MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 11 συναυλίες για την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Η Ταράτσα του Φοίβου: Summer in the city στο Άλσος
Monopoli Team

1. Η Όλγα Βενέτη στο Ανοιχτό Θέατρο Διονύσου

Η Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει την Όλγα Βενέτη, την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Διονύσου. Η αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη αποκτά άλλη διάσταση, ερμηνεύοντας εμβληματικούς ξένους και έλληνες συνθέτες όπως ΣουγιούλΓιαννίδηΜουζάκη αλλά και ΣπανόΧατζηνάσιοΝικολόπουλο και Κραουνάκη. Κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που έχουν συνοδεύσει τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μας από σπουδαίους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως Edith PiafDalidaCharles Aznavour κ.α.
Πέμπτη 2/9 21:00
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη. Προπώληση: dionysiafest.gr
Λεωφόρος Διονύσου-Παλαιός Σταθμός Τρένου

2.Η Underground Youth Orchestra στο Θέατρο Ρεματιάς

Η Underground Youth Orchestra επιστρέφει δυναμικά στην μουσική της δράση με ένα αφιέρωμα στην Ισπανική Συμφωνική Μουσική. Με τη συμμετοχή μελών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Χαλανδρίου, η ορχήστρα θα ερμηνεύσει στις 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς, έργα των Manuel De Falla και Joaquin Rodrigo. Μια μουσική εμπειρία βγαλμένη από τους «κήπους της Ισπανίας» και το φλογερό ταμπεραμέντο της ανδαλουσιανής ψυχής.
Πέμπτη 2/9 20:30
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Προπώληση: viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου, Τηλ: 210 6855898

3. Η Ταράτσα του Φοίβου: Summer in the city στο Άλσος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με μία μοναδική παρέα, σας προσκαλεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 στην Ταράτσα του στο Θέατρο Άλσος για ένα μοναδικό «Summer in the city». Μαζί με το Φοίβο, η σκηνική θεότητα Θανάσης Αλευράς μας εμβολιάζει για όλο τον επόμενο χειμώνα με το κωμικό του άστρο (ζένεκα). Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, καταφέρνει με το χιούμορ και το ασταμάτητο μυαλό του να αναποδογυρίσει ό,τι θεωρούμε δεδομένο. Η Νεφέλη Φασούλη, αναδυομένη από τον «Κόσμο» της, μας κάνει βόλτα με ανοιχτή σκεπή στην Αθήνα του ονείρου μας, ο υπερταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας και η Idra Kayne, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness.
Πέμπτη 2/9 20:45
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος (Theatro Alsos), Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Τηλ: 21 0822 7471

4. Μανώλης Φάμελλος και Μαρία Κηλαηδόνη σε μια συναυλία-αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Ένα οπτικοακουστικό θέαμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, μέσα από μια σειρά προβολών όπου παρουσιάζεται ένα σημαντικό μέρος από το ανέκδοτο αρχειακό του υλικό, ενώ ζωντανά τα τραγούδια του ερμηνεύουν η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Μανώλης Φάμελλος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αυτό το καλοκαίρι.
Πέμπτη 2/9 21:15
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketplus.gr.
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς 185 33, Τηλέφωνο: 21 0422 6330

5. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο θέατρο Γης

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης , αυτό το καλοκαίρι -που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα – θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια». H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιό σημαντικές μας ερμηνεύτριες , με ξεχωριστή σκηνική παρουσία ,που πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του , με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.
Πέμπτη 2/9 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Γης, Θέατρο Γης, Τριανδρία 553 37, Τηλέφωνο: 231 520 0200

6. Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Oι Locomondo ζωντανά στη Θεσσαλονίκη

Locomondo φέτος γιορτάζουν 15+1 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις. Η μουσική που τους ανέδειξε είναι μία μίξη από Reggae, Ska, Latin, rock και ελληνικών παραδοσιακών ρυθμών. Η μουσική αυτή συνδυάστηκε με τους ελληνικούς στίχους που γράφει ο Μάρκος Κούμαρης και αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό κι όχι μόνον. Ιδρύθηκαν απο τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα. Απο το ξεκίνημά τους τα τραγούδια τους έχουν μπει στο playlist διάφορων ευρωπαικών σταθμών με πρώτο τον Radio France International.
Πέμπτη 2/9 20:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη 564 30, Τηλέφωνο: 231 058 9185

