MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 10 συναυλίες για την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη 8
Grand Waltz
Monopoli Team

1. «One night of Elvis Presley» -All Legends Festival, στο Ct Garden Festival
συναυλία

Musical tribute

Η σκηνή του Ct Garden Festival κάθε Τετάρτη του Σεπτέμβρη θα παρουσιάζει από ένα μοναδικό musical tribute. Το θρυλικό musical «One Night of Elvis», θα εμφανιστεί στο Ct Garden Festival, για μια μοναδική παράσταση την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Ο σπουδαίος Λι Μέμφις Κινγκ θα ενσαρκώνει τον Βασιλιά της Ροκ εν Ρολ, καθώς έχει χαρακτηριστεί ο πιο επιτυχημένος Elvis της Ευρώπης από το 2007 που πρωτοεμφανίστηκε το show. Μαζί με την αναδημιουργημένη ορχήστρα του και τα πανομοιότυπα κουστούμια του θα μας ταξιδέψουν στην πιο αυθεντική συναυλία του Elvis Presley.
Τετάρτη 8/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 25 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι 111 46. Τηλέφωνο: 21 1770 1700

2.Πετρολούκας Χαλκιάς, Αρετή Κετιμέ & Κώστας Μήτσης στο Φεστιβάλ Κολωνού

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου ΠέτροΛούκας Χαλκιάς μαζί με την Αρετή Κετιμέ και τον Κώστα Μήτση στο τραγούδι, θα μας ταξιδέψουν σε άγνωστα μονοπάτια της παράδοσης με την παράσταση “Ανάσες στο χρόνο”. Το μοιρολόι της Ηπείρου συναντά το ταξίμι της Πόλης, ο καρσιλαμάς της Θράκης τον μπάλο του Αιγαίου, ενώ οι ανατολίτικοι μουσικοί δρόμοι βρίσκουν την συνέχειά τους στα μακάμια της Πρέβεζας και του Ζαγορίου και στους Μακεδονικούς ήχους σε μια εντυπωσιακή πλοκή.
Τετάρτη 8/9, 21:00
Εισιτήρια
5€ και 10€, Μειωμένο: 3€ και 5€ (παιδιά, φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ). Προπώληση 

3. «Grand Waltz», Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Συναυλία

Grand Waltz

Η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι θα παρουσιάσει Τα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών στην συναυλία «Grand Waltz» υπό την διεύθυνση ορχήστρας του πολυβραβευμένου Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ, ο οποίος κρατάει συνδεδεμένη τη κλασική μουσική της σοβιετικής περιόδου με την κλασσική μουσική της σύγχρονης Ρωσίας. Σε διάσημα τραγούδια του Τσαϊκόφσκι αλλά και βαλς άλλων διάσημων συνθετών, θα μας ταξιδέψει η σπουδαία ορχήστρα και ο Σολίστ στο πιάνο Στέλιος Κερασίδης, το οχτάχρονο -παιδί θαύμα-, σε μια μοναδική συναυλία Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.
Τετάρτη 8/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 72 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα. Τηλ: 21 0324 1807.

4. Χρήστος Νικολόπουλος με τις Μούσες του στα «Χρυσά τραγούδια»
συναυλία

Χρήστος Νικολόπουλος

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου, που ο αγαπημένος συνθέτης θεωρεί Μούσες του, σε μια τελευταία συναυλία, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στο ιστορικό Θέατρο Άλσος. Οι τρείς Μούσες έκτος από τα τραγούδια τους, θα ερμηνεύσουν και μεγάλες επιτυχίες του που τραγούδησαν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως Στέλιος Καζαντζίδης, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Πασχάλης Τερζής και πολλοί ακόμη.
Τετάρτη 8/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74. Τηλέφωνο: 21 0822 7471

