MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 7 συναυλίες για την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

1. «Πάμε μια Βόλτα»: Η Μαρίζα Ρίζου στο CT Garden Festival

Το αθηναϊκό κοινό απολαύσει τη Μαρίζα Ρίζου στο CT Garden Festival σε μια αλλιώτικη βόλτα, με πολλά τραγούδια για τις ματιές που άνθισαν αλλά και για όσες δεν πρόλαβαν να ανθίσουν. Θα ακούσουμε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», στο  «Μηδέν», στο «Καίγομαι» και στο «Ζητάτε να σας πω», αλλά βέβαια και στο «Πετάω», στο «Είναι μικρή η ζωή» αλλά και στα πιο καινούρια «Κάποιος να με σύρει», «Πάμε πιο πέρα» και «Πόσο Βλάκας».
Τρίτη 14/9, 21:00
Τιμές Εισιτηρίων: Α Ζώνη: 20 Ευρώ, Β Ζώνη: 15 Ευρώ, Φοιτητικό – Amea: 10 Ευρώ (Μόνο Με Τηλεφωνική Κράτηση Στο 211 7701700). Προπώληση: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr.
CΤ Garden Festival, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου 139. Email: [email protected]. Τηλ: 211 7701700. https://ct.gr

2. Ο Αδάμ Τσαρούχης στο Gazarte Roof Stage

O Αδάμ Τσαρούχης έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα στο Roof Stage του Gazarte. Θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις προσωπικές του εργασίες αλλά και επιλογές από το Juke Box των ακουσμάτων του, από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως το «Faith» του George Michael αλλά και τη «Μπόσσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά και το «What a wonderful Life», προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.
Τρίτη 14/9, 21:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα. Τηλ: +30 210 3460347, +30 210 3452277. gazarte.gr.

3. Οι Χατζηφραγκέτα the band στο Faliro Summer Theater

Οι Χατζηφραγκέτα κατεβαίνουν στο Φάληρο σε full band σύνθεση. Το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater. Οι Χατζηφραγκέτα the band είναι: Πάνος Φραγκιαδάκης / Φωνή, κιθάρα, Βαγγέλης Χατζηγιάννης / Φωνή, κιθάρα, Βασίλης Τσιγκρής / Μπάσο και Γιώργος Χριστοδούλου / Τύμπανα.
Τρίτη 14/9, 21:00
Εισιτήριο: 12€. Προπώληση: viva.gr
Faliro Summer Theater, Μωραϊτίνη 2 (Ολυμπιακό Ακίνητο Tae kwon do) ,Παλαιό Φάληρο. Τηλ: 2109213310.

4. Εισβολέας Full Band στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ο Εισβολέας και η σούπερ μπάντα του επιστρέφουν στη φιλόξενη σκηνή της Τεχνόπολης. Με νωπές ακόμη τις μνήμες από το περσινό μοναδικό live του, ο Λιάκος επανέρχεται στην Τεχνόπολη με φουλ μπάντα, φουλ ενέργεια και νέο υλικό από το τελευταίο του άλμπουμ «Ήρωες». Αυτή τη φορά, ο Λιάκος στρέφει το βλέμμα του στους μικρούς Ήρωες της εποχής μας, σε αυτούς που όταν καταρρέουν τα πάντα γύρω τους, παραμένουν αξιοπρεπείς και όρθιοι.
Τρίτη 14/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων,  Πειραιώς 100, Γκάζι. Τηλ: 2130109300. athens-technopolis.gr.

5. Η Βασιλική Καρακώστα στο ΚΠΙΣΝ

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, τα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενούν τη Βασιλική Καρακώστα, σε μια μοναδική συναυλία με τραγούδια από τα δέκα μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου, υπό τον τίτλο «Μια μεγάλη κλειστή θάλασσα». Μελωδίες και στίχοι της παράδοσης, ρυθμοί που άλλοτε πατούν στη γη και άλλοτε μοιάζουν να κρέμονται από τον ουρανό, ταξιδεύουν για να μας συναντήσουν.
Τρίτη 14/9, 21:00
Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή
Πανοραμικά Σκαλιά, ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλ: (+30) 216 8091000. Ε: [email protected] | https://www.snfcc.org/

6. Ο Χρήστος Θηβαίος στο Άλσος Νέας Σμύρνης συναυλίες

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Άμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας.
Τρίτη 14/9, 21:00
Είσοδος Ελεύθερη
Άλσος Νέας Σμύρνης, Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου και Εφέσου, Ν. Σμύρνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕικαστικές βόλτες στη φθινοπωρινή Αθήνα: 10 εκθέσεις που αξίζει να επισκεφτείτε12.09.2018

7. «ASTOR PIAZZOLA – Αφιέρωμα, 100 χρόνια από τη γέννηση του» με τους Transcription Ensemble στη Βίλα Αλλατίνη (Θεσσαλονίκη) συναυλίες

Οι Transcription Ensemble (Γιώργος Κανδυλίδης – βιολί, Χρήστος Γρίμπας– βιολοντσέλο και Νίκος Ζαφρανάς – πιάνο) στοχεύουν στην ανάδειξη δημοφιλών έργων αλλά και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων του ρεπερτορίου, σε μεταγραφή για μικρό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα σε συνεργασία με τον βραβευμένο Δημήτρη Αραμπατζή (μπαντονεόν) θα μάς παρουσιάσουν εμβληματικά έργα του διάσημου Αργεντίνου συνθέτη, που έκανε το Tango γνωστό παγκοσμίως, τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννησή του. Χορεύουν ο Γιάννης Σαπατόρης και η Λυδία Ντινέζ.
Τρίτη 14/9, 21:00
Εισιτήριο: 5€. Προπώληση: viva.gr.
Βίλα Αλλατίνη, Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη. | https://kepo.gr/

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b