MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 11 συναυλίες για την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου

συναυλίες
Η Δήμητρα Γαλάνη στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Monopoli Team

1. Ο Παύλος Παυλίδης έρχεται στην Τεχνόπολη

Mετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνισή του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του single «Άννα», ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, επιστρέφουν στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, για ένα μοναδικό live την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.
Τετάρτη: 1/9 21:00
Εισιτήριο: Aπό 10€. Προπώληση: viva.gr.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

2. Το Majesty Queen στο City Garden

Ήρθε η ώρα να περάσουμε τα σύνορα και να βρεθούμε στο West End του Λονδίνου. Εκεί τα τραγούδια ζωντανεύουν τους θρύλους της μουσικής. Κάθε Τετάρτη του Σεπτέμβρη, ένα θρυλικό musical tribute μας περιμένει στην σκηνή του City Garden Festival, για να μας μεταφέρει στις εποχές που γέννησαν τις αξέχαστες φωνές που όλοι αγαπάμε και τραγουδάμε. Την πρώτη Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε τους θρυλικούς Queen με μια αυθεντική αναπαράσταση του εκρηκτικού live που έδιναν στο απόγειο της καριέρας τους. Το Majesty Queen είναι το αυθεντικό Βρετανικό musical tribute για τους Queen.
Τετάρτη: 1/9 21:00
Εισιτήριο: Aπό 25€. Προπώληση: viva.gr.
CT Garden Festival, Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι 111 46, Τηλέφωνο: 21 1770 1700

3. Ο Δημήτρης Σαμόλης επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και μας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο live που θα μας παρασύρει στο αισιόδοξο μουσικό του σύμπαν. Οι συναυλίες του, μία γιορτή που μέσα της χορεύουν τα συναισθήματα μας και μας καλούν όχι να ξεχάσουμε τα προβλήματα, αλλά να τα αγκαλιάσουμε και να τα δούμε μέσα από το φως της μουσικής.
Τετάρτη: 1/9 21:30
Εισιτήριο: Aπό 10€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

4. O Πασχάλης Αρβανιτίδης στο Θέατρο Άλσος

Ένα party με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα ωραιότερα τραγούδια των 60’s, 70’s, 80’s & 90’s μέχρι και σήμερα σε μια αναδρομή στην γεμάτη επιτυχίες καριέρα του μας επιφυλάσσει ο διαχρονικός και αιώνιος έφηβος Πασχάλης Αρβανιτίδης την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσος! “Αν μια μέρα σε χάσω”, “Παραδώσου λοιπόν”, “Ο τρόπος”, “Το σχολείο”, “Το μπαράκι”, “Ο Αλέξης”, “Μάθημα σολφέζ”, “Είσαι το ταίρι μου” και πολλά, πολλά άλλα. Special guest σε αυτή την υπέροχη βραδιά θα είναι η Σοφία Αρβανίτη, ο Θανος Καλλιρης  και ο Γιάννης Γιοκαρίνης! Με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στα ενεργητικά τους θα παρασύρουν το κοινό σε μαγικά μονοπάτια. Στα decks θα βρίσκεται η εκρηκτική DJ Μαγκυ Χαραλαμπίδου με ελληνικές και ξένες επιτυχίες.
Τετάρτη: 1/9 21:00
Εισιτήριο: Aπό 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Τηλέφωνο: 21 0822 7471

5. Οι ENORASIS στο Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Οι ENORASIS είναι ένα pop πενταμελές συγκρότημα, που ξεχωρίζει για την πολυφωνία, τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, την ενέργεια τους πάνω στη σκηνή, καθώς και για την διαδραστικότητα τους με το κοινό. Το 2019 οι ENORASIS μας συστήθηκαν δισκογραφικά με το πρώτο τους single, που είναι μια διασκευή σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της δεκαετίας των 90’s, τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» του Χρήστου Δάντη! Μετά από έναν δυνατό χειμώνα με Sold Out εμφανίσεις στο Madama, σε ένα από τα πιο γνωστά Bar – Club της Αθήνας, κυκλοφορούν το καλοκαίρι του 2020 το τραγούδι «Δεν Αντέχω», όπου την μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ίδιοι, κερδίζοντας θετικές κριτικές και airplay σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την χώρα.
Τετάρτη: 1/9 20:30
Εισιτήριο: Aπό 3€. Προπώληση: viva.gr.
Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, Ξάνθη 671 00

6. Οι StarWound, έρχονται στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις συναυλίες