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Γιάννης Πάριος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά12.09.2018

7. Η Νατάσσα Μποφίλιου ζωντανά στο Ακόντισμα

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, μία παράσταση βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.
Πέμπτη 2/9 20:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

8. Οι Πυξ Λαξ στο Κηποθέατρο Παπάγου

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια. Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες, 10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.
Πέμπτη 2/9 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Παπάγου 156 69, Τηλέφωνο: 21 3202 7185

9. Η Άννα Ψυχογιού στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου

Σ’ένα μουσικό σταυροδρόμι όπου συναντιέται ο ηλεκτρισμένος ήχος του φλαμένκο με τον δυναμισμό της ροκ και τα λαϊκά «γυρίσματα» θα βρεθούμε την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, παρέα με την «Τσιγγάνα» Άννα Ψυχογιού. Μια ξεχωριστή τραγουδίστρια που στις αποσκευές της κρύβει ανόμοια στοιχεία, όπως το κρητικό ηχόχρωμα και τον ευρωπαϊκό αέρα του Βορρά – οι ρίζες της στην Κρήτη και στη Σουηδία – αλλά που καταφέρνει να κουβαλάει αρμονικά επάνω της αυτό το ετερόκλητο σχήμα. Παρέα με τον κιθαρίστα Γιώργο Ντινάκο και στα κρουστά τον Πάνο Γεωργακόπουλο θα μας χαρίσει ένα μουσικό πρόγραμμα με έντονο βαλκανικό χρώμα, με λαϊκά και ρεμπέτικα αλλά πάντα με το λυρισμό της πατρίδας της Κρήτης.
Πέμπτη 2/9 21:00
Προπώληση: Τηλ: 210 3610067 (Απαραίτητη κράτηση θέσεων)
Νομισματικό Μουσείο, Ελ. Βενιζέλου 12, Αθήνα

10 .«Το πιο όμορφο απ΄ όλα…», Αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο στο Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης
Αυτό το καλοκαίρι θα τραγουδήσουμε παρέα μεγάλες επιτυχίες του Θάνου Μικρούτσικου. Τρεις στενοί του φίλοι, τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που όλοι αγαπήσαμε. Τραγούδια «κοινού αισθήματος» όπως έλεγε ο Θάνος, τραγούδια αγαπημένα που πολλές γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ΄ αυτό τον τρόπο διαχρονικά. Οι τρεις τραγουδιστές, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαΐδης και ο Μίλτος Πασχαλίδης πλαισιώνονται από μια σπουδαία ορχήστρα με επικεφαλής το Θύμιο Παπαδόπουλο, τον πιο στενό συνεργάτη του Θάνου Μικρούτσικου.
Πέμπτη 2/9 21:30
Εισιτήριο: Από 8-10€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη), Ματρόζου 22, Νεάπολη 567 28

11. Parklife: Whereswilder στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Tην Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, oι Whereswilder ανεβάζουν τις εντάσεις με νέο-ψυχεδελικούς ήχους και παλιάς κοπής μελωδίες από ένα ευρύ ροκ φάσμα. Σε ένα stripped down setlist ειδικά διαμορφωμένο για τη σειρά συναυλιών Parklife του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η αθηναϊκή μπάντα θα παρουσιάσει τραγούδια από τον επερχόμενο τρίτο της δίσκο, που είναι φτιαγμένος, όπως λένε και οι ίδιοι, με τη λογική “all killer-no filler”, δίπλα σε αγαπημένα κομμάτια από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές. Φέτος το καλοκαίρι, το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί εγχώριους καλλιτέχνες και σχήματα που επιστρέφουν στην ενεργό δράση των ζωντανών εμφανίσεων, πάντα με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας.
Πέμπτη 2/9 21:00
Εισιτήριο: Από 5-10€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74, Τηλέφωνο: 21 6809 1000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMystery Walk: Περίπατος μυστηρίου στην Πλάκα12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b