5. Η Ματούλα Ζαμάνη, στο Θέατρο Γης
συναυλία

Ματούλα Ζαμάνη

Η Ματούλα Ζαμάνη έπειτα από τις sold out παραστάσεις της στην Αθήνα, συνεχίζει το Ambient tour και έρχεται στην Θεσσαλονίκη για μια μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Γης. Όπως λέει και η ίδια, Σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σκοτεινό τοπίο, το όνειρο και η αγάπη για τη φύση και τη μουσική μας βοηθάν να αντιμετωπίζουμε και να μικροαπολαμβάνουμε την πραγματικότητα.
Τετάρτη 8/9, 21:00
Εισιτήριο: 13 ευρώ. Προπώληση: Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Γης, Τριανδρία 553 37. Τηλέφωνο: 231 520 020

6. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στα Ιωάννινα
συναυλία

Μιχάλης Χατζιγιάννης

Η καλοκαιρινή περιοδεία του επιτυχημένου δημιουργό και ερμηνευτή Μιχάλη Χατζηγιάννη, συνεχίζεται για ακόμη δύο συναυλίες, εκ των οποίων -απόψε Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, θα μας περιμένει στο Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ Ιωαννίνων, μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς του, σε μια συναυλία με τα best off του αγαπημένου τραγουδιστή .
Τετάρτη 8/9, 21:30
Εισιτήριο: 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ Ιωάννινα 453 33

7. Ο Γιάννης Χαρούλης, στο γήπεδο Αλκαζάρ
συναυλία

Γιάννης Χαρούλης

Ας γεμίσουν λοιπόν οι αποστάσεις μεταξύ μας με τις φωνές και τα τραγούδια μας. Ο αγαπημένος έντεχνος και ροκ τραγουδιστής και τραγουδοποιός μας προσκαλεί σε μια συναυλία για να αποχαιρετήσουμε αυτό το καλοκαίρι ενωμένοι, υπό τον ήχο τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε.
Τετάρτη 8/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Μοράβα 12, Λάρισα 414 47. Τηλέφωνο: 241 053 6303

8. «Γρανίτα από Ντισκοτέκ» Το μεγαλύτερο 80s και 90s πάρτυ επιστρέφει, στη Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 8

Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Αρβανίτη

Το μεγαλύτερο 80s και 90s πάρτυ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία μόνο συναυλία, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στη Πλαζ Αρετσούς. Ο Κώστας Μπίγαλης, η Μαντώ, η Πωλίνα και η Σοφία Αρβανίτη θα μας ταξιδέψουν με αυτό το ξέφρενο πάρτυ στην εποχή της ντισκοτέκ και θα μας απογειώσουν με τις πιο γνωστές επιτυχίες τους.
Τετάρτη 8/9, 20:00
Εισιτήριο: 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης, Ματρόζου 22, Νεάπολη 567 28

9. Kadinelia ζωντανά στην Αθήνα, στο Gazarte
Τετάρτη 8

Kardinelia

Ένα μουσικό ταξίδι από την ελληνική παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου, ζωντανά την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Η μουσική τους αποτελείται από πρωτότυπες συνθέσεις του Θανάση και της Εύης αλλά και από διασκευές αγαπημένων παραδοσιακών τραγουδιών, που θα απολαύσουμε απόψε στο Gazarte Roof Stage.
Τετάρτη 8/9, 21:30
Εισιτήριο: Από 10 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι. Τηλέφωνο: 21 0346 0347

10. Οι Enorasis, στην Ξάνθη
Τετάρτη 8

Enorasis

Το πενταμελές ποπ συγκρότημα Enorasis που ξεχωρίζει για την πολυφωνία και την χαρισματική ενέργεια που εκπέμπει στον κόσμο. Μας συστήθηκαν δισκογραφικά το 2009 με τον πρώτο τους δίσκο «Αδιόρθωτη καρδιά» που κυκλοφόρησε από την Panik Records και έγινε μεγάλη επιτυχία. Την Τετ8 άρτη 8 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσουν μια μοναδική playlist υπό την επιμέλεια του γνωστού μαέστρου Τόνυ Κονταξάκη, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης.
Τετάρτη 8/9, 20:30
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη. Κράτηση: viva.gr
Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑElectric Solo: O Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Τεχνόπολη12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b