | Προπώληση: viva.gr.
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη. www.monilazariston.gr.

2. Μένουμε Όρθιοι: Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας

Οι Δήμοι Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μίας μεγάλης συναυλίας, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών και την ψυχολογική στήριξη του δοκιμαζόμενου λαού της Βόρειας Εύβοιας. Συμμετέχουν: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Τσολιάς), Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Πυξ Λαξ, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Χαρούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κώστας Χατζής.
Τρίτη 28/9, 20:00
Εισιτήριο: Πλατεία – Ζώνη Α: 150€, Ζώνη Β: 100€, Ζώνη Γ: 75€, Ζώνη Δ: 50€, ΑΜΕΑ: 20€ | Κερκίδες- Κάτω Διάζωμα – Ζώνη Ε: 35€, Ζώνη Η: 25€ – Άνω Διάζωμα – Ζώνη Ζ: 30€, Ζώνη Η: 25€, Ζώνη Θ: 20€ | Προπώληση: ticketservices.gr
Παναθηναϊκό Στάδιο, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αθήνα. Τηλ: 21 0752 2984.

3. H Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος συναυλίες

H Άννα Βίσση επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για δύο ακόμη μουσικές βραδιές, την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021. Σε ένα τρίωρο -ανατρεπτικό- μουσικό ταξίδι, με όλες τις θρυλικές της επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια γιορτή της μουσικής.
Τρίτη 28/9, 20:30
Εισιτήρια: Από 20€ | Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως, Τηλέφωνο: 21 0822 7471.

4. «Ούτι και Ψυχή»: Η Βάσια Βουγιουκλή στο Lunar Space συναυλίες

Η Βάσια Βουγιουκλή μετά από την ολοκλήρωση του live-streaming project με τίτλο «Ούτι & Ψυχή», δίνει ραντεβού με το κοινό της Αθήνας την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, για μια και μοναδική βραδιά στα Lunar Sessios Με όχημα ένα μαγικό παραδοσιακό όργανο, το ούτι, ταξιδεύει στο χτες και στο σήμερα μέσα από δυνατές μελωδίες με ανατρεπτική διάθεση και ποικίλες μουσικές αναφορές. Συνοδοιπόροι της ο Μάνος Σαριδάκης στο πιάνο και ο Γιώργος Κωστελέτος στα ντραμς.
Τρίτη 28/9, 21:30
Εισιτήριο: Από 8€ | Προπώληση: viva.gr.
Lunar Space, Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254 (υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου).  https://www.citydrivein.gr/

5. Lemonostifel στο Gazarte Roof Stage συναυλίες

Οι Lemonostifel επιστρέφουν με τον τέταρτο τους δίσκο στην ταράτσα του Gazarte, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, και όπως μας έχουν συνηθίσει πειραματίζονται με τον ήχο τους και μοιράζουν απλόχερα εκπλήξεις και συναισθήματα. Πρόστυχα ρομαντικοί και πιο ανώριμοι από ποτέ μας προσκαλούν σ’ ένα ταξίδι στον κόσμο τους, σε ένα παράλληλο σύμπαν. Μένοντας πιστοί στο είδος που υπηρετούν, στην καινούργια τους δουλειά που είναι πήχτρα στα πλήκτρα, με παρορμητική dance διάθεση και νοσταλγικές μελωδίες σε ιστορίες με λόγια, χωρίς λόγια ακρογιαλιές και καταγώγια.
Τρίτη 28/9, 21:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr

6. Συναυλία κατά της Φτώχειας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Ε.Β.Ε.Π., διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική Εκδήλωση – Συναυλία, στις 28 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη, στις 19:30 στο Βεάκειο ανοιχτό Θέατρο Πειραιά, με την Ελένη Βιτάλη, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τους Βιολέτα Ίκαρη, Σαββέρια Μαργιολά, Μάκη Ψαραδέλη και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.
Τρίτη 28/9, 19:30
Εισιτήριο: 10€ | Προπώληση: ticketservices.gr
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς. Τηλ: 21 0422 6330.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓραφή σε πρώτο πρόσωπο: Οι επτά θάνατοι της Μαρίας Κάλλας12.09.2018

7. Ταξίδι στην υπέροχη μουσική της Ελλάδας: Συναυλία στο Άλσος Νέας Σμύρνης συναυλίες

Ένα αφιέρωμα στην υπέροχη, πολύμορφη μουσική μας με τραγούδια των μεγάλων μας δημιουργών που σφράγισαν με την ποιότητά τους και την αξία τους διαχρονικά τον μουσικό μας πολιτισμό, όπως: Μάρκος Βαμβακάρης, Βασίλης Τσιτσάνης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Μανώλης Χιώτης, Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Μάνος Λοϊζος, Σταύρος Κουγιουμτζής, Μίμης Πλέσσας, Οδυσσέας Ελύτης, Γιώργος Σεφέρης, Γιάννης Ρίτσος κ.α. Συμμετέχουν: Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη, Νίκος Καραγιάννης.
Τρίτη 28/9, 20:30
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας.
Άλσος Νέας Σμύρνης: Ελευθερίου Βενιζέλου και Εφέσου.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b