MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 συναυλίες για την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

συναυλίες
Drum Works
Monopoli Team

1. Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο Θεοφάνους, στο Θέατρο Πέτρας
συναυλία

Ο Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργο Θεοφάνους

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος για πρώτη φορά υποδέχεται τον καταξιωμένο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, στο Θέατρο Πέτρας την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Οι δυο μοναδικοί καλλιτέχνες αναλαμβάνουν να μας δώσουν μια ανάπαυλα χαράς με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μουσικής τους διαδρομής!
Κυριακή 19/9, 21:00
Εισιτήριο: VIP 30 ευρώ, γενική είσοδος: 17 ευρώ. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Πέτρας: Μ. Μερκούρη, Πετρούπολη 132 31. Τηλέφωνο: 21 0501 2402

2. Welcome, Rolling Stone, All star συναυλία, στην Τεχόπολη
συναυλίες

Welcome, Rolling Stone, All star συναυλία

Ένα από τα πιο ιστορικά περιοδικά και σημαντικά site των τελευταίων χρόνων στην υφήλιο κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα και δε θα μπορούσε να το γιορτάσει παρά με μια μεγαλειώδη συνάντηση, στην Τεχνόπολη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Περρής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μανώλης Φάμελλος, οι Χατζηφραγκέτα και ο Monsieur Minimal θα τραγουδήσουν αφενός για να υποδεχτούν το περιοδικό Rolling Stone και αφετέρου για την στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών.
Κυριακή 19/9, 21:00
Εισιτήριο: Β Ζώνη 12 ευρώ, Γ Ζώνη 10 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Τεχνόπολη: Πειραιώς 100. Τηλέφωνο: 21 0346 1589

3. Οι «Drum Works» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
συναυλία

Drum Works

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε συνεργασία με το British Council υποδέχονται ξανά στην Αθήνα τους εκρηκτικούς Drum Works και θα εμφανιστούν ζωντανά σε μια μοναδική γιορτή των κρουστών στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.
Κυριακή 19/9, 19:00
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλ: 2168091000

4. Οι Poesis Quartet, στο Jazzét Cafè
συναυλίες

Poesis Quartet

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, το Jazzét στην εξωτερική σκηνή του παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό τους Poesis Quartet. Ένα κουαρτέτο που αφηγείται μουσικά ένα νοσταλγικό ερωτικό γράμμα και που δημιουργήθηκε από τέσσερις βιρτουόζους μουσικούς διεθνούς φήμης τους Tali Atzmon στο τραγούδι, Roman Gomez στο μπαντονεόν, Gilad Atzmon στο κλαρινέτο και σαξόφωνο και Γρηγόρη Θεοδωρίδη στο κοντραμπάσο. Το Poesis εξερευνά την ποικιλία των μουσικών ειδών που τους έκανε εξαρχής να αγαπήσουν τη μουσική και μας περιμένει για μια μοναδική συναυλία.
Κυριακή 19/9, 21:30
Εισιτήριο: 5 ευρώ. Κράτηση: 210 5815626.
Jazzét Cafè: 101, Στρ. Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι 124 61. Τηλέφωνο: 21 0581 5626

5.Οι «Oratnitza» και οι «Κακές Συνήθειες», στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής
συναυλίες

Oratnitza

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους «Oratnitza» που είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές συγκρότημα της Βουλγαρίας, με σύγχρονο μουσικό ύφος, βασισμένο σε μουσικές από τα Βαλκάνια και τις «Κακές Συνήθειες» η αγαπημένη ροκ μπάντα της Ξάνθης που δημιουργήθηκε στα τέλη του ’99 και παίζουν διασκεύες από όλο το φάσμα του ελληνόφωνου και αγγλόφωνου rock, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.
Κυριακή 19/9, 21:00
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr
Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής: Γεωργίου, Κονδύλη 30.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b