Οι StarWound, έρχονται στο Κηποθέατρο Ηρακλείου για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από την θεματική του Φεστιβάλ «Σαν ένα καράβι που ταξιδεύει». Η εναλλακτική αγγλόφωνη μπάντα, έχοντας ταξιδέψει τη μουσική της σε 7 χώρες, θα παρουσιάσει μία συναυλία με τραγούδια – προσωπικά και διασκευές – που είναι συνδεδεμένα με οποιαδήποτε μορφή μετακίνησης ή μετάβασης. Ταξίδια με τρένα που πραγματοποιήθηκαν, ταξίδια με αεροπλάνα που δεν πραγματοποιήθηκαν, ταξίδια προς την άλλη πλευρά, ταξίδια προς το “μέσα μας”. Τραγούδια σε πρώτη ζωντανή παρουσίαση και νέος ήχος υπογραμμίζουν την μοναδικότητα αυτής της συναυλίας.
Τετάρτη 1/9 20:30
Εισιτήριο: Δελτίο εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr
Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», Λεωφ. Νικολαου Πλαστηρα 26, Ηράκλειο 712 01, Τηλέφωνο: 281 039 9211

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων12.09.2018

7. Ο Γιάννης Χαρούλης στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο συναυλίες

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα, μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά». Ας γεμίσουν λοιπόν οι αποστάσεις μεταξύ μας με τις φωνές και τα τραγούδια μας.
Τετάρτη 1/9 21:00
Εισιτήριο: Κανονικο: 15€, Μειωμένο:12€. Προπώληση: ticketservices.gr
Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Πατρών Κλάους 93 &, Ι. Ρίτσου, Πάτρα 263 35

8. Η Μαρίζα Ρίζου στο Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης συναυλίες
Μετά από έναν μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, η καλύτερη πρόταση για μια ξεσηκωτική βραδιά, που θα μας κάνει να ξεχαστούμε, είναι η καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με μεράκι, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, πικάντικες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι, διάδραση. Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά. Μαζί της οι μουσικοί: Άγγελος Αϊβάζης, Παναγιώτης Κωστόπουλος, Γιώργος Μουχτάρης, Μάρκος Χαϊδεμένος.
Τετάρτη 1/9 21:00
Εισιτήριο: Κανονικο: 8€, Μειωμένο:5€. Προπώληση: ticketservices.gr
Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη), Ματρόζου 22, Νεάπολη 567 28

9. Η Δήμητρα Γαλάνη στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας συναυλίες

Η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει την 1η Σεπτεμβρίου στο Π. Ελαιουργείο Ελευσίνας, ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει. Έχοντας τα τελευταία χρόνια ολοκληρώσει ή συμμετάσχει σε σημαντικότατα projects (Chronos, Αφιέρωμα Ξαρχάκου στον Βαμβακάρη, παραστάσεις με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης), η Δήμητρα Γαλάνη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το 2020(στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης) μια παράσταση με «άλλη» διάθεση, πιο ποπ, πιο ηλεκτρική και σαφώς πιο «διεθνική».
Τετάρτη 1/9 20:30
Εισιτήριο: Από 5€. Προπώληση: viva.gr.
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, Κανελλόπουλου 1, Ελευσίνα 192 00

10. Χρυσούλα Κεχαγίογλου & Ελπίδα Γαδ: «Κοινή Αφετηρία» στον Πολιτιστικός Χώρος Συλλόγου Χρούσσων Σύρου

Την 1η Σεπτεμβρίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων, η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου και η Ελπίδα Γαδ, προσκαλούν σε ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι από… κοινή αφετηρία. Δύο από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της Σύρου μας προσκαλούν σε μια δίωρη μαγευτική μουσική περιπλάνηση.  Οι Χρυσούλα Κεχαγιόγλου και η Ελπίδα Γαδ θα ανοίξουν τα φτερά τους για να τραγουδήσουν και να ξεκινήσουν ακόμη ένα από τα μαγικά τους ταξίδια. Είστε όλοι καλεσμένοι.
Τετάρτη 1/9 21:00
Εισιτήριο: Κανονικό: 10€. Προπώληση: ticketservices.gr
Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων, Άνω Σύρος 841 00

11. Ο Σωκράτης Μάλαμας στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. (πρώην ΤΕΙ)

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή και τους ανοιχτούς χώρους, ένα χρόνο μετά το περσινό καλοκαίρι. Παρέα του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.
Τετάρτη 1/9 21:30
Εισιτήριο: Κανονικό: 15€. Προπώληση: ticketservices.gr
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. (πρώην ΤΕΙ), Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάλλος. Η Υπέρτατη Ομορφιά: Μια εμβληματική έκθεση στο Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b