MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

5ο Athens Coffee Festival: Η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Επαγγελματίες της καφεστίασης, home baristas και κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρίες καφέ, θα περάσουν τις «πύλες» του Athens Coffee Festival για να δώσουν το σύνθημα της νέας φιλόδοξης εποχής για τον κλάδο.

Monopoli Team

Η µετά – covid εποχή διαμορφώνει ένα αλλαγμένο τοπίο και μια νέα εποχή για τον κλάδο της καφεστίασης. Οι φρέσκες ιδέες, οι καινοτομίες και η αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών, που ανέκαθεν αποτελούσαν βασικά ζητούμενα για τους επαγγελματίες του κλάδου, πλέον είναι πιο αναγκαία και επιτακτικά από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Δραπέτευσε από το παρελθόν»: Έτοιμη η 6η τοιχογραφία του ArtWalk 6 στην Πάτρα12.09.2018

Το Athens Coffee Festival, το κορυφαίο γεγονός για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του καφέ, επανέρχεται δυναμικά από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2021, σε ασφαλείς συνθήκες και με open air διάθεση, µε στόχο να συνεχίσει τη συμβολή του ως πολιτισμική παρακαταθήκη στη δυναμική εξέλιξη της κουλτούρας του καφέ στη χώρα µας.

Στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης θα πραγµατοποιηθεί το φεστιβάλ

Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 5ου Athens Coffee Festival έχουν ξεκινήσει και, όπως επιτάσσει η νέα κανονικότητα που έχει δημιουργηθεί, έχουν ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των εκθετών και του προσωπικού τους. Στο πλαίσιο αυτό η διοργανώτρια εταιρεία FORUM ΑΕ, αποφάσισε τα περίπτερα των εκθετών που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ να αναπτυχθούν αποκλειστικά και µόνο στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης, έτσι ώστε εκθέτες και επισκέπτες να µη συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους.

Ιδέες και προτάσεις για τη νέα εποχή του κλάδου

Η καφεστίαση τους τελευταίους μήνες βρέθηκε μπροστά σε πολλές και σημαντικές προκλήσεις. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις διαμόρφωσαν ένα νέο τοπίο στον κλάδο και ώθησαν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για εξέλιξη, ανάπτυξη, ανανέωση και αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Meet Market: Επιστρέφει για ένα διήμερο στην Πλατεία Νερού12.09.2018

Στόχος του Athens Coffee Festival θα είναι, τόσο μέσα από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εκθέτες της, όσο και μέσα από τα ολοκληρωμένα και στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις των παράλληλων εκδηλώσεων, να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», τη γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα και να βγουν οι επιχειρήσεις τους σημαντικά ενισχυμένες και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Τέλος, το Athens Coffee Festival διοργανώνεται για ακόμα μία χρονιά με τη στήριξη και την αιγίδα του SCA Greece, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Athens Coffee Festival
25-27 Σεπτεμβρίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b