MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Emily in Paris: Πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix; – Δείτε το τρέιλερ της β’ σεζόν

Η σειρά «Emily In Paris» επιστρέφει στο Netflix με την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν και η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου αναμένεται να γίνει στις 22 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Το Netflix προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς «Emily In Paris», συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, των μελών του καστ και ορισμένων σημείων της πλοκής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEmily in Paris: Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες;12.09.2018

Παρά το γεγονός πως η σειρά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής για τους εκνευριστικά…αντιπαθητικούς χαρακτήρες, την ιδιαίτερη μόδα και τον επιθετικό αμερικανικό εξαιρετισμό, η πρώτη σεζόν της βρέθηκε ανάμεσα στη λίστα με τις σειρές με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα του Netflix.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά του Ντάρεν Σταρ ακολουθεί την Emily, μία νέα και φιλόδοξη κοπέλα από το Σικάγο που μετακομίζει στο Παρίσι για να κάνει τη δουλειά των ονείρων της και να εργαστεί ως social media expert μιας γαλλικής εταιρείας. Εκεί, το ένα απρόσμενο γεγονός διαδέχεται το άλλο σε μια καθημερινότητα γεμάτη εκπλήξεις όσο η ίδια προσπαθεί να κάνει φίλους και να ισορροπήσει την προσωπική της ζωή και την καριέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Ένα τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια του Tudum, της διαδικτυακής εκδήλωσης που οργάνωσε το Netflix. Η πρωταγωνίστρια των Bridgerton και Derry Girls, Νίκολα Κόκλαν, παρουσίασε το teaser, λέγοντας: «Λέμε bonjour στο Παρίσι, όπου η Emily και η παρέα της έχουν έναν καλό λόγο για να γιορτάσουν».

Φέτος, λοιπόν, οι γιορτές θα έχουν…σικάτο άρωμα, καθώς αναμένουμε την πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Η Λίλι Κόλινς επιστρέφει φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Emily και μάλιστα μοιράστηκε το τρέιλερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Σας έχουμε ένα δωράκι για τις χειμερινές διακοπές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEmily in Paris: Η σεναριογράφος της σειράς εξηγεί γιατί δεν έπρεπε να προταθεί για Χρυσή Σφαίρα12.09.2018

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b