MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 6 συναυλίες για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

συναυλίες
Σταύρος Ξαρχάκος
Monopoli Team

1. «Μαζί με τον Στράτο» Τα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου, στο Θέατρο Κολωνού
συναυλία

Άγγελος, τον Στέλιος και τον Διαμαντής Διονυσίου.

Τα αξέχαστα τραγούδια του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου 31 χρόνια μετά τον θάνατο του, θα ζωντανεύσουν σε μία μοναδική συναυλία- αφιέρωμα «Μαζί με τον Στράτο», από τους τρείς γιους του, τον Άγγελο, τον Στέλιο και τον Διαμαντή Διονυσίου. Οι επιτυχίες του συνεχίζουν να μας συντροφεύουν, έχοντας αφήσει ανεξίτηλη σφραγίδα στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού. Μια λαϊκή συναυλία σπουδαίων ερμηνειών από τρείς αγαπημένες φωνές που συνεχίζουν το δρόμο του πατέρα τους.
Κυριακή 26/9, 21:00
Εισιτήριο: Γενική είσοδος 10 ευρώ, 5 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, ανέργων. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Κολωνού: Ιωαννίνων και Καπανέως, Αθήνα 104 44. Τηλέφωνο: 21 0528 4800

2.«Θέλει αρετή και τόλμη το τραγούδι» ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
συναυλία

Σταύρος Ξαρχάκος

Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης και μαέστρος Σταύρος Ξαρχάκος έρχεται την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να παρουσιάσει τον τρίτο μουσικό κύκλο του προγράμματος δράσεων, με τίτλο «Θέλει Αρετή και Τόλμη το…Τραγούδι», που περιέχει συμβολικά 21 τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Ηρώ Σαΐα με συνοδεία της εξαίρετης ορχήστρας του καλλιτέχνη. Ο τρίτος μουσικός κύκλος γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν της παραδοσιακής μουσικής μέσα από τη σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά του συνθέτη. Μια ευγενική υποστήριξη της Lidl Ελλάς.
Κυριακή 26/9, 21:00
Εισιτήριο: VIP 50 ευρώ, A Ζώνη 40 ευρώ, Β Ζώνη 30 ευρώ, Γ Ζώνη 25 ευρώ, Δ Ζώνη 20 ευρώ, Ε Ζώνη 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 105 55. Τηλέφωνο: 21 0324 1807

3. Ελένη Βιτάλη και το Εργαστήρι Μελωδίας, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ
συναυλία

Ελένη Βιτάλη

Η Ελένη Βιτάλη, η σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου με περισσότερα από πενήντα χρόνια μουσικής ιστορίας έρχεται την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς της στις ενορχηστρώσεις. Με τη μοναδική φωνή της, τις δημιουργίες διαχρονικών τραγουδιών, την εξαιρετική ερμηνεία μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας θα ερμηνεύσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα μας παρασύρει και θα μας συγκινήσει.
Κυριακή 26/9, 20:00
Εισιτήριο: Γενική είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Κηποθέατρο Αλκαζάρ: Γρ. Λαμπράκη 15, Λάρισα 414 47

4.Ο Σωκράτης Μάλαμας, στο Κατράκειο Θέατρο
συναυλία

Σωκράτης Μάλαμας

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, τραγουδιστής και κιθαρίστας Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στις 26 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας για την τελευταία καλοκαιρινή του συναυλία. Ένα από τα πιο χαρισματικά παραδείγματα του έντεχνου τραγουδιού θα μας ταξιδέψει μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.
Κυριακή 26/9, 21:00
Εισιτήριο: Γενική είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Κατράκειο Θέατρο: Μάνου Κατράκη, Κυρά Της Ρώ &, Νίκαια 184 51. Τηλέφωνο: 21 3207 5289

5. Οι «Μέλισσες» με την Έλενα Παπαρίζου, στο Θέατρο Άλσος
συναυλίες

Μέλισσες

Οι Μέλισσες θα εμφανιστούν για την τελευταία συναυλία τους Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Άλσος. Ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από το αγαπημένο συγκρότημα και την εκρηκτική παρουσία της αποψινής guest star, Έλενα Παπαρίζου. Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο ‘’Μέλισσες Duets’’ που περιλαμβάνει 24 ντουέτα με 11 σημαντικούς τραγουδιστές από όλο τα φάσμα της μουσικής, από rap και pop μέχρι λαϊκό και δημοτικό, και θα μας παρουσιάσουν κάποια τραγούδια έκπληξη.
Κυριακή 26/9, 20:30
Εισιτήριο: Γενική είσοδος από 35 ευρώ έως 60 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Άλσος: Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74. Τηλέφωνο: 21 0822 7471

6. Villagers of Ioannina City ‘’Revival Acoustic Tour 2021’’, στο Θέατρο Βράχων
συναυλίες

Villagers of Ioannina City

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα live απουσίας λόγω των συνθηκών, οι Villagers of Ioannina City έχουν επιστρέψει δριμύτεροι με την πανελλήνια περιοδεία τους ”Revival Acoustic Tour” έρχονται για την τελευταία τους στάση Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων. Οι VIC διασκεύασαν τα αγαπημένα τους τραγούδια προκειμένου να τα αποδώσουν επί σκηνής αποκλειστικά με ακουστικό τρόπο, προσφέροντας μια live εμπειρία.
Σάββατο 25/9, 21:00
Εισιτήριο: Γενική είσοδος 13,50 ευρώ. Προπώληση: tickets.public.gr
Θέατρο Βράχων: Νεαπόλεως 58, Βύρωνας 162 32. Τηλέφωνο: 21 0760 9350

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPiano Masters: Evgeny Kissin, Khatia Buniatishvili και Ivo Pogorelich στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b